ОТ ПЪРВО ЛИЦЕ: Проговори отвлеченият от "Наглите" Ангел Бончев - бивш министър на "Промяната" му взел хидропарка заради Румен Вълка

Епицентър

ОТ ПЪРВО ЛИЦЕ: Проговори отвлеченият от "Наглите" Ангел Бончев - бивш министър на "Промяната" му взел хидропарка заради Румен Вълка

127596
преди 4 часа
ОТ ПЪРВО ЛИЦЕ: Проговори отвлеченият от Наглите Ангел Бончев - бивш министър на Промяната му взел хидропарка заради Румен Вълка
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Отвлеченият от "Наглите" бизнесмен и бивш президент на Литекс Ангел Бончев наруши дългогодишното си мълчание. Той проговори след слуховете, че е фалирал, изпаднал в големи дългове и че психически е напълно съсипан.

препоръчано

"Жив съм, здрав съм, това е най-важното. Баща ми почина наскоро, но той беше на 92 години. Аз съм добре. Работя си, всичко е наред", успокои Ангел Бончев, който през март тази година навърши 63 години.

Дълги години бизнесменът стопанисваше популярния хидропарк край софийското село Казичене. От известно време обаче комплексът заедно с всички съоръжения в него е напълно занемарен. Достъпът е забранен, а на портала висят катинари. Дворът е обрасъл с бурени и неподдържан. Атрактивният ски влек, който е единственият в непосредствена близост до столицата, не работи. Желязната конструкция във водите на езерото ръждясва и се руши.

Преди водоемът се зарибяваше редовно и почистваше, рибарите упражняваха любимото си хоби срещу таксата от 10 лева на въдица. Сега ситуацията е съвсем различна, риболовците замятат свободно, но риба почти няма, а боклуците преливат отвсякъде.

Самият Ангел Бончев призна, че е изгонен от комплекса и вече няма нищо общо с него.

"Един "грандиозен специалист" на име Радостин Василев направи всичко възможно да ми го вземе и накрая успя. Имах още 4 години концесия по договор. Обектът си работеше прекрасно. В момента пустее и се разграбва. Езерото заедно със съоръженията е дадено на човек, свързан с Румен Гайтански-Вълка", обясни Бончев пред "България Днес".

Шушука се, че става въпрос лице, наричано с прозвището Бекича.

Хидропаркът се намира на изток от София, непосредствено до Околовръстния път. Комплексът разполага с парк-ресторант, летен бар, хотелска база, обособена е плажна част с шезлонги, маси за билярд и тенис на маса, безплатен детски кът, съоръжения за водни спортове и екипировка под наем: борд, водни ски, моно ска, жилетки.

Ски влекът има обща обиколка от 930 метра и развива скорост до 70 км/ч. Всичко това обаче не работи. Рибари, които кибичат по бреговете на запустялото езеро, споделят:

Според непотвърдена информация Ангел Бончев в момента е назначен на работа в голяма куриерска фирма. Животът на бившия национален състезател по борба се преобърна напълно, след като бе отвлечен от "Наглите" през май 2008 година.

Тогава той бе изоставен от Гриша Ганчев, който до последно мислел, че става въпрос за инсценировка и отказал да плати откупа за авера си. Впоследствие при предаването на сумата в размер на 395 200 евро бандитите похитиха и съпругата му Камелия. Те не успя да спечели битката с рака през 2012 година.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втората неделя на октомври: Пари за Близнаците, които са под сексуален риск, Лъвът си вреди заради ината, Девите да не пътуват САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втората неделя на октомври: Пари за Близнаците, които са под сексуален риск, Лъвът си вреди заради ината, Девите да не пътуват
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов на предизборно турне в Разград: Гласувайте на хартия! Машините са в частен склад, не се знае кой пита. От 3 кризи сме ви вадили, но дано Господ пак е българин (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов на предизборно турне в Разград: Гласувайте на хартия! Машините са в частен склад, не се знае кой пита. От 3 кризи сме ви вадили, но дано Господ пак е българин (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК