Нови инциденти с патрулки: Два автомобила на МВР са ударени в столицата

Инциденти

Нови инциденти с патрулки: Два автомобила на МВР са ударени в столицата

18506
на 05.12.2020
Нови инциденти с патрулки: Два автомобила на МВР са ударени в столицата
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Два патрулни автомобила на МВР са ударени при различни инциденти в София. Няма данни за пострадали полицаи. При първия инцидент късно снощи патрулен автомобил на пътна полиция е бил ударен след верижна катастрофа. При инцидента са катастрофирали общо 3 леки коли.

Втората катастрофа е пак с автомобил на МВР и е станала тази сутрин на бул. „Тодор Александров“. Там автомобил е ударил странично патрулна кола. Заради случаите вътрешният министър Христо Терзийски е обсъдил с главния секретар Ивайло Иванов и с ръководството на ГД „Национална полиция“ допълнителни мерки и указания за гарантиране на живота и безопасната работа на патрулиращите полицаи. Припомняме, че преди 3 дни пиян шофьор помете патрулна кола и полицай, който беше дошъл заради друг инцидент на пътя Радево и Сокол, Новозагорско. 

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите САМО В ПИК: Вижте топ хороскопа на Алена за почивния понеделник - Лъвовете жънат успехи, Стрелците подвластни на емоциите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Боровец: Аз съм зависим само от Господ (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Боровец: Аз съм зависим само от Господ (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 94
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК