Международен посредник: Трудно вървят преговорите в Македония

СВЕТЪТ ДНЕС

Международен посредник: Трудно вървят преговорите в Македония

3892
на 12.09.2015
Международен посредник: Трудно вървят преговорите в Македония
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Белгийският експерт и посредник в преговорите между работните групи на 4-те основни македонски партии Питер ван Хауте днес предложи промени в Закона за избор на специален прокурор. Той обаче призна, че преговорите са изправени пред сериозни проблеми и че не се спазва постигнатото споразумение.

препоръчано

Според него една от големите партии не спазва сроковете и договора. Той смята, че по този начин не могат да се водят преговори и да бъде постигнато споразумение, ако вече договореното не се спазва.

Припомняме, че специалният прокурор трябва да бъде избран до 15 септември този месец. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния Петковден: Овните и Раците да пътуват по служба, Лъвът да се зарадва със секс и шампанско САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния Петковден: Овните и Раците да пътуват по служба, Лъвът да се зарадва със секс и шампанско
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов на предизборно турне в Разград: Гласувайте на хартия! Машините са в частен склад, не се знае кой пита. От 3 кризи сме ви вадили, но дано Господ пак е българин (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов на предизборно турне в Разград: Гласувайте на хартия! Машините са в частен склад, не се знае кой пита. От 3 кризи сме ви вадили, но дано Господ пак е българин (ВИДЕО)
ново
Днес: 20
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК