Оставиха в ареста насилника на Дебора (ВИДЕО)

ЧАС ПИК

Оставиха в ареста насилника на Дебора (ВИДЕО)

18866
на 09.08.2023
Оставиха в ареста насилника на Дебора (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Окръжният съд в Стара Загора потвърди най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“ на 26-годишния охранител Георги Георгиев. 

препоръчано

На заседанието днес от Окръжната прокуратура в Стара Загора поискаха обвиняемият Георги Георгиев да остане за постоянно в ареста с мотив, че е обществено опасен, обвинен е в тежко умишлено престъпление, налице е обосновано предположение, че именно той е отправил 6 закани за убийство към 18-годишната Дебора. 

Освен това Георгиев е с влязла в сила присъда за престъпление срещу личността. 

Окръжният съд се съобрази с мотивите и реши да го остави за постоянно в ареста по обвиненията за заплахи и закана за убийство.

Обвиненият за нападението с макетен нож поиска да бъде освободен
Защитата му поиска той да бъде освободен и изтъкна, че задържането му е в отговор на обществен и медиен натиск. Адвокат Петко Кънев заяви, че съставът на Районния съд, който на 31 юли остави в ареста 26 годишния мъж е незаконосъобразен. 

Самият Георги Георгиев отрече да е заплашвал Дебора, увери, че няма да пречи на разследването и мотивира искането за освобождаването си с грижи за малката си дъщеря. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 76
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК