Мицкоски поздрави Бойко Борисов за победата на изборите

Балкани

Мицкоски поздрави Бойко Борисов за победата на изборите

13024
преди 4 часа
Мицкоски поздрави Бойко Борисов за победата на изборите
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Премиерът на Северна Македония Християн Мицкоски поздрави лидера на ГЕРБ Бойко Борисов за победата. Мицкоски разкри, че днес с Борисов са говорили по телефона.

препоръчано

„По време на разговора изразих убеждението си, че в България ще се формира стабилно десноцентристко правителство, което ще допринесе за премахването на пречките, които забавят македонския път към Европейския съюз“, написа министър-председателят на Северна Македония в публикация в профила си във Фейсбук.

Мицкоски заяви, че вярва, че само с общи усилия и диалог можем да изградим по-добро бъдеще за гражданите на България и РСМ.

„Очаквам македоно-българските отношения да продължат да се развиват в положителна и продуктивна посока, водени от уважение и разбирателство, в полза на всички нас“, добави премиерът Християн Мицкоски. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за 28 октомври - успехът намига на Девите, Водолеите да се пазят от конфликти на работното място САМО В ПИК: Алена с ексклузивен хороскоп за 28 октомври - успехът намига на Девите, Водолеите да се пазят от конфликти на работното място
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов с първи думи: Победата на ГЕРБ е категорична! Няма да се водим от някои треперещи гласове, които отсега поставят условия. Ако влязат всички 9 партии, няма да има правителство (СНИМКИ/ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов с първи думи: Победата на ГЕРБ е категорична! Няма да се водим от някои треперещи гласове, които отсега поставят условия. Ако влязат всички 9 партии, няма да има правителство (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 118
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК