ПИК TV! Атанас Зафиров със силни думи за лявото бъдеще на България (ВИДЕО)

Акценти

ПИК TV! Атанас Зафиров със силни думи за лявото бъдеще на България (ВИДЕО)

40904
преди 5 часа
ПИК TV! Атанас Зафиров със силни думи за лявото бъдеще на България (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Пореден партиен лидер упражнява правото си на вот. В избирателната секция на 128 СУ "Алеко Константинов" малко преди 11 ч. се яви председателят на коалиция "БСП-ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА" Атанас Зафиров.

препоръчано

След като гласува, Зафиров заяви пред събралите се журналисти:

"Първо да кажа, че гласувах знаково в секцията, в която гласуваше президентът Първанов - два пъти успешен президент, излъчен от БСП. Гласувах, за да върнем държавата на хората и да кажем ясно - че всеки глас е важен и че не трябва да позволяваме друг да гласува заради нас. България се намира в тежка криза - политическа, социална, морална и е време да дадем нови надежди за хората. Гласувах за коалицията, която показва, че във време на духовна нищета може да има друг модел, който да дава реални надежди на гражданите".

Зафиров отбеляза, че традиционно гласува с хартиена бюлетина, тъй като "възможностите за манипулации са по-малки".

Запитан как ще коментира думите на Атанас Атанасов, че ППДБ ще подкрепят кабинет само с равноотдалечен премиер, той отговори: "Това може да бъде работеща формула".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за решаващия изборен ден: Овенът да не прекалява във вярата към интимния си партньор, а Ракът ще се влюби безумно САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за решаващия изборен ден: Овенът да не прекалява във вярата към интимния си партньор, а Ракът ще се влюби безумно
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Борислав Цеков с РАЗБИВАЩ коментар - на финалната права победителите са... (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА) ГОРЕЩО В ПИК TV! Борислав Цеков с РАЗБИВАЩ коментар - на финалната права победителите са... (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 115
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК