ПО КОМШИЙСКИ: Дарина Павлова уредила Джан Яман за главната роля в "Сандокан"

ЧАС ПИК

ПО КОМШИЙСКИ: Дарина Павлова уредила Джан Яман за главната роля в "Сандокан"

14827
на 20.01.2021
ПО КОМШИЙСКИ: Дарина Павлова уредила Джан Яман за главната роля в Сандокан
Автор:   ПИК

Дарина Павлова уредила турската суперзвезда Джан Яман за ролята на Сандокан в предстоящия италиански едноименен сериал. Всичко станало през 2019 г. на организирания от Г-жа Мулти фестивал на изкуствата на италианския остров Иския. Тогава Павлова свързала продуцентите на хитовия сериал "Медичите" с Яман и неговата майка, която му се явява агент.

препоръчано

В 2019 г. точно приключило излъчването в южната ни съседка на сериала "Свободен дух", който направи Джан суперзвезда не само в Турция, но и в половината свят, където бе показан сериалът, в това число и у нас.

Италианските продуценти от "Лукс виде" били в подготовка на нов сериал за Тигъра на седемте морета, пише "Варайъти". Искали да възобновят легендарната поредица от 1976 г., но съобразена със съвременния свят. Навремето индиецът Кебир Беди се снима в ролята на Сандокан и тя го превърна в световна знаменитост. Сега продуцентите също искали да намерят за ролята на Тигъра на седемте морета най-подходящия актьор. Но търсенето им сред италианските артисти не дало очаквания резултат. Затова се ориентирали към международна сгледа.

Отправили питания към различни агенти и продуценти, в това число и към Дарина, известна с връзки в киносредите из целия свят. Така Павлова осъществила връзката с Джан Яман. Той се оказал много добро попадение. Освен че е суперзвезда в половината свят, има превъзходен италиански език. Завършил е с отличие италианския колеж в Истанбул. Живял е известно време на Апенините и се е подвизавал като модел, пише "Монитор".

Любопитно е, че миналата година Джан си отряза дългата коса, но сега за новата роля си я пуска отново. Като отново ще има и брада, за да прилича повече на пирата от книгата на Емилио Салгари.

Докато се снима в "Свободен дух", Джан се залюби с актрисата в главната роля в сериала - Демет Йоздемир. Връзката им бе от най-обсъжданите. Но двете звезди на комшийското кино се оказа, че трудно мелят брашно помежду си и миналата година се разделиха. Тези дни италианските медии разпространиха вестта, че новата тръпка на Джан Яман е спортната журналистка Дилета Леота, която в миналото имаше връзки с някои от най-популярните футболисти на Апенините.

Новият сериал по романа на Емилио Салгари се предвижда да бъде от 8 епизода. Засега италианските медии не съобщават всички изпълнители на другите главни роли. Очаква се сериалът за Тигъра на седемте морета да е готов за излъчване още в края на тази година. В производството му участват компании от Германия, Франция и Великобритания. 

Сподели:
Бомба x
Ето ги шестте секс пози, които не кефят мъжете Ето ги шестте секс пози, които не кефят мъжете
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с извънредно изявление: Радев брутално излъга, че Сенатът на САЩ осъжда България (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ с извънредно изявление: Радев брутално излъга, че Сенатът на САЩ осъжда България (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това