Вход
София
Времето в София -13 o C

Пловдивският бизнес обяви "ден на траур"

Пловдивският бизнес обяви "ден на траур"

на 29.07.2015
4318
0
Пловдивският бизнес обяви "ден на траур"
Автор: ПИК
29.07.2015
0
4318

Около 150 души се събраха днес на пл. Джумаята в Пловдив и преминаха през Главната с лозунги "Да на реформите", "Не на мафията" и призиви за пазарни цени на тока.

Протестиращи срещу новите цени на тока: Кой процентите сгреши?

Протестиращи срещу новите цени на тока: Кой процентите сгреши?

Протестът на работодателите и синдикатите срещу скока на...

на 29.07.2015

Сред протестиращите имаше представители на голям търговски център, които се бояха, че ще загубят клиентите си. Имаше представители на холдинг, чиито фирми ще изпитат сериозни затруднения. Най- компактната маса протестиращи бяха роми, работници на предприятие за перилни препарати с турски собственик. Те са вече три седмици без работа, защото заради спор с ЕВН за 170 000 лева, предприятието е с изключено електроснабдяване и работи на агрегат. В шествието участваха и млади фермери от близките села, които също се боят, че след поскъпването на тока, ще се наложи да съкращават работници и това пряко ще застраши бизнеса им.

Денят на поскъпването на електроенергията ще бъде " ден на траур за българската икономика", беше идеята, която обедини всички. Представители на бизнеса от Пловдив се включват активно в протеста в София днес, от сутринта автобуси тръгнаха за столицата.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 21123
архив

След катастрофална загуба треньорът казва на отбора си: - Момчета, аз ви казах да играете както никога досега, а вие играхте, сякаш никога досега не сте играли...

x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Зам.-министър Начева показва старта на електронните направления, хартиеният носител засега остава (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
x
Възможно ли е жена да си докара 134 оргазма
x