Поведението на г-н Борисов навява тъга

КОМЕНТАРИ

Поведението на г-н Борисов навява тъга

142493
на 05.11.2022
Поведението на г-н Борисов навява тъга

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Молба към г-н Борисов - не аргументирайте неистовото си желание да преговаряте с ПП със загриженост към "7 милиона български граждани и тяхната съдба".

препоръчано

Ако наистина сте загрижен за българските граждани, няма да им причинявате още едно правителство с участието на онези, които им разсипаха и съдбата, и живота. И по същество докараха държавата до фалит.

Загрижен сте за българите, готов сте да преглътнете личната си обида към палачите, които ви арестуваха грозно и показно и по тази причина сте съгласен на коалиция с "промяната", но иначе ежедневно информирате публиката за престъпленията на същата тази "промяна"?!

Толкова много оксиморони само в едно изречение. И експресионисти като Гео Милев, които ползват оксиморона като ключова стилистична фигура в поезията си, ще ви завидят.

То не е за езиков специалист, а направо за Юнг.

Разбира се, в крайна сметка си е ваша работа. Партията си е ваша, създали сте я с двете си ръце, крепи се единствено на култа към вас, така че сте в правото си да я самоубиете също толкова зрелищно-ритуално, както я създадохте.

Но, моля, не намесвайте тук напълно невинните "български граждани". Още по-малко избирателите на ГЕРБ.

Горките те - дали са щастливи, че гласуваха срещу злото, за да получат още от него, този път чрез "своите"? Дали са щастливи да ги гледат как се гърчат пред едни все по-нагли лекета?

Гласуваш за ГЕРБ, за да получиш Кирил Петков, Бойко Рашков и Асен Василев. Понеже някой си преживявал катарзис. Голямо благодаря! Другия път - ще ни прощавате...

Поведението на г-н Борисов, за съжаление, вече буди само...съжаление. 

Трудно е да се предвиди с каква позиция ще се събуди утре.

Вчера, например, бе твърд пред Соня Колтуклиева, че внася кабинет на малцинството, няма да прощава за арестите, потресен е, ще сезира европейските институции.

Днес чухме обратното.

Хайде малко по-сериозно. Утре започва от днес, но моралът не започва от утре.

И стига със сантименталната спекула за "народа", който се нуждае от редовно правителство. За това били нужни "всякакви компромиси". Народът се нуждае от горди и независими водачи, от политици-родолюбци с принципи и последователност. И със сигурност няма нужда от още едно управление на наркошайката, макар и в луксозно опакована коалиция с ГЕРБ. 

Кажете си, г-н Борисов - истинската ми цел в политиката винаги е била да управлявам заедно с готините и умните от кръга "Капитал" и техните партийни аватари, но любовта ми е несподелена и чак сега има малък шанс работата да се получи...Тогава, само тогава ще ви разберем, без да ви оправдаваме. Но поне ще бъде честно, без патетика. 

 

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми за Раците, емоции тресат Телците ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Семейни проблеми за Раците, емоции тресат Телците
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Български възход“ закри предизборната си кампания. Ген. Стефан Янев с призив: Изберете да гласувате! Защото ако не гласувате, политическата криза ще продължи (СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! "Български възход“ закри предизборната си кампания. Ген. Стефан Янев с призив: Изберете да гласувате! Защото ако не гласувате, политическата криза ще продължи (СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 126
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК