Пловдивчани пишат жалби, стоят без ток при минусови температури

Региони

Пловдивчани пишат жалби, стоят без ток при минусови температури

4371
на 18.01.2021
Пловдивчани пишат жалби, стоят без ток при минусови температури
Автор:   ПИК

Без ток на минус 2 градуса - на това бяха подложени жители на квартал "Кършияка" в Пловдив вчера. Електрозахранването в квартал "Гаганица" пък е било прекъснато за около 2 часа вечерта, след няколко поредни изключвания. За това сигнализира TrafficNews.bg.

препоръчано

"Нямахме ток в продължение на три часа в събота. В неделя нямахме от 10:30 до 16 часа. През нощта отново нямаме", разказват потърпевши. По думите им първата авария е била на 24 декември, когато домакинствата в района са останали без електроподаване навръх празника. Токът дошъл на следващия ден. 

"С малки деца сме! На всичкото отгоре плащаме по 200 лв. ток", възмущават се потърпевшите. 

През нощта на място е пристигнал екип на ЕВН след дълго чакане. Станало е след многократни разговори с дружеството. Обяснението било, че инсталацията е много стара, поради което изгаряли фазите.

"По проект трябвало догодина да сменят цялата система, но хората ще останат без елелектроуреди дотогава. С това спиране и пускане ще изгори всичко", опасяват се хората.

Сподели:
Бомба x
ПОЛИТИЦИТЕ И ДОМАШНИТЕ ИМ ЛЮБИМЦИ: Папагал псува на погребението на президент на САЩ ПОЛИТИЦИТЕ И ДОМАШНИТЕ ИМ ЛЮБИМЦИ: Папагал псува на погребението на президент на САЩ
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с извънредно изявление: Радев брутално излъга, че Сенатът на САЩ осъжда България (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с извънредно изявление: Радев брутално излъга, че Сенатът на САЩ осъжда България (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това