ПРЕДУПРЕДИХА ГИ: Тежки последици грозят Борисов и Кирил Петков, ако тласнат страната към осми избори

Акценти

ПРЕДУПРЕДИХА ГИ: Тежки последици грозят Борисов и Кирил Петков, ако тласнат страната към осми избори

282024
на 14.09.2024
ПРЕДУПРЕДИХА ГИ: Тежки последици грозят Борисов и Кирил Петков, ако тласнат страната към осми избори
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Тежки ще бъдат последиците за ГЕРБ и ППДБ, ако техните лидери Бойко Борисов и Кирил Петков тласнат странат към осми предсрочни избори за парламент.

препоръчано

Предупреждението отправи председателят на Парламентарната група на ИТН Тошко Йорданов.

"Дано политическите лидери, за Бойко Борисов и Кирил Петков говоря, са осъзнали, че ако тласнат още веднъж страната към избори, последствията ще са тежки заради тях. Страхът от последствията може да ги накара да се държат нормално, да се постигне някакво приемливо управление с широка подкрепа, за да има и стабилност в управлението", заяви Йорданов в ефира на "България он Еър".

Той коментира и идеите на председателя на ГЕРБ да бъде променена избирателната система.

"На Борисов много му се иска да участва в управлението. Той се опитва служебно да спечели мнозинство. Много му се иска да има 20 депутаиа отгоре, които хората не му ги дават. Негова работа е да говори неща, които не са реалистични, свободен човек е да говори шашави неща", добави депутатът от "Има такъв народ".

Йорданов изтъкна още, че в 50-ото НС е можело да се състави правителство без ГЕРБ и ДПС, като е имало политическо съгласие, но Кирил Петков се е отказал.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО) Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО)
ново
Днес: 97
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК