МАСОВ ХЕЙТ и отлив на избиратели след ново просташко видео на Ицо Хазарта

Акценти

МАСОВ ХЕЙТ и отлив на избиратели след ново просташко видео на Ицо Хазарта

708119
на 08.06.2024
МАСОВ ХЕЙТ и отлив на избиратели след ново просташко видео на Ицо Хазарта
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Масов хейт отнесе в социалната мрежа кандидатът за евродепутат от ППДБ Христо Петров. Причината е най-новото му просташко видео, което публикува часове преди изборите 2 в 1 тази неделя.

препоръчано

В краткото клипче рапърът, който някога пееше как "в парламента лапането на пи..и е бизнес", агитира да бъде избран за евродепутат.

Потребителите във Фейсбук обаче кипнаха след поредни опит на депутата Христо да оригиналничи и да се промотира за място в парламента в Брюксел, където заплатата изобщо не може да се сравнява с тази на родните депутати.

"С този клип Хазарта нанесе голяма вреда на ППДБ. За европарламент не става, това е ясно от началото. Но вече се съмнявам дали хората биха гласували за него и в софийския МИР, където е водач на листата", написа гневен коментар Георги Василев.

В 25-ти избирателен район - София, Хазарта има срещу себе си тежката артилерия на останалите политически сили - Бойко Борисов, Корнелия Нинова, Слави Трифонов, Костадин Костадинов, като водачи в същия район са още Ваня Григорова от "Солидарна България" и Михаил Миков от "Левицата".

В други от коментарите под видеото на Хазарта хората се възмущават и заявяват, че оттеглят своята подкрепа от него.

"Изложи се мой, а те харесвах. Ама кво ти пука в днешно време, парата е важна", "Ако вие отидете в Европарламента, то това ще е надежда за глупаците, че имат шанс за развитие", "Това видео ще ти изяде главата. Не само няма да дам преференция за теб, ами без малко да повърна", гласят част от гневните реакции на хората.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Финансови проблеми за Рака, Лъвовете да не пътуват САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Финансови проблеми за Рака, Лъвовете да не пътуват
ПИК TV x
Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО) Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК