Октай Енимехмедов към Лютви Местан: Вие сте черен облак!

ЧАС ПИК

Октай Енимехмедов към Лютви Местан: Вие сте черен облак!

8217
на 21.10.2013
Октай Енимехмедов към Лютви Местан: Вие сте черен облак!

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

"Вие сте стратегическа цел на всеки млад стратег. Помагате ли на хората с вашето управление? Разбирате ли, че сте надвиснал като черен облак над хората". С тези думи обвиненият за атентата над Ахмед Доган Октай Енимехмедов нападна сегашния лидер на ДПС Лютви Местан, който в момента дава показания срещу подсъдимия.

препоръчано

Местан се обърна с гръб към съда, явно нежелаейки да слуша нападките на Октай.

Той изтъкна, че след атентата няма промяна в поведението на Доган, защото той бил закален от времето, в което е лежал в тоталитарен затвор.

След като бе разпитан, Местан бе "закован" на пейката в залата, за да слуша показанията и на другите свидетели. Съдът изрази съмнение, че лидерът на ДПС може да влияе на хората, които още не са дали показния.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: От вчера съм скептичен за редовно правителство. Искам ПП веднага да ми кажат кой е кандидатът им за премиер (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: От вчера съм скептичен за редовно правителство. Искам ПП веднага да ми кажат кой е кандидатът им за премиер (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК