МВР е превърнато в Агенция по шантаж, твърдят от БСП

Политика

МВР е превърнато в Агенция по шантаж, твърдят от БСП

5053
на 29.04.2013
МВР е превърнато в Агенция по шантаж, твърдят от БСП

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

"Министерството на вътрешните работи е превърнато в Агенция по шантаж. Бойко Борисов трябва да последва примера на Кокинов, като излезе от листите за народни представители в 42-то народно събрание", призова кандидатът за депутат от БСП в 23-ти МИР-София Страхил Ангелов. 

препоръчано

“Николай Кокинов подаде оставка, Бойко Борисов също трябва да се оттегли, - продължи Ангелов. - Фрапираща наглост е да продължава да има политически амбиции и да твърди, че ГЕРБ още управляват държавата - ето, ние виждаме как са управлявали”. Страхил Ангелов бе категоричен, че в тайния разговор между Бойко Борисов, Николай Кокинов и Мирослав Найденов най-важно да се даде смислено обяснение на съдържанието, а не да се търси кой как е направил записа.

 

 

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 52
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК