МРЕЖАТА СЕ РАЗБУНТУВА: Нели Рангелова захапа Рачков заради силикона: Мене ме е срам, а теб?

ТОП НОВИНАТА

МРЕЖАТА СЕ РАЗБУНТУВА: Нели Рангелова захапа Рачков заради силикона: Мене ме е срам, а теб?

9129
на 08.04.2021
МРЕЖАТА СЕ РАЗБУНТУВА: Нели Рангелова захапа Рачков заради силикона: Мене ме е срам, а теб?
Автор:   ПИК

Вълна от недоволство в социалните мрежи предизвика последният излъчен епизод на "Забраненото шоу на Рачков". Темата за силикона подразни голяма част от зрителите. Една от първите, които изрази недоволството си от излъченото в шоуто, бе естрадната певица Нели Рангелова.

препоръчано

"Рачков, мене ме е срам! А теб???" - с този въпрос в мрежата Нели скочи срещу сценария на предаването.

Певицата обясни, че няма нищо против Димитър Рачков като актьор, но сценарият бил неподходящ.

"Не може един сериозен и отговорен човек да прави челна стойка с изкуствени гърди. Първото момиче гостенка, която беше шокираща (Андреа, известна като българското Барби). Изобщо цялата заигравка с имплантите беше неподходяща. Нека не забравямеq че импланти слагат и хора след операция от рак на гърдата. Там нещата са много лични и да се шегуват с такива теми ми дойде в повече. Всеки може да прави каквото реши и каквито иска корекции по себе си,но се обърна прекалено внимание", казва Нели.

свързани новини

Рангелова бе подкрепена и от други популярни личности, които без притеснение изразиха негативно мнение в мрежата, пише столичен ежедневник.

"Просто това е алчността на Магърдич. Направи две предавания в едно. Човек трябва да има чувство за мярка. Или уплашен от промените гледа да изкара още едни пари", коментира певицата-депутат Нона Йотова, която има стара вражда с Маги Халваджиян.

Миналата година шоуто "Като две капки вода" бе глобена по сигнал на Йотова. Самата тя бе участник в същия формат преди години. Певицата Мариана Попова, шоуменът Венци Мартинов, телевизионерът Милен Топалов подкрепиха думите на Нели. 

Сподели:
Бомба x
Ето кои са най-често срещаните женски сексуални фантазии Ето кои са най-често срещаните женски сексуални фантазии
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Проф. Ангелов с извънредно изказване от парламента: Какви са предложенията ви за НОЩ, щом не искате хирурзи? (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV: Проф. Ангелов с извънредно изказване от парламента: Какви са предложенията ви за НОЩ, щом не искате хирурзи? (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това