НАПРЕЖЕНИЕТО РАСТЕ! Още структури пишат в подкрепа на Доган, зоват за "ДПС без Пеевски" (ДОКУМЕНТИ)

Акценти

НАПРЕЖЕНИЕТО РАСТЕ! Още структури пишат в подкрепа на Доган, зоват за "ДПС без Пеевски" (ДОКУМЕНТИ)

344976
на 11.07.2024
НАПРЕЖЕНИЕТО РАСТЕ! Още структури пишат в подкрепа на Доган, зоват за ДПС без Пеевски (ДОКУМЕНТИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Раздорът в Движението за права и свободи достигна своята кулминация, след като вчера почетният председател отправи призив за оставката на Делян Пеевски. В отговор Пеевски заяви, че няма да я даде и няма да предаде хората, които са му гласували доверие. Днес под негово ръководство парламентарната група изключи 17 депутати, близки до Доган.

препоръчано

От рано тази сутрин започнаха да излизат и първите декларации в подкрепа на един от двата лагера. Най-ранобудни се оказаха от ДПС-Разград. Те дадоха тон за призива "ДПС без Пеевски."

Последваха ги ДПС-Бургас, ДПС-Силистра, ДПС-Габрово, Младежкото ДПС в Смолян, Както и най-голямата структура ДПС-Кърджали

Видно от фейсбук страниците им, ДПС-Благоевград и ДПС-Търговище споделят предимно публикации на Делян Пеевски. На техните страници липсва и призивът на Ахмед Доган, което подсказва, че са на страната на Пеевски.

Припомняме, че преди минути стана ясно, че лагерът около почетния председател е успял да вземе контрола върху официалния сайт на ДПС. До късно снощи там изобилстваше от публикации за Делян Пеевски. Днес те са изтрити, а на тяхно място е качен призивът на Ахмед Доган.

Фейсбук страницата на партията, която има 47 хиляди последвали, е все още в ръцете на Делян Пеевски.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 юли - Близнаците да очакват повишение на заплатата, успехът няма да изостави Скорпионите
ПИК TV x
Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО) Виктор Димчев със сензационен сценарий пред ПИК TV: Радев ще ни тласка от избори в избори до края на мандата си, когато ще ни се представи като спасителя (ВИДЕО)
ново
Днес: 114
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК