Пожар от силен вятър едва не запали църквата в Давидково

Инциденти

Пожар от силен вятър едва не запали църквата в Давидково

5362
на 13.09.2019
Пожар от силен вятър едва не запали църквата в Давидково
Автор:   ПИК

Ето каква сума достигна Jackpot Cards, най-високият джакпот на efbet.com (18+)

Силният следобеден вятър вчера предизвика преплитане на кабели и късо съединение, от което лумна пожар в сухи треви и храсти в селото, съобщи кметицата на родопското Давидково Севда Чолакова.

препоръчано

Пожарът e лумнал в просека на ЕВН, като от едната страна й страна е църквата на селото, а от другата - гора. Около 20 доброволци от селото реагират веднага и успяват да локализират пламъците.

"Благодаря на доброволците - млади и стари, които веднага се отзоваха, както и на пожарната от Баните, която веднага дойде и изгаси пламъците, иначе щеше да подпали или гората, или църквата. Ще наблюдаваме тази нощ да не се подпали пак. Тази просека трябва да се прочисти от ЕВН, има пораснали акации, за трети път създава проблем", каза Чолакова, цитирана от "Марица".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
ПИК TV: Тошко Йорданов: В следващото Народно събрание трябва да оправим тъпотиите в Конституцията ПИК TV: Тошко Йорданов: В следващото Народно събрание трябва да оправим тъпотиите в Конституцията
ново
Днес: 47
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК