Вход
София
Времето в София 10 o C

Отровата „Прокопиев“ съсипва България

Отровата „Прокопиев“ съсипва България

на 12.06.2019
94183
26
Отровата „Прокопиев“ съсипва България

По цял свят медиите имат своята политика. Някои издания симпатизират на управляващите, други – на опозицията, и това е смятано в рамките на допустимия плурализъм. Това е и част от свободата на словото – да защитаваш пристрастията си.

По цял свят обаче е недопустимо долното търгашество с медийни ресурси. Журналистите - от репортерите до собствениците – може да изразяват позиция, да съветват, да дебатират, но не и да изнудват.

По цял свят е така, но не и в България. У нас от 90-те години до днес един олигарх трови политическия ни живот.

Прави го, както дойде.

За него премиерът Бойко Борисов призна, че му е предлагал министри. Персонални. И той ги е назначил.

Негова си работа защо, може да са били най-добрите в областта си. Същият този човек не се посвени да демонстрира близостта си с президента Росен Плевнелиев. Няма лошо. Човек трябва да има и приятели. Но не и да спекулира с контактите си с тях, само когато са на власт.

Той – точният отговор на въпроса #Кой – е Иво Прокопиев. Червенобузият псевдоамериканофил. Гордият пръв гост на всички партита на Американското посолство. На бас, че ако се промени политиката, ще бъде също така отдаден гост и на Руското.

Политиката на издателя Прокопиев е да громи всичко, което гравитира към социалистите. Политиката на бизнесмена Прокопиев е да приема услуги за сделките си от червени министри – Петър Димитров, Румен Овчаров, Петър Мутафчиев.

Политиката на издателя Прокопиев е да осмива акциите на Цветан Цветанов в битността му на вътрешен министър. Политиката на бизнесмена Прокопиев е да изпраща най-доверения си човек Росен Босев на ежедневни срещи в МВР при Цветанов, както стана ясно от изтеклите тогава контролно-пропускателни протоколи.

Политиката на издателя Прокопиев е да громи държавната енергийна политика. Политиката на бизнесмена Прокопиев е да строи соларни паркове, чиято продукция да продава на държавата, която критикува за енергийната й политика.

Политиката на издателя Прокопиев е да защитава тезите и личността на председателя на ВКС Лозан Панов.

Политиката на бизнесмена Прокопиев е да има известен брой дела, чието решаване зависи от Лозан Панов.

Политиката на издателя Прокопиев е да осмива премиера Бойко Борисов. Политиката на бизнесмена

Прокопиев е да черпи информация от тъщата на споменатия вече Росен Босев – Румяна Бъчварова, началник на кабинета на министър-председателя Бойко Борисов. И да ползва репортерските услуги на дъщеря й Лора Филева.

Политиката на издателя Прокопиев е да защитава околната среда. Политиката на бизнесмена Прокопиев е да трови хората с дейността на „Каолин“. Който е функционирал полузаконно чрез сделки на офшорки с извънборсови машинации.

През 2012 г. бизнесменът Прокопиев продава Каолин на немската Кварцверке за 130 млн. евро, за да спаси издателя Прокопиев. Част от парите за продажбата се връщат при Прокопиев чрез офшорки.

Най-накрая прокуратурата, изглежда, се е заела сериозно с бизнесмена Прокопиев. Издателят ще пропищи от тези действия.

Иво Прокопиев вече надхитри главният прокурор Никола Филчев и се разбра с главния прокурор Борис Велчев. Независимо в кое си качество.

Как ще завърши мачът му с главния прокурор Сотир Цацаров, предстои да видим.

 

Вижте акцията и извънредното студио във видеата на ЖИВО на ПИК TV:

 

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Към кого изпитвате най-силно доверие?
Общо гласували: 31221
архив

                  – Патенце, миличко, обещай ми, че ако умра, няма да се влюбиш и да ми изневериш! – Мише, а ако не умреш…             

няма нови новини
Днес: 64
hot
най-четени новини в момента
сега
3017
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
Премиерът Борисов на въпрос на ПИК за нападките на Радев: Не ме интересува какво говорят хората без работа! (НА ЖИВО)
x
МИСТИЧЕН ДЕН: Честваме велик светец, направил важно предсказание
x