Откриха мъртъв американски турист до остров Корфу

Балкани

Откриха мъртъв американски турист до остров Корфу

18585
на 16.06.2024
Откриха мъртъв американски турист до остров Корфу
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Американец беше открит мъртъв близо до гръцкия остров Корфу днес, а трима други туристи са в неизвестност.

препоръчано

Турист е открил изчезналия 55-годишен мъж в морето близо до старото пристанище Матраки и е информирал полицията, предаде ЕРТ.

Мъжът е видян за последно жив във вторник, 11 юни. Тялото му ще бъде прехвърлено в болницата на Корфу за аутопсия. Мъжът е бил на почивка с гръцко-американски приятел.

Това е пореден случай на смъртен случай на турист на гръцките острови през последните дни след гибелта на водещия на Би Би Си Майкъл Мозли в Сими миналата седмица и на 74-годишен холандец, открит мъртъв от пожарната служба в Самос преди ден.

Две французойки на възраст 73 и 64 години са издирвани в Сикинос, малък остров в Егейско море, а в Аморгос властите търсят още един турист.

Гърция регистрира опасни за туристите температури през първата седмица на месец юни, които достигнаха 43°C в много райони на страната.

Археологическият обект на Атинския акропол, включен в списъка на ЮНЕСКО, най-посещаваната атракция в Гърция, беше затворен за обществеността през най-горещите часове в продължение на два дни. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК