Правителството прехвърли безвъзмездно стадион "Георги Аспарухов" на общината

Футбол

Правителството прехвърли безвъзмездно стадион "Георги Аспарухов" на общината

12169
преди 12 часа
Правителството прехвърли безвъзмездно стадион Георги Аспарухов на общината
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Правителството прехвърля безвъзмездно на Столична община стадион "Георги Аспарухов" и комплекс "Герена", съобщиха от МС.

препоръчано

Министерският съвет прие решение, по предложение на областния управител на област София за безвъзмездното прехвърляне на стадиона и комплекса.

Решението на правителството е във връзка с направено искане от кмета на Столична община и решение на Столичния общински съвет, с което се дава съгласие общината да придобие безвъзмездно правото на собственост върху имотите.

На вчерашната пресконференция след общото събрание на акционерите в Левски, собственикът на сините Наско Сираков засегна темата със стадиона.

"Единственото, което ни спъва към момента е, че Област София не е прехвърлила собствеността към Общината. След това ще се случат нещата много бързо. Десет дни след като придобием разрешение за право на строеж, не искаме собственост, ще дадем пресконференция и ще изнесем изключително интересни факти и какво е свършено досега, а то е много", коментира Сираков вчера.

24 часа по-късно прехвърлянето на собствеността на съоръжението е факт. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 78
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК