НОВИ РАЗКРИТИЯ: Ето коя е зверски убитата жена в хотел "Рила". Забилият вилица в окото й Димитър е регистриран шизофреник (СНИМКА НА ДВАМАТА)

Региони

НОВИ РАЗКРИТИЯ: Ето коя е зверски убитата жена в хотел "Рила". Забилият вилица в окото й Димитър е регистриран шизофреник (СНИМКА НА ДВАМАТА)

148174
на 17.12.2018
НОВИ РАЗКРИТИЯ: Ето коя е зверски убитата жена в хотел Рила. Забилият вилица в окото й Димитър е регистриран шизофреник (СНИМКА НА ДВАМАТА)
Автор:   ПИК

Златена С. е жената, намерена мъртва в столичния хотел Рила. Тя е от старозагорския град Гълъбово, съобщава "Трафик Нюз".

препоръчано

Тя е била открита мъртва в стаята си на петия етаж в столичен хотел от автопатрул на Първо районно управление. Сигнал е подаден тази сутрин в 7:30 часа от служители на рецепцията, че мъж в неадекватно състояние се мотае около тях.

Той бил и с наранявания. Когато пристигнал автопатрулът, който веднага се отзовал на сигнала, станало ясно, че през последните дни мъжът е бил в стаята на петия етаж. Златена е регистрирана от 3 дни, като регистрацията била на нейно име. Не е ясно дали двамата са се познавали отпреди, или са се запознали тук в София.

Полицаите се натъкнали на трупа на Златена. Тя е била изключително брутално убита, като по непотвърдена информация смъртта е настъпила от забита в окото й вилица.

37-годишният Димитър Ръжев е с много криминални регистрации, има присъди, има и регистрация за психично заболяване - най-вероятно шизофрения.

Сподели:
Бомба x
Диетата с малко мазнини намалява тестостерона Диетата с малко мазнини намалява тестостерона
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Звезда от Откраднат живот тайно стана майка за втори път САМО В ПИК TV: Звезда от "Откраднат живот" тайно стана майка за втори път
ново
Днес: 144
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това