Наплатанова от БТВ е в конфликт на интереси. Мъжът й е пряко отговорен за трагедията с пилота край Шабла

Час Пик ГЛАВНА

Наплатанова от БТВ е в конфликт на интереси. Мъжът й е пряко отговорен за трагедията с пилота край Шабла

146542
на 09.06.2021
Наплатанова от БТВ е в конфликт на интереси. Мъжът й е пряко отговорен за трагедията с пилота край Шабла
Автор:   ПИК

Репортерката от БТВ Габриела Наплатанова незабавно трябва да слезе от екран заради остър конфликт на интереси при отразяването на работата на президента Румен Радев и в частност на снощната трагедия с падналия край Шабла изтребител с изчезнал пилот.

препоръчано

Прекият отговорник за инцидента с летателната машина е нейният съпруг и изключително близък на Румен Радев шеф на Авиобазата "Граф Игнатиево" Николай Русев. Той пое поста по негово решение и бе произведен в "бригаден генерал" също от него.

Габриела Наплатанова, която беше военен репортер и именно като такава стана и съпруга на Русев, спешно се преквалифицира в отразяваща дейността на президента Румен Радев. Блондинката често блокира работата на останалите репортери, които се опитват да задават въпроси на Радев по време на изявленията му пред журналисти, неспирно надвиквайки всички с предварително уговорените си питания.

При това в случаите, когато журналистите са допускани в президентството за отразяването на консултации или други събития, те се качват и слизат под строг контрол и зорко следени от хора от пресцентъра и НСО без право да спират, да снимат и да се отклоняват където и да било. А Наплатанова редовно хлътва необезпокоявана от никого в коридорите на някои от етажите.

Според запознати с процедурите по разследването на трагедията край Шабла е задължително служебният вътрешен министър Георги Панайотов да изнася цялата информация, без да укрива никакви подробности. Именно затова те смятат, че отстраняването на Наплатанова е наложително, тъй като тя е в конфликт на интереси и е пряко заинтересоване от свалянето на отговорността от съпруга й Николай Русев.

Освен за пилотска грешка, разследване се води и по версията, че изтребителят е бил свален по време на нощните стрелби в района.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп - неочаквани изненади за Близнаците, нерви вгорчават деня на Стрелците САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп - неочаквани изненади за Близнаците, нерви вгорчават деня на Стрелците
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Лъчезар Борисов с аларма: Служебният кабинет изчегъртва парите на държавата - още не е внесен Планът за възстановяване, можеше да имаме 12 млрд. в помощ на икономиката (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Лъчезар Борисов с аларма: Служебният кабинет изчегъртва парите на държавата - още не е внесен Планът за възстановяване, можеше да имаме 12 млрд. в помощ на икономиката (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 69
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това