НА ЕВРО 2024: Контузия извади от строя национал на Сърбия

Световен футбол

НА ЕВРО 2024: Контузия извади от строя национал на Сърбия

15833
на 17.06.2024
НА ЕВРО 2024: Контузия извади от строя национал на Сърбия
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Европейското първенство по футбол за халфа на Сърбия Филип Костич приключи, след като ce оказа, че травмата на коляното му е по-сериозна, отколкото предполагаха първоначално лекарите на отбора.

препоръчано

Атакуващият полузащитник  със сигурност няма да може да се върне на терена докато играе Сърбия, съобщава белградският вестник "Телеграф", цитиран от БТА.

Освен това, той ще премине днес прегледи, а колко точно ще отсъства от терените, ще се разбере след магнитния резонанс.

31-годишното крило на Ювентус пострада при сблъсък с Трент Александър-Арнолд снощи в срещата от първия кръг на група С на Евро 2024.

Всичко се случи в края на първото полувреме, Костич трябваше да напусне терена в 43 минута, когато беше заменен от Филип Младенович и това ще се окажат единствените минути на Костич в този шампионат. Той напусна терена разплакан, а вероятно се касае за увредени връзки и евентуално менискус или сухожилие.

Сърбия играе със Словения на 20 юни във втората си среща от потока, а последният им с Дания е на 25-и. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК