Вход
София
Времето в София 0 o C

ПЪРВО В ПИК! Борисов разби Нинова и Йончева: Падението на тези женици е голямо! Снимаха ми имота с дронове, заменки и офшорки нямам

ПЪРВО В ПИК! Борисов разби Нинова и Йончева: Падението на тези женици е голямо! Снимаха ми имота с дронове, заменки и офшорки нямам

на 23.05.2019
91018
95
ПЪРВО В ПИК! Борисов разби Нинова и Йончева: Падението на тези женици е голямо! Снимаха ми имота с дронове, заменки и офшорки нямам
Автор: ПИК
23.05.2019
95
91018

Министър-председателят Бойко Борисов разбива пред Нова телевизия лъжите на лидерката на БСП Корнелия Нинова и водачката на листата на социалистите Елена Йончева. Заедно с премиера е и Мария Габриел, която оглавява листата на ГЕРБ за европейските избори. Двамата представят и приоритетите на партията за евровота и бъдещето на България в Европейския съюз.

"Европа е най-доброто място за живеене", каза премиерът. "Не съм почивал. Всеки ден може да видите къде съм бил. Гордея се с много неща, няма да ни стигне времето. Срамувам се от това, което се случи последните месеци. Човешко е да се сгреши и прости, дано да сме си извадили поука. Парите никога не стигат. Ние давахме за пример заплатите във Франция и Германия, жълтите жилетки излязоха и искаха по-високи заплати. Тези нации, които работят най-много, те са най-богати", отчете той. 

"За пъследен път плаках, когато майка умря", отговори Борисов на въпроса, кога за последно е пролял сълзи. "Живея със заплатата, транспортът ми е безплатен", допълни той.

"Не знам защо Станишев е сложен пети. След неделя той ще стане много важен човек", учуди се той. "Те не се занимават с евроизборите, а само с компромати", отчете лидерът на ГЕРБ държанието на БСП.

"Не думай. Ето виж покрива. Това е един и същ имот, където съм се родил, където живея и където ще умра. Там, това, което е оградено, беше прасето, кокошките, зайчарника. Ако забелязвате дувара, двете стени на къщата са самият дувар. Имат покрив, отпред са две стъклени стени с тухли и една стая. А телевизията ТВ7 на г-жа Йончева с Бареков, с дронове я снимаха. Тогава ТВ7 седеше пред мене, за да протестират. Тази телевизия, с тези хора, седяха пред къщата ми", отговори Борисов на лъжите на Елена Йончева, че в двора на къщата му в Банкя има незаконна постройка. 

"Аз съм си самостоятелен човек, идват хора при мен, трябва и помещение, където да ги посрещам. За братовчеда казаха... за въпросната заменка. Тя става 12 октомври 2006 г. Човекът, който спря заменките в София, беше Бойко Борисов. Сметки нямам, офшорни компании нямам. Хвърлят сега бомба - каква бомба хвърлят? Когато БСП управляваше, с дронове ми снимаха къщата. Изпратиха дъначна ревизия с 15 години назад. Данъчните казаха - ръчкат с един нож, че подът е чам, най-евтиният, а очакваха махагон. Казали им, че мазилката е пръскана. Мъжът на г-жа Нинова работи в ЛУКойл. Значи, когато вдигат горивата, тя е виновна. Аз нямам приятели, защото всеки приятел иска да се добере и да получи нещо. Падението на тези женици е голямо. С първата ми братовчедка не сме се виждали 40 години, а с братовчеда - от 30 години", коментира Борисов.

ПЪРВО В ПИК: Борисов се видя с хората в Кирково преди да посрещне Ципрас (СНИМКИ)

ПЪРВО В ПИК: Борисов се видя с хората в Кирково преди да посрещне Ципрас (СНИМКИ)

Премиерът Бойко Борисов спря в Кирково и се видя с...

на 22.05.2019

"Аз съм се родил на тази ливада, там пасяха животните. С никой от вторите си братовчеди не си говоря. Когато отидох на изборите в Банкя, отидохме с един ретро мецедес в Банкя", допълни премиерът.

"Всичко е платено, ето документите!", прочете министър-председателят имотната си декларация и я остави на втрещения Виктор Николаев.

"Ходил съм в Барселона. Всички познават хората, да идат да си ги намерят. Звучи гадно и дъщеря ми, която беше бременна в осмия месец, карала в Лос Анджелис "Бугати" с 300 км. Вчера ми се обади лично старият Недялко Йорданов, поетът, че нямало такова нещо в "Бивол". После Нова телевизия започна с остров в Гърция. Започнаха в Барселона, бил съм там при кметицата, когато съм бил кмет. Имаше анонс, вие считате, че като излиза на екрана и го гледат и пише има ли остров премиерът? Само да го прочетат, за един политик да го напишеш...", отговори Борисов на несръчното питане на Виктор Николаев дали премиерът притежава къща в Барселона.

"Когато аз се захващам с нещо, винаги го правя на гола поляна. Когато си направих фирмата, стана най-добрата. Когато си направих ГЕРБ пак с тези две ръце, стана първа политическа сила. Живял съм, живея и ще си умра в тази къща в Банкя. Вие ще го видите, искам да дойдете да ме заплюете, ако ме видите някъде другаде", каза още веднъж Бойко Борисов.

"Ометох всички от всички постове. Никога не съм вярвал, че тези хора са го направили. В цял свят е така. Затова казват, че медиите са четвъртата власт, в България е първа. В Австрия кой им направи кризата? Желанието на човек да придобива го има в цял свят. Всичко, което е взето неправомерно, се връща", коментира Борисов скандалът с апартаментите. И отново отчете, че това е било огромно петно върху ГЕРБ и това е станало повод той да се срамува.

"И в двата случая вината ще е моя. Не съдбата на Цветанов, а това, колко могат хората да му простят. Изтеглих го назад, за да понесе усещането, че е сгрешил. Фразата "Няма кой да ме накаже", вбеси хората".

"Социалистите блокираха избора на Лаура Кьовеши, другият кандидат е един французин. И лидерът на румънската десница Орбан ме попита, защо нашите социалисти говорят така за Кьовеши. Макрон вчера ми се обади, а аз му казах: Приятелю, искам Агенция по труда в София", сподели министър-председателят за ситуацията в Европа.

"Бил съм само на едно партийно мероприятие. Ако можеш да си доведеш папата за три дни, ако можеш да си уговориш немските инвестииции... Ципрас е социалист, той е от ПЕС. Ние помогнохме на ПЕС да спечели изборите в Гърция. Не са лоши жени със сигурност, но тази злоба, жлъч, която сипят, сякаш ще спре светът. В понеделник пак ще сме живи", изрази той своето учудване от наглото поведение на Корнелия Нинова и Елена Йончева.

"Те за общи теми не са говорили. Вчера вие чухте ли нещо за обща тема? Вчера беше исторически ден. Илиян Василев, най-ортодоксалните сини ми пуснаха съобщение: "Което е добро, е добро"", сподели премиерът.

"Заплатите на работниците почват от 1200-1300 лв. Мениджърите от България, работили в чужбина, се връщат тук, техните заплати са от 15 000. Бюджетите на БСП са на дефицит, а нашите - на излишък. Гърция влезе в кризата със 160 млрд. БВП, България допреди 4 г. беше с 57 млрд. Представяте ли си как е управлявана допреди тези 10 години, преди да дойде ГЕРБ, държавата от БКП/БСП. В Гърция не са имали комунизъм, не са правили Белене и "Цанков камък", тези огромни мастодонти от времето на социализма", заяви още Борисов.

"Разходите растат. 150 млн. за хората с увреждания, 150 млн. повече за военните, повече за тъмничарите, както аз им казвам, пътищата, околовръстните пътища, двойно увеличение на учителските заплати, училищата, дуалното обучение, за кое да не дадем пари?", попита Борисов.

"Заради помагачите на социалистите не блокирахме пакета "Мобилност", отчете премиерът.

"За мен е важно Европа да стане по-гъвкава. Аз не съм се променила, аз съм си Мария и се гордея, че съм Българка, детето ми е родено в България", сподели Мария Неделчева-Габриел. "За французите е Габриел, откъдето е жената, оттам е родата".

"За какво да подам оставка? Че във всяка една сфера държавата е в пъти по-добре от времето на Станшиев и заместник-министърката му? Доста ги познавам всичките. Различия има през камерите и публиката, Ботев ги е описал, прочетете стиховорението, хубаво е. Много хубаво приказват преди изборите, ама после - Европа да помогне. Няма безплатен обяд, казват англичаните. Като дойде въпросът за парата и коя държава колко да получи, всички се обединяват. Малко повече човещина, добронамереност, това казвам на другите. Гледам да изпратя най-правилните хора в Европа, това ми е важно. БСП винаги са си избирали главния прокурор. Даже съветниците на президентите на БСП стават шеф на съда или главен прокурор. Аз не съм избирал никой. Прокурорът ги брани БСП през цялото време, иначе това възмездие за Тройната коалиция, което всички очакваха, не се случи. Той ги брани. Вчера в "Бивол" нямаше публикация, видях, замесиха и името на сайта", завърши Бойко Борисов.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 17941
архив

Когато Виктор Юго трябвало да мине границата на път за Прусия, митничарят го попитал:
- С какво се занимавате?
- Пиша!? 
- Аз питам с какво изкарвате прехраната си!
- С перото.
- А-ха, добре! 
И записал на съответния формуляр: "Виктор Юго - търговец на пера".

x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Валери Симеонов приветства новите мерки срещу коронавируса, но има забележки: Детските площадки и басейните са опасни, БСП масово не носят маски в залата (ОБНОВЕНА)
x
Ето какво искат мъжете в леглото
x