НОВА САГА: Бъдещият собственик на Левски не може да преведе повече от 1 млн. долара по сметката на "сините"

ТОП 2

НОВА САГА: Бъдещият собственик на Левски не може да преведе повече от 1 млн. долара по сметката на "сините"

32652
на 09.06.2021
НОВА САГА: Бъдещият собственик на Левски не може да преведе повече от 1 млн. долара по сметката на сините
Автор:   ПИК

На „Герена“ чакаха 3,5 милиона от Джо Диксън, но се оказа, че той няма да може да изпълни обещанието, което бе дал през миналата седмица на Наско Сираков, за да се стартира прехвърлянето на акциите, пише „Мач Телеграф“. Оказа се, че британецът е спънат от законодателни пречки, които не му позволяват да преведе повече от 1 милион долара на сметката на Левски. Двете страни подновиха преговорите вчера, след като те бяха замразени от петък. Диксън и Благой Георгиев се озоваха на морето, където оглеждали и хотели, които в момента са обявени за продан.

препоръчано

Разговорите между двете страни ще продължат и днес, за да се разбере дали „сините“ ще приемат новото предложение. На този етап Диксън не смята, че това би било пречка, която може да провали сделката.

При положителна развръзка на „Герена“ ще разполагат с 242 милиона, които са отпуснати на Диксън от инвестиционен фонд.

Все още не е правена разбивка на парите по сезони, както се твърдеше. Възможно е първоначално Левски да разполага с по-голям бюджет, за да се изгради отбор, който да гони реални цели, а не просто да заявява такива, както се случи пред последното първенство, което бе пълно фиаско. Естествено, сериозна част от парите ще бъде запазена и за мащабното строителство, което се планира да бъде извършено на „Герена“. Освен това „сините“ ще вдигат и нова база. Ясно е само, че Наско Сираков ще продължи да изпълнява длъжността президент, а това ще става и срещу заплата, която ще бъде компенсация за акциите му.

Сподели:
Бомба x
Конгресмени от САЩ за НЛО: Става нещо, с което не можем да се справим Конгресмени от САЩ за НЛО: Става нещо, с което не можем да се справим
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Целта на проверката на прокурорите съм аз. Съчиняват нещо за случай от 2009 г. и търсят кошаревски свидетели. Трябва ли всички като Стъки да си търсим правата? (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Целта на проверката на прокурорите съм аз. Съчиняват нещо за случай от 2009 г. и търсят кошаревски свидетели. Трябва ли всички като Стъки да си търсим правата? (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 78
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това