Проф. Костадин Ангелов с морален жест: Отказвам се от всички възможности, които дава НСО

Акценти

Проф. Костадин Ангелов с морален жест: Отказвам се от всички възможности, които дава НСО

110095
на 05.03.2021
Проф. Костадин Ангелов с морален жест: Отказвам се от всички възможности, които дава НСО
Автор:   ПИК

Здравният министър проф. Костадин Ангелов даде пример на всички родни политици. Той обяви, че се отказва от привилегиите да ползва автомобили и охрана от НСО по време на предизборната кампания. ПИК припомня, че той е водач в листата на ГЕРБ във Велико Търново, където проведе предизборна среща днес.

препоръчано

"Още вчера съм подписал декларация, с която съм се отказал от всички възможности, които дава Националната служба за охрана - автомобили, шофьори и т.н. Считам това за изключително морално действие, което трябва да направи всеки един от нас", обяви проф. Костадин Ангелов във старопрестолната ни столица.

Той ще бъде в отпуск, докато текат предизборните срещи.

Припомняме, че днес проф. Ангелов заедно с останалите кандидат-депутати на коалиция "ГЕРБ-СДС" за област Велико Търново откриха предизборната кампания в старопрестолния град. Кампанията стартира с молебен за здраве, отслужен от отец Асен в катедралния храм на Велико Търново „Рождество Богородично“, а проф. Ангелов дари икона на свети Мина – закрилник на дома и семейството и покровител на лечителите, на катедралната църква.

 

 

 

 

 

Сподели:
Бомба x
ВЯРА: Тези трима апостоли проповядвали неуморно християнството и загинали като мъченици ВЯРА: Тези трима апостоли проповядвали неуморно християнството и загинали като мъченици
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Новите депутати откриват работата на 45-ото Народно събрание с тържествено заседание (НА ЖИВО) ПЪРВО В ПИК TV! Новите депутати откриват работата на 45-ото Народно събрание с тържествено заседание (НА ЖИВО)
ново
Днес: 74
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това