Марешки: Радев се опитва да е пиар на Нинова. Да спечели избори и да управлява, а не да се прави на герой

Политика

Марешки: Радев се опитва да е пиар на Нинова. Да спечели избори и да управлява, а не да се прави на герой

14620
на 08.04.2019
Марешки: Радев се опитва да е пиар на Нинова. Да спечели избори и да управлява, а не да се прави на герой
Автор:   ПИК

Тук можеш да откриеш игрите на efbet, в които се крие Extra Bonus (18+)

Президентът Румен Радев се опита да превърне Консултативния съвет по национална сигурност в пиар на БСП и Корнелия Нинова, каза пред Би Ти Вио зам.-председателят на Народното събрание и лидер на "Воля" Веселин Марешки. Според него държавният глава, за когото вярва, че е добър човек, е станал говорител за тезите на Нинова. Да спечели избори и да управлява, ако иска, а не да се прави на герой, каза лидерът на "Воля" за държавния глава.

препоръчано

Ако иска да управлява, Радев да излезе, да спечели избори, да попадне под всички удари, на които е подложена изпълнителната власт, а не като сега да се прави на герой.  Тогава да е герой, каза Марешки.

Много преди Радев да се появи като борец срещу корупцията, това правеше Марешки като представител на българите родолюбци. Темата за корупцията не е отсега. Нея я имаше и преди три месеца. Сега се рефрешира, за да се помага от президентството на БСП за европейските избори, смята Марешки. Според него корупцията обаче върви ръка за ръка с глупостта и дори е по-невинно да си глупав, отколкото корумпиран.

"Председателят на Парламентарната комисия не е бил в състояние да дойде на заседанието, а заместникът му не е допуснат", разкри Марешки.

Марешки припомни, че е предупредил Радев, че няма нужда от орган като КПКОМПИ, защото има ДАНС, съд и прокуратура, но тогава държавният глава е настоял за специално законодателство за висшите политици и държавни чиновници. Сега двойният стандарт нагарча, смята Марешки.

Лидерът на "Воля" коментира нападките срещу медиите от КСНС, но се дистанцира от подобни атаки към журналистите.

   

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
ПИК TV! Корнелия Нинова не очаква конституционна криза, а избори две в едно на 9 юни (ВИДЕО) ПИК TV! Корнелия Нинова не очаква конституционна криза, а избори две в едно на 9 юни (ВИДЕО)
ново
Днес: 82
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК