Престолонаследникът на Йордания стана баща за първи път (СНИМКИ)

ФОТОГАЛЕРИЯ

Престолонаследникът на Йордания стана баща за първи път (СНИМКИ)

42752
на 03.08.2024
Престолонаследникът на Йордания стана баща за първи път (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Принцеса Раджва, съпруга на престолонаследника на Йордания Хюсеин, роди момиченце – първородно дете на двойката и първо внуче на крал Абдула Втори, предаде Асошиейтед прес, като цитира съобщение на кралския двор.

препоръчано

В краткото изявление се казва, че бебето, което се е родило тази сутрин, носи името Иман. Във видеоклип, публикуван на официалната страница на принцесата в Инстаграм, се вижда как Хюсеин люлее новородената си дъщеря под звуците на известната американска балада You Are My Sunshine.

Иман се роди около година след пищната сватба на Хюсеин и Раджва, на която присъстваха известни личности сред които британският принц Уилям и съпругата му Кейт, както и първата дама на САЩ Джил Байдън, припомня Асошиейтед прес.

Раджва е на 30 години, родена е в Рияд и произхожда от известно и богато семейство от Саудитска Арабия. 

Хюсеин, който също е на 30 години, беше обявен за престолонаследник през 2004 г. Това стана, след като Абдула Втори лиши от титлата своя полубрат принц Хамза. 

Хюсеин е най-големият син на крал Абдала Втори и кралица Рания. 
Според йорданското законодателство само мъже могат да наследят трона, припомня Асошиейтед прес.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ПИК TV: Депутатите приеха поправки в бюджета, препитват седем министри на редовния контрол в НС - НА ЖИВО ПИК TV: Депутатите приеха поправки в бюджета, препитват седем министри на редовния контрол в НС - НА ЖИВО
ново
Днес: 39
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК