Вход
София
Времето в София -8 o C

НЯМАЛ КАТАСТРОФИ ЛИ?! Ето ги провиненията на Румен Радев в армията и летателните му инциденти (ДОКУМЕНТИ)

НЯМАЛ КАТАСТРОФИ ЛИ?! Ето ги провиненията на Румен Радев в армията и летателните му инциденти (ДОКУМЕНТИ)

на 15.12.2019
459511
113
НЯМАЛ КАТАСТРОФИ ЛИ?! Ето ги провиненията на Румен Радев в армията и летателните му инциденти (ДОКУМЕНТИ)
Автор: ПИК
15.12.2019
113
459511

Нямал инциденти, нямал загуби на самолети, вертолети, бил напълно изряден командир. Това обяви гузен вчера Румен Радев, рецитирайки набързо оправлание пред медиите, след като премиерът Бойко Борисов припомни катастрофата със самолет за 180 млн. лв., станала под командването на Радев.

За нея ПИК направи пълни разкрития още преди 3 години, а преди ден министър-председателят внесе светлина защо Радев не е бил наказан, което извади от равновесие бившия пилот. В опита си да замаже скандала обаче, той каза силни думи, коти доколко отговарят на истината, ще ви припомним с друга публикация на ПИК, този път от преди година:

Тогава поредни шокиращи разкрития около летателната кариера на Румен Радев извади политологът Антон Тодоров. Тогава той показа в документи, че днешният президент, който лицемерно говори за морал и прозрачност, всъщност крие тъмни тайни от своето минало. Тодоров извади скандални документи от архивите, които ясно показват капацитета на широко рекламирания бивш шеф на ВВС Румен Радев. 

Ето какво написа Тодоров и документите, доказващи думите му:

Към тези, които вземат решенията по казуса F-16:

Не слушайте нито „експерта“ Румен Радев, нито „политика“ Румен Радев! И двамата са тотален провал, сто процента щета за България и българите! Не слушайте и „експерта“, съветник по национална сигурност и отбрана на Румен Радев – Илия Милушев. Както ще видите от поверителните документи (вече разповерени в ДВИА-В.Търново) за произшествията в поделението в Равнец (15-ти авио-изтребителен полк), където двамата са служили през 80-те и първата половина на 90-те години на миналия век (до 1994 г., когато полкът е разформирован и прехвърлен в базата Граф Игнатиево) – и Радев, и Милушев присъстват в безброй документи за извършени от тях нарушения! 

Тези двамата нямат никакво право – нито формално, нито морално, нито експертно, да дават мнение по избора на нов многоцелеви изтребител за българските ВВС. 

Прочетете документите, помислете върху тях, след това отново ги прочетете и никога, по никакъв повод повече не казвайте и не позволявайте във Ваше присъствие да се изрича сквернословието, че Румен Радев е въздушен ас! НИКОГА ВЕЧЕ!

Сподели:
Напиши коментар »
(113)
1
БОКЛУК БЕЗПОДОБЕН! Елементарник, лъжец, измамник, продажник, простак, нахалник, необразован, некомпетентен, мързелив МЪРЛЯЧ!
2
..............ПИКЕЗ......ДОРОГОИ !......НЕ ЗАВИСИ УТ ВАС ДАЛИ СЕЛЕНИНА РАДЕФ ША ЯДИ СФИНЗКО ЗЕЛЕ ИЛИ ДУНЕРИ......Е СА КУСА ЗУПА ТОПЧЕТА !.......СИПАЛИ СА МУ У ДВЕ ЧИНИИ......ИМА И КАНЧЕ КОМПОТИК......ША ПИЕ И РАКИА......ПЛУЗ САЛАТЕ ШОПСКЕ.......ПОСЛИ ЛЕГА А СА ОСПИ.......ДОУ НЕКАДЕ 4.....И ПОЛ......И ША ЯДИ ПОСЛИ РЕВАНЕ И КАИФЕ........ПОСЛИ ША ИБЕ ДЕСА ОКУЛО 8 !... .....У ЦЕНТРАЛ НИУУЗ !.........КУГА ДААТ БАЦО ПО ТЕЛАВИЗЯТА !........ТО СИ Е УТМАШТЕНИЕ !......
3
Е направих си труда да изчета документите, нито едно сериозно нарушение т.е. да приравним нарушенията до тези допускани при управление на автомобил: Пропуснал да дръпне ръчната спирачка, като от това автомобила не е повреден. Пропуснал да котролира попълването на пътна книжка от колегите си. Пробвал се да изпълни ускорение да максимална скорост два пъти и като не успял спрял ама не по правилата, но без да увреди техниката или да застраши някого. ВСИЧКИ грешки са когато е бил лейтенат и ст.лейтенат т.е. няма и 8 години служба, а е летял над 25 т.е. наказания като капитан, майор, подполоковник, полоковник и генерал НЯМА!!! Тъпо ли ви е - ами да, новобраните допускат грешки! Бе с една дума глупости! Мъчите се да изсмучете от пръстите си нещо ама не Ви се получава!
4
НА НСО Е БИЛА ИЗВЪН СТАНДАРТНИТЕ ПРОЦЕДУРИ ЗА ПРЕВОЗ...........ПРЕДИ МАЛКО ГОВОРИТЕЛЯ НА НСО КАЗА ЧЕ ШАФЬОРА НА КОЛАТА БЛЪСНАЛО ДЕТЕТО Е БИЛ САМ В КОЛАТА ....ДАЛИ ШАФЬОРА ПРИКРИВА НЯКОЙ......ДАЛИ ГОВОРИТЕЛЯ НА НСО ПРИКРИВА ПАК НЯКОЙ ПРИБЛИЖЕН ДО РАДЕФФФ..., КОЙТО ПОЛЗВА КОЛИТЕ НА НСО КАТО ТАКСИ - РАДЕВО - РАДЕВИЦА ...!?
5
Му-ха-ха, архиви от преди повече от 20 години!!! Тък таме името на Радев, още старши лейтенант. Няма система свързана с високи технологии да няма аварии или повреди. Тиквара обеини Радев като генерал, когато отговарям за ВВС. През този период по негова вина аварии няма. А тези архиви преди повече от 20 години, вземете и си ги навийте на фунийки и си ги завирайте в анатомическите ви празнини!! Вие сте използвана многократно тоалетна хартия!!
6
Хората се излъгаха да гласуват за Радев.Той е един обикновен човек без качества за ръководни постове.Има селско излъчване,смутено говорене и злобно поведение.Разочарован съм!
7
А бе ПИК, откъде доблест в това червеното говедо, та той на черното вика бяло. Дали ще си признае, че унищожи самоле за 180 милиона, че назначи една пръдла на две държавни заплати, за да си я плющи през работно време. Дали ще си признае, че се облагодетелства с евтини държавни апартаменти, или ще си признае, че баща му е причинил пиян, катастрофа с един инвалид. Камо ли да си признае, че селската му клечка, пришпорва държавните коли срещу движението, за да си прави кефа. Кога си признае, за комисионните от Грипен, тогава и това но друг път. Затова Гешев да не спи а да го захваща...
8
Гълъбовския гений Тоню Шайката пак са го пуснали по амбразурата. За едно апартаментче в София е готов и майка си да продаде. Знаем вече, че баща му е убиец.
9
РАДЕВ Е НАЙ ЛОШИЯ ПРИМЕР ЗА НАЧАЛНИК НА ВВС И ПОСЛЕ КАТО ВЪРХОВЕН ГЛАВНОКОМАНДВАЩ .....НАЗНАЧАВАЛ Е ХОРА НА ВОЕННА СЛУЖБА ЧРЕЗ ПОДКУПИ И ЧЕРПНИ ДО САБАЛЯНКА ...?!
10
Браво ПИК , браво, но къде са другите журналисти, къде е БСПдирадската телевизия, къде е ония кретен Дикофф, или оная баба Колоездич, къде е Ян Бибиткян, Ян Хъкамян, къде е ДС доносника Дачков, къде е Костинбродска партизанка борец за народните права. Блъснато е едно дете, не някоя червена бабичка, но Каунските бодлоги нямат интерес. Друго си е да скачаш и грачиш срещу Бойко, но да скачаш срещу един Клепоух лъжлив Каун, някак си не е престижно, пък са и негови слуги!!
11
А представяте ли си как ще се държи, ако станем президентска република начело с него, както неистово му се иска. Ужас, пази Боже!
12
И двамата се надпреварват, кой повече лъже. Двуличници.
13
...............КОИ Е БИЬЛ У БКПЕ СИ ЖИВЕЕ ЖИВОТА !.........НИЕ САВЕЦКА USA КОТУ НКУГА НЕ СМЕ БЬИЛИ......МА НИКУГА У БКПЕ СА СМЕ ВЕЛИК КЛАСИК ПИСАТЕЛ.........И СИ ПРАИМЕ ТААШАК С ТЕЯ !.......ЗАТУВА СМЕ У ЛАИФА !...................... А НЕ У ЛАИНА ГОФНА КОТУ ДРУГАРИТЕ УТ БКПЕ !........ОК ?............АКУ РАЗБИРАТЕ И МОЕ А ЧЕТЕТЕ НАЧИ МОЕ И А СТЕ ЖИВИ !......
14
Търсете кал под ноктите за да спите спокойно Ама народа не спи спокойно от тези ежби между президент и премиер.
15
Поредна безумно тъпа статия! Като видяхте, че не може да му припишете катастрофата от 2012 (което значи, че излъгахте за нея) се заровихте в доносите на влечугото Тодоров. Две "предпоставки" за инциденти от преди 32 години. Баце по това време не е ли в Кърджали по Възродителния процес? Не пише ли и за него в някоя папка?
16
Абе редакция ли сте, сайт ли, не знам, намерете двама трима авджии с чифтета, излезте на някоя полянка и ги горещо помолете, да ви мушнат по една цев изотзаде и отдалече дръпнат петлето. От далеч, за да не се омъжат и осмърдят от това което ще се пръсне от вас!
17
А Тони Шайката кога ще извади документ от Мин на правосъдието на Чехия че ръководител на държавата е съден там за кражби на автомобили Сигурно ще ме изтриете но това е факт
18
ПРЕЦЕДЕНТ , ДОЛЕН ЛЪЖЕЦ , ГАДЕН , ЗЛОБЕН , НЕГРАМОТЕН , ИЗПЪРДЯН , БЛАТЕН , ЗЕЛЕН ЧОРАП ! КОН С КАПАЦИ С ЯРКО - ЧЕРВЕН ЗАДНИК ! НАРОДЪТ НЯМА ДА ПРОСТЍ НА ТОЗИ ИЗРОД !
19
Тия Л--НА , дето ги ринете , ще се стоварят на гърба ви !
20
Лъжи и безобидни нарушения!!!! Да питам Рудолф???? Нарушение ли е да продаваш незаконни цигари, да превеждаш пари от дългът на България на братчеда Ради. Цялата ти Шайка да е пропита от корупция, да си купуваш медии и спокойствие от Доган. Да.... Какво стана със Мишо Бирата?????? И тн и тн. Рудолф ти книга написа и после за един апартамент се продаде а. Всеки който има малко в главата знае че Радев е на светлинни години от Питека от Банкя. Тук пишат двамата безработени тролове дебили глупости се. ра им в устата. Догодина Тиквата е пътник и започват делата. Ти Пендалко си пръв!!!! Да те Ева в платената урва.
21
Антон Тодоров лично Баце го изхвърли от парламента защото и чеп за зеле не става,а вие си му четете глупостите..
22
Защо герберите са толкова уплашени. Защо тиквата говори като каруцар. Има нещо.
23
Толкова лош президент като Радев сме нямали! За Радевица да не говорим...
24
НАИСТИНА ли положението е толкова зле около "другарЯТ-господин" Борисов,че ПИСАЧИТЕ паднаха толкова ДОЛУ?! ГОВОРИ се какво ли не за ПРЕЗИДЕНТА на България,а не за "непознатите-битите"БРАТОВЧЕДИ!? КЪДЕ е питаме ТУК,СЕГА,г-н Цацаров,г-н Гешев........,тези СПЕЦИАЛИСТИ,ПРОФЕСИОНАЛИСТИ.?! КЪДЕ са ИНСТИТУЦИИТЕ?! КЪДЕ е НАРОДА? НАРОДЕ???? НАРОДЕ???? НАРОДЕ????
25
Радев е един долнопробен мошеник и лъжец.Пази боже сляпо да прогледа.
26
Сега за да сте коректни ,побликуваите и документите на баце от престоя в Чехия ,за едни коли става въпрос
27
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
29
"“Румен Радев е бъдещ стратегически лидер”, “воин от ХХI век, готов да спечели и да влияе на стратегическо ниво!”. Това пише в дипломата на настоящия кандидат-президент на БСП, издадена от Военновъздушния колеж “Максуел” в САЩ. Румен Радев се дипломира там с отличен успех през юни 2003 г., като магистър по “Стратегически проучвания”. " - На американската оценка ли да вярвам или на антонтодоровата....
30
отговор на коментар
А бе бари,ние сме от работническо дело бе ругарю и внимавай какво храчиш с/у партията,че има още незакрити лагери за такива тъпанари като теб
31
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
32
а къде са Донесенията от 90-те за един друг герой, който днес се изживява като Първи министър.
33
АКО ТЕ ПОДПУКАТ ОТ ПРОКУРАТУРАТА ЗА ТОВА КОЕТО КАЗВАШ,ИМАШ ЛИ ДОКАЗТЕЛСТВА? ИЛИ ЛЪЖЕШ? ЗНАЕШ ЛИ ЗА ТАКИВА ЛЪЖИ,ЧЕ ЩЕ ИЗГНИЕШ В ЗАТВОРА !
34
ТОЙ Е САМИЯТ ДЯВОЛ, НО БЛИЗО Е ВРЕМЕТО, КОГАТО ТОЙ ЩЕ СИ ПЛАТИ ЗА ДЯВОЛЪКА...
35
Защо Радев напоследък е толкова видимо изнервен и става все по-брутален в изказванията си срещу България?
36
Чел бил неграмоттния червеноух колега, аз съм целия осран от гафове и нарушения дебил смотан ,анадъмоо невеж простак си като мен!
37
Радев е един от най-способните и качествени офицери, които България е имала някога. Никой шеф на ВВС не може да се доближи до постиженията му, въпреки орязания бюджет от правителството. Тези, които не разбират от авиация, горепишещите, нямат нито компетентността, нито моралното право да дават оценка. Войнстващата простотия на Тодоров е жалка и посредствена. Въобще не може да вникне в цитираните документи.
38
Ти си абсолютен олигофрен и парапитек от Саваната
39
отговор на коментар
Защото всички забравяте, че той е една нещастна кукла на конци, които се дърпат от Кремъл! И цялата истерия срещу Бойко е заради посещението му в централата на Нато , нещо , което никак не се харесва на радевци и всички подобни рубладжий.
40
Не искам да се возя в самолетът ми както и не го искам за президент. Както не става за пилот и главнокомандващ така не става и за президент. Ами ако катастрофира на чело на държавата то ще катапултира в Русия а ние оставаме и сме без парашути. Не става просто не става за президент
41
Най-шибаната агенция............
42
отговор на коментар
Ами сигурно е така .Освен това ПИК - овете премахнаха коминтариите на т.н. проф. А.Хр. Защо ли??????????
43
Кавото и да бълвате и лъжете,когато документите говорят и боговете малчат.Целият български народ беше излъган,че този измислен президент е добър пилот.ДА ама НЕ Всичко излезе на яве.Браво на Антон Тодоров за показаните документи.Добре ,че има такива като него ,а не като простака Дикоф,мърлата Кулезич,объркания Беров и т. н..А тези на които не им отърва написаното да не четат този сайт,а да си гледат телевизията на Нинова и на чалгаря Трифонов.
44
ТИКВАТА - Борисов ни преметна яко, че е имало авиокатастрофи, докато шеф на ВВС е бил Румен Радев......След интервюто на държавния глава, късно снощи министър-председателят изригна пред журналисти: „Не го харесвах като шеф на ВВС. Как падаха самолети и хеликоптери следствие на неговата работа. Тогава дойде Аню Ангелов да ме моли да не го санкционираме и не го направихме"............Кой, кога?...........Румен Радев е бил командир на ВВС между 2014 и 2016 година. През този период няма регистриран тежък инцидент. Последният е от 26 април 2012 г. с МИГ-29. По това време ВВС се командва от ген. Константин Попов, настоящ депутат от ГЕРБ. За този случай тогавашният министър на отбраната Аню Ангелов отбелязва:....„На 26.04.2012 г. в 10.35ч. при излитане за изпълнение на тактически прехват със самолет МиГ-29УБ, рег.номер11, възниква пожар. Екипажът-пилот майор Илия Дойчинов и втори пилот-щурман капитан Петър Методиев, извежда самолета в безопасна посока и на височина около 200 м. катапултирана разстояние 1.5 километра източно от с.Голям Чардак.Благодарение на бързите, точни и професионални действия на екипажа, както и на групите за ръководство и осигуряване на полетите,при инцидента са избегнати човешки жертви и не са причинени щети на сгради, инфраструктура и друго имущество.Наземната група за търсене и спасяване, заедно с вертолет за търсене и спасяване,са достигнали района на аварията в най-кратки срокове. Пилотите са евакуирани своевременно и са изпратени за медицински прегледи и изследвания във Военна болница –Пловдив. Екипите за противопожарна защита от авиобаза Граф Игнатиево са пристигнали на мястото на аварията и са потушили горящия самолет без да се допусне разрастване на пожар“.Проверката впоследствие доказва, че става дума за грешка в техниката на пилотиране......Хеликоптери......Следващите трагични инциденти са с хеликоптери. Те обаче се случват след като Радев напуска високия пост във ВВС, а на негово място вече е ген. Цанко Стойков. Той сяда в шефското кресло на 30 август 2016 година, а почти година по-късно-на 9 юни 2017 г. в Черно море пада хеликоптер „Пантер“.
45
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
46
Като Командир,няма нарушения и загуби на техника и личен състав ! Точка .Тъпаци !
47
Едни митове и легенди от писанията на Позитано копираш,без да си ги прочел дори!Какъв пилот,който в една мисия не е участвал,който една пушка не е закупил,докато бе началник на ВВС?Няма такъв пилот с проблеми в зрението,обикновен сандък,който Макрон го повози на Рафал,знаейки че е корумпе!Фотофопиран плакат на един плазмодий,пълзящ по йерархичната стълба и винаги ВТОРИ,никога не е бил №1.Това е причината световните лидери да контактуват само с Борисов,а Радко Ветков да си гледа траверсата,докато не е уволнен!
48
Токова сте жалки бе мошеници от ПИК! Затвор за имаше държава!
49
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
50
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
51
Абе много изтрити коментари, що така, големи шубета сте, когато се казва истината...пазете си добре милиончетата да не отидат по съдебни дела....
52
Хей "ПИК", ясно е че сте рупор на управляващите. Но бъдете поне мъничко обективни. От написаното и предоставеното ви от Антон Тодоров никъде не пише за катастрофа, дори и авария, а само за създанети предпоставки. А пермиера каза, че когато Радев е бил командир на ВВС са падали самолети. Пълна лъжа. Още повече Борисов визира периода 2014-16 година. А вие публикувате справки, заповеди, донесения отпреди 90-те години на ХХ век. Ясно е че заблуждавате, лъжете. Просто не бива така.
53
ПИК - лъжци от най - гаден тип ! И за изтривалка не ставате !
54
Очаквам Гешев скоро да погне КАУНЯ.
55
Poдeн е в с. Xepaково, oбщ. Бoжypищe. Tpeто кoляно кoмyниcт преди него са двамата му дядoвци и бaщa мy. Действителeн члeн на БKП/БCП до м. юни 2001 г. Единият мy дядo е yбит на мeгдaнa в с. Xepaкoво от фpoнтoвaк, който е узнал, че е зaдявал съпpyгатa мy. Същият този дядo е откраднал кoн. Но внyкът твърди, че дядo му е yбит от кoмyниститe и за това е служил в HШЗO, това му е помогнало да стане члeн на БKП още на 18 години, да бъде приет в милиционерската шкoлa, да стане кандидат на науките свързани с мapкyчитe и кoфпoмпитe. Yбитият от комyниститe е помогнал на внyкa си да стане и дoцент в същото училище. Но преди това дядoтo е помогнал първо на синa си ( бaщaтa на внyкa), който от обикновен милициднep в с. Xepaково става oфицер в с. Бaнкя, члeн на БKП и ceкретap на ППO в същото управление на MBP. През 1990 г. внyкът напуска пoжapнaтa за да остане члeн на БKП. От 1990 до 2001 година внyкът на yбития от комунистите е бил член на СИК, на най ниско ниво поради това , че страда от липса на мисловна дейност по рождение. Той е бил ползван за обща работа, да тараши пазарджиите по "Илиенци", да пренася" бело", да краде коли, да пази паркинга пред хотел "Славия" и др. Поръчани са му няколко убийства, но той е извършил само едно - застрелял е Стефан Дecпотoв през 1994 година. Заплашил е с убийство брата на собственика на този сайт, но не го е застрелял. Усилено се е занимавал с контрабанда на цигари и горива. Бил е добър в наркотрафика. В центъра на София е взривeна приятелката му Цветелина вместо него. В периода 2001 - 2005 г. е бил гл. секретар на МВР. В този период са избити 193 знакови негови съратници от подземния свят. И нито едно от тези убийства не е разкрито. Вие знаете биографията му след 2006 г. - кражби, насилвания на бизнесмени, съсипване на КТБ и ограбване на активите на банката заедно с един който познавате като Втората свиня. Той владее само неправилен български език на хераковски диалект и една дума на английски – „hi” (съкратената форма на „здравей”). В речниковият му запас има не повече от 10-15 думи с които той успява да съставя прости изречения, като: „ А ве що не отиде да обедвате” или „ Кът съм казъл , че няа ви барам, начи няа ви барам”. Иначе признава, че е пpocтак. Прочел е само една книга в живота си. Може да изпее един куплет от песента „Tpимата тaнкисти” по едноименния руски филм. Гледал е и полският „Четиримата танкисти”. Мутропитека е станал гл. секретар на МВР срещу 400 х. евра. Тези пари са осигурени от сръбския гражданин Сретен Йосич срещу спокойствие. Суджукпитека обаче го предава, Йосич е арестуван и екстрадиран в Холандия. От септември м.г. Сретен е на свобода.. Херакопитека не спи спокойно. Всеки момент Йосич може да го награди с оловни ордени и медали и да стане „Герой на Р. България”. Знаем слабостта на Тиквата към тези отличия. Той много иска да се кичи освен с тях и с лампази, еполети и пагони. По предложение на Ахмед Доганоглу на Фукарапитека е присъдено звание "Генерал" от пожарникарските войски, макар такива войска в България да няма. Той вече не е еднокнижник. Преди два месеца си е открил картон в библиотеката на с. Банкя, това е потвърдено от Севдалина Арнаудова. От там срещу подпис е взел две книги, "Синовете на Великата мечка" и " Сандокан-Малайския тигър". В първата книга е стигнал до стр. 256, което означава , че е приключил с мечката, остават синовете. Първата свиня е споделил с Втората и Третата свине, че имал намерение да прочете и "Оцеола", но това след изборите. Въпреки всичко в този сайт правят премиера за смях, гаврят се с него. Наричат го Световен лидер, дипломат № 1 в света, Обединител на Балканите, визионер и твърдят, че всички държани ръководители се допитвали до него преди да вземат решения. Той им повярва и внесе корекции в походката си, макар да е дюстабан. На път е да извади и ръцете от джобовете, започна да свиква с вратовръзката, ципът му е вдигнат. След като си повярва се юрна на разходки по света. Спомняте си , какъв срам брахме при посещението му в Суади Араби, какви къчове хвърляше с картонената сабя в ръка, преплясквайки с кълки и как шейховете които го гледаха падаха един по един от смях. От там му обещаха да направят няколко хотели – небостъргачи в София. Не търсете хотелите по София, няма да ги намерите. Като първия дипломат в света се опита да прикотка „Фолксваген”, а те отидоха в Измир. Наскоро изхарчи пари и стигна до Корея, където му дадоха 9-ти дан за боен спорт, който той изобщо не познава. Корейците са учтиви хора. Другото което му обещаха ще дойде в България, когато видите арабските хотели в София. Върнете спомените си в 2015 г. Тогава по средата на април този питекантроп ( питек ) в Бургас, вторачил се в морето, в компанията на Митьо – Сухото мляко каза: „ Газ в морето има, до няколко месеца очаквам първия гъзоносец”. Има още много примери, но да спра до тук. Нека да не бъдем черногледи. На този подчовек трябва да му се признае, че за 10 години успя да опростачи около 1 млн. глави, направи ги питеци, макар някои от тях да ползват палците си в т.ч. и той за по добър захват. Че за това време натресе 34 млрд. евра външни дългове, че докато управлява 987 000 българи напуснаха страната, че закотви България на последно място не само в Европа. Главанак.
56
“Полковник Румен Радев е бъдещ стратегически лидер”, воин от ХХI век, готов да спечели и да влияе на стратегическо ниво!”. Това пише в дипломата му издадена от Военновъздушния колеж “Максуел” в САЩ. Румен Радев се дипломира там с отличен успех през юни 2003 г., като магистър по “Стратегически проучвания”. Румен Радев успешно е завършил по дисциплините “Стратегия, доктрина и военновъздушни сили”, “Въоръжена борба”, “Проучвания по международна сигурност” и “Лидерство и етика”, които развиват умения за критичен анализ и стратегическо мислене. От документа става ясно, че полк. Радев се дипломира с академично отличие . Румен Радев е Top Performer в семинара в два основни курса и в по-голямата част от избираемите курсове. Той е силен съперник през цялата година, се казва в документа. Румен Радев е бил избран да ръководи тренировъчния Военновъздушен оперативен център по време на учебната програма с отлични резултати. „Румен Радев се отличава с нетрадиционно и стратегическо мислене, той е бъдещ стратегически лидер”.
57
И къде видяхте тези нарушения.Става дума за дребни инциденти като млад летец/преди 30 години/ без щети и последствия.А президента говори за случаи от преди по малко от 10 години , за който тъпата тиква най нагло излъга.Говорете за конкретния случай , а не търсете под вола теле за да защитите идола си -дебил.
58
отговор на коментар
Алооо ????? положението около другарят-президент е лошо, защото той се заяжда, а както се знае не е изряден и то никак. Нали знаете Христос какво е казал за леката жена " Нека, който е безгрешен първи хвърли камък". А другарят президент хвърля ли хвърля камъни. Така е всеки има трески за дялане, но да се излагаш така не отива на един държавен глава. Срамота !
59
Антон Тодоров трябва незабавно да постъпи в заведението на доктор Кисьов в Раднево.
60
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
61
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
62
До-29-вярвай на когото си искаш,но едно е да си вземеш изпит,друго е да имаш умението да прилагаш наученото в живият живот,а точно там пРецедента в лично качество на далаверджия се справя сносно,но в качеството на държавник е пълна скръб.
63
Смеш.ен и тъ.п зомбиран глу.пак, направо ме разсмя!
64
Всичко това отдавна го знаем. Въпросът е: - ,, Защо го избрахте всички вие от ДПС, БСП, Костовисти , Атакисти и др..?''Ще плачете за Цецка накрая...
65
Лапай му дъртата, крива и дебела краставица на Антон Тодоров, тупа.н.
66
Е, това писание може да се определи най меко фейк !! Радев казва-като командир на звено, като командир на екскадрила, като командир на авиобаза , като командир на ВВС на България нямам загуба на летателни машини и загуба на човешки живот..........какво повече
67
Ай, на бас , че Антон Тодоров като трудовак е счупил поне една дръжка на лопата и кирка!!
68
могат да се вържат сами човекоподобните герберасти ,що така пък игнорират доказателствата срещу тяхната шайка , Пеевски , офшорките на Heдялкo
69
Абе, перверзниците от ПИКнята на Недю мазния! Че откъде ви снабдяват с подобни доноси, писани от неграмотни безгръбначни нищожества като вас и които доноси представяте като доказателства за виновност на президента Радев за катастрофи! Не, Недю, ликувай се, нещастнико, лекувай се, защото психичното ти заболяване вече става опасно за околните!
70
Смърди на червени тролове!!!ОТВРАТ !!!
71
"Другарю" Борисов, НАИСТИНА ли, НЕ Сте ПРОЧЕЛИ чл. 154 от Конституцията ни? Мрази те да ЧЕТЕТЕ или Ви Е ТРУДНО, да го правите?!
72
Недоразвити спермататузиити от БСП,които посещават БОЖЕСТВЕНИЯ САИТ ПИК С ВЪПРОС.ВИЕ НЕДОРАЗСИТИ ЕМБРИОНИ ,ЧИИ КУР ТЪРСИТЕ ДЕНОНОЩНО ТУК?КОМПЛЕКСИ ЛИ ИЗБИВАТЕ ТУК?НЕОБХОДИМА ЛИ ВИ Е ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ КОЯТО НАМИРАТЕ ТУК,И ЗА КАКВО Я ИЗПОЛЗВАТЕ?ИМАТЕ СИ ПОЗИТАНСКИ САИТ,САИТ НА ВАШАТА КАБЕЛАРКА,ИНФОРМИРАН.НЕТ БАБИКЯН ,ТУК НЯМАТЕ НИКАКВА РАБОТА.ГАДОВЕ СТЕ И НЯМАТЕ НИКАКЪВ ШАНС, И ПОЛЕЗЕН ХОД.
73
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
74
Ха, ха, ха, напълно се объркаха главаначетата от порно-сайтчетоПИК и кой ги подлъга да ползват отново въшните на наританото и яко наплюто радневско трудоваче, гьосураткото "ШАЙКА"-джийче,за да си заработят отново малко суджук!Чете човек коментарите и се залива от смях, а доволните от себе си "умничета"от кенефа се радват на неграмотните простотия на уличните си дебилчета и чудят защо умните и грамотни хора пращат "благи поздрави и пожелания"на най-близките им!
75
разбира се че ми е ясна дезинформаторската задача на пик и не се впечатлявам от помията която изливат към неудобните, които наритват алчната и продажна герберастка власт, най вече Президента Радев и Нинова, преди и Сидеров, но хвърлям по едно око какво все пак сътворяват и установих че не са силни и трябва да ги сменим с по-убедителни плювачи. Като стигнем до финансирането на пик пък тогава ще зароните яки сълзи. Стараете се за паричките си ама още трябва, много пропуски иамате в детайлите, като ми остане време ще пиша. Аре, и си подгответе раираните пижамки да си гукате с боко, няма да ви се размине.
76
е кой пък вярва на пик или борисов доказан лъжец,сутрин едно, вечерта друго докато се ориентира накъде духа вятъра, наговори толко злобни неща срещу Президента, че и най долното същество не може ги измисли. Въпроса е какви населяват българските земи че да имат за МП такъв ненормален злобен човек, и то вече 10г. Колко тъп и прост и дебил трябва да си да имаш такъв "Вожд". Но явно нещата са неспасяеми и ще бягаме от дебилите, щот борисов ще го разкараш ама дебилите пак такъв ще сложат, така че бегане от дебилите му е майката. Терминал 2.Yes.
77
Обещал съм да не го закачам....ама той взе че получи (между очите) инфаркт...
78
постоянно се се усира таварищ льотчик,затова и постоянно ще го мият с дебелият маркуч!!!!!!!
79
До 55...….този път си " расипа ракията " ! …...Пишеш за НАРКОТРАФИК....за УБИЙСТВА ….и то за държавен глава …...а това си е ЗАПЛАХА за НАЦ. СИГУРНОСТ . По поръчение на държ. органи ...ДАНС ще те открият за 0 време ! ОЧАКВАЙ почукване на вратата ! …………...а още сега се сбогувай с жена ти и децата !
80
Значи Кауня става само за след това да им отсервира и умие копанката или и това не може?
81
Радев си е чиста проба лъжец,като своите събратя от БСП! Те умеят единствено лъжата,манипулацията и кражбите! Доказано в годините! Червените г-да колкото подскачат,толкова се издават в циганиите си! То и електората им е такъв :купени цигански гласове! Какво чакаме ,братя българи?!ИМПИЙЧМЪНТ!!!
82
отговор на коментар
комунистически отпадък
83
отговор на коментар
и двамата, и РР и ББ са комунистически отпадъци
84
Тоя Радев що не се засрами най-после. И да си доизкара мандата кротко. Повече няма да има възможност
85
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
86
трийте ,трийте всичко което не ви изнася НЕШАСТНИЦИ
87
отговор на коментар
Адмирации за Вас ! Г н Радев е всичко , което другите политици не са , затова го оплюват
88
антонее, антоне, що си се заровил в тия прашлясали хартии от преди 30 години - нищо интересно не показваш. По-добре дай грамата на един американски посланик в която много подробно описва битието на баце ти Бойко. А Радев не го мисли - не си му на нивото за да го коментираш / нито по образование, нито по мъжкарство/. Анадъмо, шайков?!
89
Как сте пропуснали да изтриете коментар № 55? Чудесно четиво!
90
отговор на коментар
Статията доказва,че президента е ЛЪЖЕЦ.
91
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
92
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
93
А БЕ СИМПАТЯГИ ЗАЩО НЕ ЧЕТЕТЕ ДОБРЕ ДОКУМЕНТИТЕ НА ДРУГАРЯ ТОДОРОВ-ВЪВ ВСИЧКИ ДОКУМЕНТИ СЕ ЯВЯВА СТАРШИ ЛЕЙТЕНАНТ РАДЕВ АНЕ ГЕНЕРАЛ РАДЕВ-КОМАНДИРА... До кога ще вярвате на Тодоров-близача на боко тиквата......четете по д
94
Изброените случаи по време на полет се квалифицират като "предпоставка " "Авария"-когато има повредена или унищожена материална част. "Катастрофа"-когато има човешка жертва!!! Изброените предпоставки от "разбирача" г-н Тодоров говорят за високия летателен профисионализъм на Г-н Президента!
95
Народът е тук и се кефи на издънките на Радев!
96
Айде Радев лъже!?!? Аз пак само питам- какъв модел е самолетът за 180 000 лева???? Най-скъпият ни самолет тогава е нил МиГ 29. Да не би г-н Борисов да има предвид някой от „най-добрите самолети Ф-16” дето скоро ще почнат да им строят завода,а!?!?!?
97
Да бяхте подредили документите по възходящ ред поне!
98
отговор на коментар
Ей олигофрен,що се правиш на ощипан?!Излъга ли в ефир всички българи Р.Радев,че нямал нарушения,излъга.Е това е доказателство че е "ЛИЦЕМЕР" !
99
отговор на коментар
Вълкът козината си мени,но нрава не!Българска народна поговорка.Само факта,че Р.Радев излъга в нац.ефир българският народ е достатъчен за оставка!
100
м ного тъпо писание какво има да коментирате ген радев когато е на 28 години поредната простотия на пик и шаикаджията
101
отговор на коментар
А Премиерът как е, а,?
102
отговор на коментар
Сгрешил съм- 180 млн лв.
103
А сега да видим, какво се случва в една държава когато президентът и се хване в лъжа! История БГ.....Или История USA. Къде си Сталинке, нали ти си корифеят....Или оня професор...бъра-бъра....Чакаме. ГОСПОДА!
104
отговор на коментар
кажи за плевнята .. :)
105
Това ако не го е писал БОКО ТИКВАТА ЩЕ СИ ОТРЕЖАТ МОЙТА
106
Aбе ПИК да не сте го написали вие това и ТИКВАТА да ви е дал едни 100 бона. Ние да не сме слепи та чак сте драска ли.
107
ГЕРБ Е ПРОКЛЯТИЕТО ЗА БЪЛГАРИЯ !
108
отговор на коментар
Какъв президент може да бъде полуграмотния фатмак комисионера по грипените, издаващият нечленоразделни звуци, въртящият коремни като шебек, набиващият джоланчета на аванта, маащият по къси гащенца като чукундур на къра простак, омъженият от бсп за странно същество с визия на дърт травестит известно като деса простакесата мерцедеса, която като секретарка била свирила на цуктромбона на учиндолския чалгар
109
В тлъста дърта бесепарска дупара. Всички бесепари са дебилни олигофрени и долни крадливи мангасари начело с тяхната водачка курни голямата куролапачка, която като млада чевръста седесарка заради импекса била изяла на Костов мавърската паламарка и била изяла де що седесарски чеп видяла и след това преминала на рязани депесарски суджуци и всяка година на Бузлуджа целува тъпия си електорат със същия помиярски сурат
110
отговор на коментар
До 38, Първо не съм червен, а българин. Второ, обиждаш без да разбираш за какво става въпрос. Не съм те обидил, а казвам истината за Радев. Ако си Антон Тодоров, също не съм те обидил, защото пак казвам истината.
111
Нека, който е безгрешен, пръв да хвърли камъка!!!
112
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
113
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 4506
архив

В разговор между терористи напоследък най-често се чувал въпросът: "Брат, ти къде ще избухаш за Нова Година?".

няма нови новини
Днес: 67
hot
най-четени новини в момента
сега
3216
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Заговорникът Александър Велев пак се пробва да продължи далаверите като шеф на БНР (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА)
x
Китай премахва пластмасата
x