Отлична новина за нова звезда на ЦСКА

СПОРТЪТ ДНЕС

Отлична новина за нова звезда на ЦСКА

16653
на 02.08.2024
Отлична новина за нова звезда на ЦСКА
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Защитникът на ЦСКА Лумбард Делова успокои спортно-техническия щаб на клуба, като взе участие във вчерашната тренировка на базата в Панчарево. Както е известно, той пропусна заниманието в сряда заради настинка.

препоръчано

25-годишният бранител от Косово получи почивка, за да се възстанови пълноценно преди пътуването до Варна за гостуването на Спартак Варна от третия кръг на Първа лига, пише "Тема спорт".

Тя подейства позитивно и лятното попълнение на армейците ще бъде на линия за сблъсъка на "Коритото", като почти сигурно ще започне като титуляр редом до Християн Петров.

Една от дилемите пред Томислав Стипич е свързана с двама млади български футболисти. Става въпрос за Станислав Шопов и Петко Панайотов, които оспорват последната вакантна позиция в средата на терена. Константи там са Марселино Кареасо, който действа пред защитата, както и новият капитан Джонатан Линдсет, отличил се с две асистенции при победата с 3:1 над Хебър в предишния кръг.

свързани новини

Първата от тях бе именно за Шопов, който започна, тъй като Панайотов имаше здравословни проблеми по-рано през седмицата. 19-годишният халф обаче беше титуляр при гостуването на Лудогорец от първия кръг, след като направи силна лятна подготовка и остави отлични впечатления с представянето си. Той се появи на терена и още в 62-ата минута срещу Хебър, като замени именно Шопов и отново впечатли. Така тийнейджърът изглежда в по-добра позиция спрямо бившия плеймейкър на Ботев Пд, който обаче вкара гол срещу пазарджиклии.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 60
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК