Министър Банов нареди спешна проверка на Белоградчишките скали

Политика

Министър Банов нареди спешна проверка на Белоградчишките скали

14010
на 13.07.2019
Министър Банов нареди спешна проверка на Белоградчишките скали
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Министърът на културата Боил Банов се самосезира по повод публикации за дейности, които се извършват върху Белоградчишките скали и нареди спешна проверка.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Главна дирекция „Инспекторат за опазване на културното наследство“, съвместно с Националния институт за недвижимо културно наследство (НИНКН) ще провери на място получения сигнал за нерегламентирани намеси върху Белоградчишката крепост, паметник на културата и в района на Белоградчишките скали. Обектите са предоставени за управление на община Белоградчик.

Резултатите от проверката ще бъдат оповестени незабавно.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
СМЯХ В ЗАЛАТА! Бойко Борисов сипе бисер след бисер: Аз цял живот съм се имал за най - красив, но изведнъж се появи Христо....(ВИДЕО) СМЯХ В ЗАЛАТА! Бойко Борисов сипе бисер след бисер: Аз цял живот съм се имал за най - красив, но изведнъж се появи Христо....(ВИДЕО)
ново
Днес: 23
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК