Осъдиха по бързото производства дилърка на хероин

Темида

Осъдиха по бързото производства дилърка на хероин

3010
на 21.01.2021
Осъдиха по бързото производства дилърка на хероин
Автор:   ПИК

По бързото производство на Окръжна прокуратура – Кюстендил, е наложено наказание на подсъдима, държала хероин с цел разпространение.

препоръчано

Една година и три месеца „лишаване от свобода“ с четиригодишен изпитателен срок е наказанието, определено на подсъдимата Д.С., обвинена от Окръжна прокуратура – Кюстендил, за държане на високорискови наркотични вещества с цел разпространение. Извършеното от нея деяние е квалифицирано по чл. 354а, ал. 1 от НК.

Досъдебното производство срещу четиридесет и три годишната жена е започнало след постъпила оперативна информация, касаеща закупуване на наркотично вещество от нея с цел укриване или последващо препродаване. Незабавно е била извършена проверка.

Полицейските служители установили Д.С. в таксиметров автомобил, движещ се по ул. „Бузлуджа“ в Кюстендил. При спирането му тя направила опит да изхвърли дрогата под предната седалка. При претърсването на МПС бил открит и иззет прозрачен найлонов плик с кафяво вещество на бучки.

Извършеният полеви наркотест констатирал наличие на хероин. За намерения наркотик Д.С. заявила, че го е купила с цел продаване в махалата, като с получените от това пари щяла да изхранва децата си. Общото количество на откритата у нея дрога възлиза на 9,13 грама, на стойност 593,45 лева.

В хода на разследването са били събрани доказателства за престъпната дейност на подсъдимата С., свързана с разпространение на наркотици в кв. „Изток“ в града.

Пет дни по-късно Окръжна прокуратура – Кюстендил, е приключила бързото производство срещу Д.С., след което е бил внесен в съда обвинителен акт срещу извършителя на престъпното деяние.

В съдебно заседание между страните е било постигнато споразумение, одобрено от съда с определение, което има последиците на влязла в сила присъда.

Сподели:
Бомба x
ПОЛИТИЦИТЕ И ДОМАШНИТЕ ИМ ЛЮБИМЦИ: Папагал псува на погребението на президент на САЩ ПОЛИТИЦИТЕ И ДОМАШНИТЕ ИМ ЛЮБИМЦИ: Папагал псува на погребението на президент на САЩ
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с извънредно изявление: Радев брутално излъга, че Сенатът на САЩ осъжда България (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с извънредно изявление: Радев брутално излъга, че Сенатът на САЩ осъжда България (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това