Вход
София
Времето в София 0 o C

Нови данни за съдийката Владка, метежницата против Гешев - баща й бивш агент на ДС, лежал в затвора за контрабанда на цигари

Нови данни за съдийката Владка, метежницата против Гешев - баща й бивш агент на ДС, лежал в затвора за контрабанда на цигари

на 11.10.2019
91709
31
Нови данни за съдийката Владка, метежницата против Гешев - баща й бивш агент на ДС, лежал в затвора за контрабанда на цигари
Автор: ПИК
11.10.2019
31
91709

Нови дебели връзки с ъндърграунда на скандалната съдийка Владислава Цариградска-Бировска изплуваха след разкритията на ПИК, че е съпруга на бос от бандата на "Боксовете" - Марио Бировски-Бокса. Той пък от своя страна е замесен в годините в куп крими афери със страховития Камен Балбузанов „Куката“ в Плевен, както и Димитър Желязков-Митьо Очите. 

В свое разследване медията ни разкри, че обвързаностите на съдийката лъснаха покрай скандалното решение да бъде освободен убиецът на студента Андрей Монов - Джок Полфрийман, подписано от двамата членове на скандалния соросоиден Съюз на съдиите, начело с неговия председател Калин Калпакчиев. Същият е и шеф на Софийски апелативен съд и се прочу с куп подобни услуги към осъдени убийци. От същия кръг съдии е и Цариграска-Бировска. 

Именно близката с крими контингента чрез съпруга си и девер си съдийка е инициаторът на обръщението, подписано от над 300 съдии в страната срещу съдийската колегия на ВСС, Иван Гешев и политическите реакции по казуса „Джок Полфрийман“, разкриха магистрати. В призива Цариградска- Бировска се оплаква от заплаха за независимостта на съдиите, нарушен баланс между съд и прокуратура и какво ли още не.

Зад това обаче лъсва фактът, че тя се опитва да влияе на прокуратурата и да нарушава баланса между двете колегии, именно защото и тя като всички протестиращи срещу прокуратурата е тежко обвързана с престъпния свят, вкарван по арести и затвори от разследващите.

Варненката, живееща в Плевен, е доста известно име в ъндърграунда, както в родната й Варна, така и в Плевен и Бургас. Въпросната съдийка е по-популярна в ъндърграунд средите като „Владка“, като съпруга на крими героя Марио Бокса и именно за това крие фамилията си по мъж и в магистратските среди се представя като Цариградска. 

ПИК обаче разкри, че бащината й фамилия е не по-малко скандална, нито пък по-малко обвързана с ъндърграунда. Причината е, че баща й Александър Цариградски преди години е бил осъден на 6 години затвор за контрабанда на цигари. Търкал е наровете и в Германия, откъдето вероятно се е породил вкусът му към правото, което по-късно завършва една от дъщерите му - печално прочулата се съдийка Владка. 

Другата дъщеря Николета Цариградска е специалистка по аграрна икономика, заради което вероятно след 2010 г. с баща й, който вече е излежал присъдата си, правят няколко фирми с разнообразна дейност. В продължение на няколко години двамата въртят общо 5 фирми, в които в последствие прехвърлят и продават дялове. Дейността им е от автомобилни услуги, превози, сервиз, комисионни, спедиционни и превозни сделки, лицензионни сделки до аграрни производства, за които една от компаниите е усвоявала и еврофондове, според данни в търговския регистър. Към днешна дата сестрата на съдия Владка била уредена на сладка служба във варненския НАП.

Развитие претърпява и осъденият някога за контрабанда баща на магистратската, който след като разпродава голяма част от дяловете във фирмите си на трети лица, или ги прехвърля на другата си щерка, се ориентира към политиката. 

На парламентарните избори през 2017 г. Александър Цариградски се явява като кандидат-депутат на второ място в листата на почти новата тогава формация на Велизар Енчев - "Движение за радикална промяна Българската пролет". Майката на съдия Владка - Виолета пък е представител на партията в ЦИК, сочи справка от вота тогава.

Напъните на фамилията в политиката удрят на камък, но именно покрай тях лъсва принадлежността на бащата на съдийката към Държавна сигурност. При проверка за принадлежност на кандидат-депутати по онова време, комисията разкрива, че Александър Николов Цариградски е вербуван на 23 години през 1980 г. от агенти във Варна и е сътрудничил на ОУ на МВР-Варна-ДС; СОУ на МВР-ДС; ДС, управление ІІІ-ІІ-І, в качеството на секретен сътрудник под псевдоним Станчо. 

Покрай всички тези разкрития за връзки с престъпния свят, службите и какви ли още не престъпни схеми, става пределно ясно защо соросоидната съдийка Владка Цариградска-Бировска яростно се бори срещу разследващите и опитите им да установят законност.

Сподели:
Напиши коментар »
(31)
1
БСП са се прогнили не само в полицията и пречат на истинските полицаи да работят , но и в съдебната мафия , която има и мафия от червени нотариуси , които участват в имотни схеми и далавери ..а комбала очите ,беше под чадър на червени полицейски служители , които участваха в шпалир за ЕСКОРД на дрога и оръжие ! кога митю комбала И ятак бенчоууу ,ще бъдат осъдени или пак НЯКОЙ КАЛПАК ЩЕ ГО ПУСНЕ ..
2
одеве обявих че в 14 часа чакам всички мутри на БСП пред КРИСТАЛ...никой не идва ..! споко бе САМ СЪМ ..нема да ви .....е..бем ..!
3
Горко ни , българи ! Какво гнездо на червени оси е овладяло държавата ! Гешев , започни да го разплиташ този червен пъзел !
4
Да не отнесе издателят ви още една присъда за клевета, клоако! Той вече е претръпнал рецидивист с безброй присъди за клевета, кво го боли още една! Престъпникът в лъжите се е отракал и закоравял. Или пък се пррдполага, че подписана като ПИК, статията ства анонимна и безотговорна. Колко сте нагли и престъпни...
5
До първите трима EБAHИ ГЕЙберасти. Вижте си ШАЙКАТА ПРОГНИЛИ БОКЛУЦИ от БКП, станали ГЕЙберасти, бе БОКЛУЦИ.До №2. Не чакай пред Кристал, а веднага се върни в ЛУДНИЖАТА в Карлуково, EБAH ГЕЙберастки ГЪ3. И знаем, че не си сам.С ТАЯ ТЕЖКА ШИЗОФРЕНИЯ, НЯМА КАК ДА СИ САМ....СМРАД.
6
Елате да приберете герберските тролове №1,2 и 3! Толкова са зле горките, че в Съюза на съдиите, финансиран от Държавния департамунт на САЩ, само комунисти виждат!
8
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
9
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
10
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
11
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
12
Четеш и се чудиш, какви ненормалници пише тук и плюят БКП!!! Защо бе мишки, в цялата ви партия Гроб е пълно с бекапейци, както и с агенти нс ДС! В БСП колко има, колко и в сбиротока на интереси наречен Гроб? Вожда ви е закърмен още от детските години в делото на Партията за да го приемат на 18 години. Кои приемаха на тази възраст, помните ли? Най-убедените и верни на партията. После станал и агент БУДА на ДС - Столично управление. От тсм го видели от БОП и го превербували с псевдоним Мазния. И като честен и чист комуняга го взели в СИК да им мие колите. И накрая му дали бухалка да събира пари от длъжници с бой. А Цецо, и той БКП - ДС. Да казвам ли за партийните секретари и внучката на члена на Политбюро нс БКП? Колкото по-нависоко се качества и врещите, толкова повече ви лъсват о///раните червени за€ници!
13
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
14
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
15
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
16
Поведението на перхидролената Бела Златка е много лесно за описване-взеха му сладкия блажен кокал и го изритаха брутално по муцуната и ся реве на умряло!
17
Само пеевските уруспии искат изpoда гЕшев
18
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
19
А Недьо откъде има парички, за да финансира тази клоака? Да не би случайно Бойчето да му е спонсор, щото Пеевски не е! Даже Делян не може да го понася това гнусно създание!
20
.Защо не пишете как починалата депутатка от Герб Снежана Дукова придоби огромен парцел в община Илинден с ресторант и голф игрище,3 апартамента от общината в район Връбница ,да каже сегашния кмет как ги е придобила ,като не е крайно нуждаеща се,имот в Боровец ,уреди сина си в ръководството на Булгаргаз,дъщерята на сладка държавна службица .Влезе в политиката гола като пушка.За нула време много милиони,а будалите да веят байрака.Преди да почине прехвърли на децата всичко.Пито платено,за умрелия или хубаво или нищо
21
И Какво сега, всеки неодобряващ ГешакоФ е бандит и метежник ли??? Не го ли виждате, че страда от Синдром на Даун? Съдийката го е разбрала и казва истината. Знае се, че се плаща на порносайта да пишат глупости, колко бил умен и професионален, но милиони не искат да му видят изджасаната мутра. Всички тези които протестираха и ще протестират да разбрали, че този е иДЕОт и не искат нов Вишински, който ще обвинява по презумпция!!! Съдийката като е метежница и имате данни, сезирах те прокуратурата за да бъде задържана и съдена. Само гнусни приказки бълвате тук и всички неверни. Не ви ли писва да ви съдят инда изплащате обезщетения?
22
Единствената бивша комунистическа страна, в която не беше проведена лустрация. Резултатът - 30 г. мъка.
23
Под Ивето няма форум. А исках да и кажа, че мечтаем да и изчу--каме кривия за-д-ник макар, че е на 80 години. Така че и влеем енерджи да лае по-силно. Ако и другите ку--рвета от редакцията и са мераклии че им направим ридакшън.
24
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
25
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
26
Всички на амбразурата, Гешев трябва да бъде избран, че едни хора разчитат на него да не ги закачат за предишни, настоящи и бъдещи крупни обири на държавата.
27
Еййй много тролове бре ! За какво лъжи говорите !!! Владка, Варненската патка омъжена кое за Босьора Марио - омъжена е ! Той бандит ли е - бандити се само на снимка е страшен. Има ли брат има - Иво Бокса. Те заедно в една банда ли с с Камен Кулата - да ! Осъдени ли са- да. На Владка баща и - Доминик ли е от ДС- да , документирано с номер и псевдоним - Станчо ! Е къде тук лъжа !!! Гешев ли я е женил за Боксьора от Плевен или е вербувал баща й ? Аййй сиктир бре извратени , шизофрени соросоидни плювачи !!!
28
Ивето вече са я изчукали, за това лае, така че изберете си друга. При мен са боллук и все с криви за--д-ници, щом това ви харесва. А имам имъжки такива .
29
Цццццц някой разбра и или отчете прочете ли зареди какво всъщност жълтите павета атакуват жена с кауза и без страх!!!! А вие сте познато кой с кога и дрън дрън, егати ретро статията, недоразвити аборигени
30
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
31
Я стига бе,ние ходим там.Това е на Кукуш 4 в захарна фабрика.Голф клуба се казва via tennis star
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 2860
архив

- Е, този престъпник беше лесен за залавяне,- казва полицай.- Той отворил сейфа, измъкнал парите от там, изпил бутилка уиски, изпушил една цигара и оставил отпечатъци от пръстите си. 
- На бутилката ли? 
- На асфалта!

няма нови новини
Днес: 104
hot
най-четени новини в момента
сега
2233
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! Грандиозен пир в Дубай: Христофорос Аманатидис-Таки привика армията си от България - ето защо...
x
ВНИМАВАЙТЕ! Токсичните химикали влияят на умственото развитие на децата
x