Почина актьор от култовия сериал „Туин Пийкс”

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Почина актьор от култовия сериал „Туин Пийкс”

16521
на 08.04.2021
Почина актьор от култовия сериал „Туин Пийкс”
Автор:   ПИК

На 72-годишна възраст е починал американският актьор Уолтър Олкевич, получил популярност от култовия сериал „Туин Пийнкс”, съобщава изданието Hollywood Reporter.

препоръчано

За смъртта на Олкевич е потвърдил синът му Зак.

Той е уточнил, че баща му е починал в дома си в Лос Анджелис

В последните години актьорът имаше проблеми със здравето, като се подложи на серия несполучливи операции на коленете. Заради проблемите той в един момент бе прикован на легло, заради което се наложи да направи пауза в кариерата си.

Уолтър Олкевич получава популярност с ролята си на бармана Жак Рено в „Туин Пийкс” и след това в продължението – „Туинс Пийкс – огън, следвай ме”.

В третия сезон на „Туин Пийкс” Олкевич изигра ролята и на брата на Жан Рено – Мишел Рено, който също бе барман в заведението.

 

Превод и редакция: ПИК

Сподели:
Бомба x
ВЯРА: Тези трима апостоли проповядвали неуморно християнството и загинали като мъченици ВЯРА: Тези трима апостоли проповядвали неуморно християнството и загинали като мъченици
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Новите депутати откриват работата на 45-ото Народно събрание с тържествено заседание - Мика Зайкова обърка имената на половината (НА ЖИВО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Новите депутати откриват работата на 45-ото Народно събрание с тържествено заседание - Мика Зайкова обърка имената на половината (НА ЖИВО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 75
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това