Подозирам, че Кирил и Лена са в "интимна връзка". За Христо Иванов и ген. Атанасов съмнения нямам

Акценти

Подозирам, че Кирил и Лена са в "интимна връзка". За Христо Иванов и ген. Атанасов съмнения нямам

245655
на 02.08.2023
Подозирам, че Кирил и Лена са в интимна връзка. За Христо Иванов и ген. Атанасов съмнения нямам

Последвайте ни в Google News Showcase

Правните колоси Борисов, Пеевски, Кирил Петков, Атанасов и Христо Иванов променят "съпружеското съжителство" в закона с "интимна връзка".

препоръчано

Колкото да нагодят нормите с частния случай от Стара Загора.

И колкото да прокарат джендър-практиките от Истанбулската конвенция през Закона за домашното насилие.

Вижте сега каква дефиниция на "интимна връзка" дават колосите:

"Доброволен относително траен съюз, без да се спазва правна процедура, лицата не споделят общо домакинство. Водещ елемент е строго личният характер на техните отношения."

Това е много готино, обаче как точно ще се докаже? С вагинални проби, с кръвни тестове, с проверка на половите органи, със самопризнания на лицата, с кошаревски свидетели, със записи и снимки? Следващото е да предвидят в закона и морално-сексуална полиция, която да разследва интимните връзки.

Борбата с битовото разложение е от сталинско време и сега управляващата розово-комунистическа сглобка я поставя на качествено ново ниво.

И понеже в "поправката" не е дефинирано от какъв пол трябва да са "лицата" и дали става дума за полово сношение, аз веднага се почувствах гузен и разпознах един-двама бивши съученици, с които очевидно съм в "интимна връзка". Съюзът ни е относително траен във времето, нямаме общо домакинство, отношенията ни са строго лични.

Притесних се и за един стар приятел, с когото играем тенис от много години, а после сядаме да се черпим. Да не се окаже, че сме били в интимна връзка?! А треньорът ми по кикбокс? Докато тренираме, с него си споделяме лични теми и определено нямаме общо домакинство. Ако случайно си изпусне ръката и ме нацели между веждите, може би ще бъде таксувано като "домашно насилие"?!

Айде, мен ме оставете, но разпознах интимни връзки и сред вносителите на "поправката".

Имам подозрения, че Кирил Петков и Лена Бориславова са в интимна връзка.

Както и Бойко Борисов с Мис Бикини.

Както и Кокорчо със Спецов.

За Христо Иванов и генерал Атанасов съмнения нямам. Съюзът им е траен, и то не относително. Всичко между тях е лично, даже и домакинството им май е общо...Което обаче ги превръща в съпружеска, не в интимна двойка. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да внимават с думите, Девите да отложат деловите срещи САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да внимават с думите, Девите да отложат деловите срещи
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! ГЕРБ с унищожителна критика на кмета на София: Васко бре, чети и не лъжи (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! ГЕРБ с унищожителна критика на кмета на София: Васко бре, чети и не лъжи (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК