МЪЛНИЯ В ПИК! S-класата, с която возят Доган, била на Гриша Ганчев (СНИМКА/НА ЖИВО)

Акценти

МЪЛНИЯ В ПИК! S-класата, с която возят Доган, била на Гриша Ганчев (СНИМКА/НА ЖИВО)

194382
преди 14 минути
МЪЛНИЯ В ПИК! S-класата, с която возят Доган, била на Гриша Ганчев (СНИМКА/НА ЖИВО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган дойде в четвъртък по обяд в централата на партията на бул. "Стамболийски". Сокола беше докаран с Мерцедес S-класа със затъмнени стъкла и перденца на тях. Няколко едри телоохранители го следваха плътно и не позволиха на репортерите да го доближат.

препоръчано

В редакционната поща на ПИК пристигна сигнал, че въпросният автомобил до преди време се е ползвал не от кого да е, а от близкия до Доган олигарх от село Микре - Гриша Ганчев. В публичното пространство дори има снимки на Ганчев в близост до автомобила. 

Припомняме, че двамата са в изключително близки отношения, а преди дни дори се появиха информации, че Ганчев е скрил Доган в ловното си стопанство край Ловеч.

ПИК вече публикува няколко разследвания за зависимостите на Сокола с олигарха от село Микре. Именно благодарение на Доган Ганчев получава контрол върху захарната индустрия в страната, а в последствие реже на скрап предприятията.

Освен Доган, вече двама депутати от близкото му обкръжение бяха уличени да управляват лъскави автомобили със съмнителна собственост. Рамадан Аталай шофира Мерцедес, собственост на сакдналната фамилия Цоневи от Гурково.

Автомобилът на Джейхан Ибрямов - мощен джип Рейндж Роувър, пък беше конфискуван, тъй като се оказа собственост на фирма, обвинена в източване на ДДС.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ПИК!

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО) Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК