Прокуратурата проверява лицата с висящи производства

Темида

Прокуратурата проверява лицата с висящи производства

5421
на 21.01.2020
Прокуратурата проверява лицата с висящи производства
Автор:   ПИК

От днес започват проверките на лица с две и повече от две висящи производства, разпоредена от главния прокурор Иван Гешев, снъобщи БНТ.

препоръчано

Повод за това нареждане дойде след вчерашната среща на премиера Бойко Борисов с бащата на убитата Андреа от Галиче, от непълнолетен.

Ще се проследи дали се спазва мярката за неотклонение на криминалнопроявените лица.

Ако това не се прави, наблюдаващите прокурори ще искат по-тежки мерки. Борисов възложи на ГЕРБ в най- кратки срокове да бъдат предложени конкретни промени в Наказателния кодекс, които да бъдат съгласувани с прокуратурата.

В момента максималната присъда за извършено от непълнолетен тежко престъпление е 12 г.

 

 

Сподели:
Бомба x
Срещнали ли сте сродната си душа в секса – тези знаци ще ви покажат Срещнали ли сте сродната си душа в секса – тези знаци ще ви покажат
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Пламен Николов представя кабинета на ИТН официално - остава министърът по ромските въпроси. Тошко Йорданов: Петър Илиев ще осъди всеки, който го нарече плагиат (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV: Пламен Николов представя кабинета на ИТН официално - остава министърът по ромските въпроси. Тошко Йорданов: Петър Илиев ще осъди всеки, който го нарече плагиат (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това