ПП и ДБ искат гражданска война, подучени от мафията

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ПП и ДБ искат гражданска война, подучени от мафията

169115
на 01.12.2022
ПП и ДБ искат гражданска война, подучени от мафията

Последвайте ни в Google News Showcase

Отчаяните Кирил, Асен и Христо зоват за протести и кръв заради хартията от кулоарите на Народното събрание.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Това е непозната в историята ни мерзост, криминален пуч в стила на мафията, която ги финансира. Съзнателно взломяване на гражданския мир в държавата за теснопартийни нужди.

Представете си какво ще се случи, ако Бойко Борисов, Мустафа Карадъйъ и Корнелия Нинова призоват сега, пак от НС, симпатизантите си на контрапротест. Ако тръгнат автобусите от Кърджали. Ако ГЕРБ, които имат 100 000 партийни членове, активират всичките си структури. Ако ние от КПД призовем 111 000 българи от нашата подписка също да излязат на площада.

Какво искате, лунатици, да се избием ли?

Престъпниците от ПП и ДБ ще намерят покой само в килията. Те са опасни за общественото здраве.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
Политолог с неочаквана прогноза пред ПИК TV: ГЕРБ губят избиратели, но ще вдигнат проценти! ППДБ - явно надолу, БСП ще се бори да влезе в НС (ВИДЕО) Политолог с неочаквана прогноза пред ПИК TV: ГЕРБ губят избиратели, но ще вдигнат проценти! ППДБ - явно надолу, БСП ще се бори да влезе в НС (ВИДЕО)
ново
Днес: 22
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК