Не, Бойко, не е нищо, че те арестуваха (ВИДЕО)

КОМЕНТАРИ

Не, Бойко, не е нищо, че те арестуваха (ВИДЕО)

158769
на 13.04.2023
Не, Бойко, не е нищо, че те арестуваха (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Бойко Борисов пред Соня Колтуклиева:

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

"Виждам го вече правителството с ПП/ДБ. Нищо, че ме арестуваха"

Не, не е нищо.

В субективен план имаш право да простиш.

Българската политика обаче не е черква. Арестът ти, освен субективни, има и обективни измерения. Няколко състава на българския съд го обявиха за незаконен. Държавният департамент на САЩ го посочи като пример за политическа репресия. Прокуратурата разследва полицаите, които го извършиха. И най-вече - мнозина българи, сред които и аз, вложиха емоции и енергия да те защитят. Включително и с телата си.

Какво правим с тях?

А какво правим с дъщерята на Севделина Арнаудова? С бебето на Влади Горанов?

Едни мерзавци похапваха пици с кристали, докато пишеха заповедите за задържане, забрави ли? А забрави ли, че нарушиха Конституцията и разграбиха държавата?

Аз не съм.

България вече можеше да има правителство, ако бе предложил на ДПС, ИТН и БСП. Нали мислиш за България, защо не направиш правителство с тях? Зад тях не стоят ли също българи, наши братя и сестри?

А хората около теб...защо мълчат, защо търпят, толкова ли не им остана малко достойнство, че съучастват в този срамен спектакъл...

Опитвам се да ви разбера, всичките, но не ви оправдавам.

ОЩЕ - ВЪВ ВИДЕОТО:

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми мъчат Стрелците, Везните - в плен на емоциите
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Борисов е преценил, че ППДБ ще са малкото братче на ДПС, а не големият ръжен в ръката на Агата (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК