Вход
София
Времето в София 19 o C

ПЪРВО В ПИК! Борисов разби Нинова и Йончева: Падението на тези женици е голямо! Снимаха ми имота с дронове, заменки и офшорки нямам

ПЪРВО В ПИК! Борисов разби Нинова и Йончева: Падението на тези женици е голямо! Снимаха ми имота с дронове, заменки и офшорки нямам

на 23.05.2019
87522
95
ПЪРВО В ПИК! Борисов разби Нинова и Йончева: Падението на тези женици е голямо! Снимаха ми имота с дронове, заменки и офшорки нямам
Автор: ПИК
23.05.2019
95
87522

Министър-председателят Бойко Борисов разбива пред Нова телевизия лъжите на лидерката на БСП Корнелия Нинова и водачката на листата на социалистите Елена Йончева. Заедно с премиера е и Мария Габриел, която оглавява листата на ГЕРБ за европейските избори. Двамата представят и приоритетите на партията за евровота и бъдещето на България в Европейския съюз.

"Европа е най-доброто място за живеене", каза премиерът. "Не съм почивал. Всеки ден може да видите къде съм бил. Гордея се с много неща, няма да ни стигне времето. Срамувам се от това, което се случи последните месеци. Човешко е да се сгреши и прости, дано да сме си извадили поука. Парите никога не стигат. Ние давахме за пример заплатите във Франция и Германия, жълтите жилетки излязоха и искаха по-високи заплати. Тези нации, които работят най-много, те са най-богати", отчете той. 

"За пъследен път плаках, когато майка умря", отговори Борисов на въпроса, кога за последно е пролял сълзи. "Живея със заплатата, транспортът ми е безплатен", допълни той.

"Не знам защо Станишев е сложен пети. След неделя той ще стане много важен човек", учуди се той. "Те не се занимават с евроизборите, а само с компромати", отчете лидерът на ГЕРБ държанието на БСП.

"Не думай. Ето виж покрива. Това е един и същ имот, където съм се родил, където живея и където ще умра. Там, това, което е оградено, беше прасето, кокошките, зайчарника. Ако забелязвате дувара, двете стени на къщата са самият дувар. Имат покрив, отпред са две стъклени стени с тухли и една стая. А телевизията ТВ7 на г-жа Йончева с Бареков, с дронове я снимаха. Тогава ТВ7 седеше пред мене, за да протестират. Тази телевизия, с тези хора, седяха пред къщата ми", отговори Борисов на лъжите на Елена Йончева, че в двора на къщата му в Банкя има незаконна постройка. 

"Аз съм си самостоятелен човек, идват хора при мен, трябва и помещение, където да ги посрещам. За братовчеда казаха... за въпросната заменка. Тя става 12 октомври 2006 г. Човекът, който спря заменките в София, беше Бойко Борисов. Сметки нямам, офшорни компании нямам. Хвърлят сега бомба - каква бомба хвърлят? Когато БСП управляваше, с дронове ми снимаха къщата. Изпратиха дъначна ревизия с 15 години назад. Данъчните казаха - ръчкат с един нож, че подът е чам, най-евтиният, а очакваха махагон. Казали им, че мазилката е пръскана. Мъжът на г-жа Нинова работи в ЛУКойл. Значи, когато вдигат горивата, тя е виновна. Аз нямам приятели, защото всеки приятел иска да се добере и да получи нещо. Падението на тези женици е голямо. С първата ми братовчедка не сме се виждали 40 години, а с братовчеда - от 30 години", коментира Борисов.

ПЪРВО В ПИК: Борисов се видя с хората в Кирково преди да посрещне Ципрас (СНИМКИ)

ПЪРВО В ПИК: Борисов се видя с хората в Кирково преди да посрещне Ципрас (СНИМКИ)

Премиерът Бойко Борисов спря в Кирково и се видя с...

на 22.05.2019

"Аз съм се родил на тази ливада, там пасяха животните. С никой от вторите си братовчеди не си говоря. Когато отидох на изборите в Банкя, отидохме с един ретро мецедес в Банкя", допълни премиерът.

"Всичко е платено, ето документите!", прочете министър-председателят имотната си декларация и я остави на втрещения Виктор Николаев.

"Ходил съм в Барселона. Всички познават хората, да идат да си ги намерят. Звучи гадно и дъщеря ми, която беше бременна в осмия месец, карала в Лос Анджелис "Бугати" с 300 км. Вчера ми се обади лично старият Недялко Йорданов, поетът, че нямало такова нещо в "Бивол". После Нова телевизия започна с остров в Гърция. Започнаха в Барселона, бил съм там при кметицата, когато съм бил кмет. Имаше анонс, вие считате, че като излиза на екрана и го гледат и пише има ли остров премиерът? Само да го прочетат, за един политик да го напишеш...", отговори Борисов на несръчното питане на Виктор Николаев дали премиерът притежава къща в Барселона.

"Когато аз се захващам с нещо, винаги го правя на гола поляна. Когато си направих фирмата, стана най-добрата. Когато си направих ГЕРБ пак с тези две ръце, стана първа политическа сила. Живял съм, живея и ще си умра в тази къща в Банкя. Вие ще го видите, искам да дойдете да ме заплюете, ако ме видите някъде другаде", каза още веднъж Бойко Борисов.

"Ометох всички от всички постове. Никога не съм вярвал, че тези хора са го направили. В цял свят е така. Затова казват, че медиите са четвъртата власт, в България е първа. В Австрия кой им направи кризата? Желанието на човек да придобива го има в цял свят. Всичко, което е взето неправомерно, се връща", коментира Борисов скандалът с апартаментите. И отново отчете, че това е било огромно петно върху ГЕРБ и това е станало повод той да се срамува.

"И в двата случая вината ще е моя. Не съдбата на Цветанов, а това, колко могат хората да му простят. Изтеглих го назад, за да понесе усещането, че е сгрешил. Фразата "Няма кой да ме накаже", вбеси хората".

"Социалистите блокираха избора на Лаура Кьовеши, другият кандидат е един французин. И лидерът на румънската десница Орбан ме попита, защо нашите социалисти говорят така за Кьовеши. Макрон вчера ми се обади, а аз му казах: Приятелю, искам Агенция по труда в София", сподели министър-председателят за ситуацията в Европа.

"Бил съм само на едно партийно мероприятие. Ако можеш да си доведеш папата за три дни, ако можеш да си уговориш немските инвестииции... Ципрас е социалист, той е от ПЕС. Ние помогнохме на ПЕС да спечели изборите в Гърция. Не са лоши жени със сигурност, но тази злоба, жлъч, която сипят, сякаш ще спре светът. В понеделник пак ще сме живи", изрази той своето учудване от наглото поведение на Корнелия Нинова и Елена Йончева.

"Те за общи теми не са говорили. Вчера вие чухте ли нещо за обща тема? Вчера беше исторически ден. Илиян Василев, най-ортодоксалните сини ми пуснаха съобщение: "Което е добро, е добро"", сподели премиерът.

"Заплатите на работниците почват от 1200-1300 лв. Мениджърите от България, работили в чужбина, се връщат тук, техните заплати са от 15 000. Бюджетите на БСП са на дефицит, а нашите - на излишък. Гърция влезе в кризата със 160 млрд. БВП, България допреди 4 г. беше с 57 млрд. Представяте ли си как е управлявана допреди тези 10 години, преди да дойде ГЕРБ, държавата от БКП/БСП. В Гърция не са имали комунизъм, не са правили Белене и "Цанков камък", тези огромни мастодонти от времето на социализма", заяви още Борисов.

"Разходите растат. 150 млн. за хората с увреждания, 150 млн. повече за военните, повече за тъмничарите, както аз им казвам, пътищата, околовръстните пътища, двойно увеличение на учителските заплати, училищата, дуалното обучение, за кое да не дадем пари?", попита Борисов.

"Заради помагачите на социалистите не блокирахме пакета "Мобилност", отчете премиерът.

"За мен е важно Европа да стане по-гъвкава. Аз не съм се променила, аз съм си Мария и се гордея, че съм Българка, детето ми е родено в България", сподели Мария Неделчева-Габриел. "За французите е Габриел, откъдето е жената, оттам е родата".

"За какво да подам оставка? Че във всяка една сфера държавата е в пъти по-добре от времето на Станшиев и заместник-министърката му? Доста ги познавам всичките. Различия има през камерите и публиката, Ботев ги е описал, прочетете стиховорението, хубаво е. Много хубаво приказват преди изборите, ама после - Европа да помогне. Няма безплатен обяд, казват англичаните. Като дойде въпросът за парата и коя държава колко да получи, всички се обединяват. Малко повече човещина, добронамереност, това казвам на другите. Гледам да изпратя най-правилните хора в Европа, това ми е важно. БСП винаги са си избирали главния прокурор. Даже съветниците на президентите на БСП стават шеф на съда или главен прокурор. Аз не съм избирал никой. Прокурорът ги брани БСП през цялото време, иначе това възмездие за Тройната коалиция, което всички очакваха, не се случи. Той ги брани. Вчера в "Бивол" нямаше публикация, видях, замесиха и името на сайта", завърши Бойко Борисов.

Сподели:
Напиши коментар »
(95)
1
Долу мутренската сган от ГРОБ! Бой по мутренските корумпета и техния слугинаж от измислениете патриоти!
2
Бойко и Станишев ръка за ръка
3
Всички видяха след интервюто на двете истерични чудовища които искали промяна колко хора вчера бяха с разтройство в болниците и колко им са гънките в мозъците,мачкаме ги на 26 и после отнемане на имунитетите им и право в сливенския затвор!
4
Импексовите БСПдирадски тролове, както и ДСБдирадските гномове, кръв серат и газ пикаят от такива новини за успехите на ГЕРБ и България ........................................................................................................................................... Както винаги, червената еничарска НОВА се доказа в цялото великолепие за защита на Импексовата партия, при задаване на удобните и предварително подготвени въпроси, към двете крадливи и лъжливи дърти Импексови кучки. Вместо да я питат за нейните офшорни фирми и къщи за гости, тe разследваха с нея някакъв си измислен братовчед, и негова измислена къща за гости, а тя има лично 3 къщи. Но народа ни не е глупав, и ще накаже двете червени крадли, едната обслужвала Мавъра а другата СС Момата на 26ти!! .......................................................................................................................................... И тая гнусна Импексова курабия, с бившата крадлива кучка на СС Момата, ни говорят за морал. Наистина двете крадливи и лъжливи импексови курабии, живеят в паралелната държава на Румен Пъпката, и неговия дебилен електорат! Затова ГЕРБ поведе на Импексовата БСПдирастия, защото хората не са глупави!! ............................................................................................................................................. Питам импексовата Курабия, Румен Пъпката Омбоцмана и СС Момата “защото са ЦОЦАГЛИСТИ“, как така крадливата кучка Йо има три къщи за гости, а аз нито една. Как така Импексовата курабия открадна два Импекса а аз нито един. Как така Румен Пъпката, си назначи любовницата на две държавни заплати, а аз не получавам нито една. Питам дали паразита Везира Енчев, има и един ден нормален трудов стаж, без да е доносничел, че го изтъпанеха начело в БСПдирадската им партия. Свършиха ли читавите в Импексовата партия, че допряха до тоя мерзавец кокто и до, дебила Иво и крадливата кучка Йо. Ако Мавъра беше направил лустрация, а не да раздава Импекси на фльорците си, сега щяхме да сме Швейцария на балканите, и нямаше да хрантутим ДС разбойници, доносници и бивши партийни секретари и закапечета, като тия мерзавци, доносничели и с кого са изневерявали жените им!!
6
Чичко Шорош си нареди листата в 3 партии: БСП Цв.Пенкова и С.Станишев, ГЕРБ: Габриел, Майдел,Ковачев. ВМРО: Джамбазки.Който гласува да използва преференциите!
7
ПИК, спрете се със злобните си коментари по адрес на Нинова и Йончева, защото ГЕРБ са по-опасни!
8
Унищожи ги тия две нагли и безкрупулни вещици, точен и ясен както винаги опроверга всички изпражнения с които двата ком. вампира напръскаха вчера екрана на НОВА ТВ!
9
Неудобно ми е да го споделя,но Тиквичката рева като саранска мечкаи ги рони крокодилски,докато го наказвах а.нално в един фургон за прасета.Беше фантастиш !
10
НАГЪЛ СЪМ И НЕ ОТГОВАРЯМ И САМО УВЪРТАМ ...
11
Юри Асланов, Червен Колю, Андрей Райчев, кънчо Стойчев, да си късат купените дипломи, защото пак излъгаха Импексовата Барсала, че крадливата и лъжлива кучка Йо, ще и донесе дългоочакваната победа и власт!!!
12
отговор на коментар
Б. Борисов ги "унищожи тия две нагли", както той си знае, по най-елементарен и просташки начин.
13
КЪМ Б.БОРИСОВ : "КОЛКО ЛВ. ТРЯБВА ДА Е МИНИМАЛНАТА РАБОТНА ЗАПЛАТА?" ОТГОВОР ОТ Б.Б. " ТЯ НИКОГА НЯМА ДА СВЪРШИ...…"
14
НЯКОЙ ДА ПИТА ЗА МИЛИОНЕРА С КУФАРИТЕ КИРИЛ ДОБРЕВ ?
15
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
16
Този мамут лъже и лъже, нагло и безцеремонно, заграбил цялата власт от 10 години! Говори селски, просташки, майка му умряла, комунистите му били виновни, а на 18 години се молил да бъде приет в БКП???? Дърт простак, който трябва са бъде съден и осъден за разрухата на държавата и геноцида!!! Нямал сметки и имения, разбира се, всички е на поставени лица. Да не е луд да е на негово име. Дърт, нагъл тулуп, ограбил Бългсрия, изгонил над 2 милиона българи, оставил държавата ни най-бедна и болна в ЕС. Който гласува за него, гласува за разрухата. И лъже, че отбора по карате на пожарникарите бил най-добрия! Лъже, защото е страхливец и никога не се е бил на татамито. Казвали му Праните гашщи. Един смешник, лаком и страхлив, впил се във властта, защото изпадне ли, много са му вдигнали мерника да му пуснат по няколко деветака в кухата тиква. Дано стане по-скоро за да въздъхне България от тази грешка на природата.
17
ПРОПУШИХ -В ЗАТВОРА ША ДУХАМ ЗА ЦИГАРА
18
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
19
Падението на цялото БСП е огромно. Виновните се знаят БСП УМРЯ УРА.
20
Тaтkoтo се обади - пoeтъ и кАза - нема такова нещо у Бивул.
21
Т@ъпо невежо червено говедо не виждаш ли че и двамата сме п-едерунгели от посрано 20 айде да си одиме у к--енефо!
22
Нагъл! Смешен! Прост! Само плюе по свестните хора и това правят и всичките му министри и депутати- клеветят!!!
23
Е БАНИЯТ КАШМЕР,само 4 поста до тук !? Не си закусвала със спермалин,Катюша,А ?
24
Велик мъжага ! Друг не ни е нужен ! Само той и никой друг е способен на това да......набие братЧедите зараД една помпа , да каже че всички ПАРЛЕ ВУ ФРАНСЕ , да стопи 4 тона суджук и да се изкара после вегетарианец с кръвно. Списъкът с байганьовщините му е безкраен и явно ще го продължи успешно. При тази хилава конкуренция на ГЕРОЯ на НАШЕТО БРЕМЕ , явно ще управлява вечно. Той ли е най-читавия човек ??? Трагично !
25
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
26
,/ Агенция ПИК уведомява своите читатели че за негативни коментари за партия Герб и положителни такива за партия БСП ще бъдат автоматично начислени неограничен брой минуси/.
27
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
28
ББ не е управлявал 10 години.Забравяте Орешарски и 2 служебни правителства.Много хора напуснаха страната след промените 1989година.За да сме бедни са виновни всички правитества след 1989,не само Борисов.
29
водещите Виктор и Ади,като им отне думата.
30
PO NAGAL OT VENETU E CV CV
31
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
32
БРАВО, ГОСПОДИН БОРИСОВ!!!!!!!!!
33
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
34
Сега остава да и да каже ,че началника на кабинета му кърпи чорапите!
35
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
36
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
37
Тиквата-свръх нагъл, безочлив простак !!!!! На 2 инстанции осъден от Йончева за клевети!!!!
38
Г-ДИН БОРИСОВ
39
Г-ДИН БОРИСОВ
40
Григор Григоров: Ще си измиете ръцете от погнуса след като пуснете бюлетината но какво ще направите ако БСП дойдат на власт - не знам на каква възраст сте но със сигурност тогава едно измиване на ръцете няма да е достатъчно - трябва и да се гръмнете.
41
Приятеля Ципрас е шеф на СИРИЗА, а тя не е в ПЕС, а другото за прасето, зайчарника и стъкления дувар го знаем.
42
..............БАЦА ГАБРИЕЛЗКА ПИЧЕЛИ........ ЕДНА ТИКВА ЗА ЦЕЛ НАРОД !........АИДИ СА СИЦКИ ЗАЕДНО........БАЦА БАЦА БАЦАЛОНА !......
43
...............БАИБА ИФКА У УЖАЗ ПРЕД ПРЕЗИДЕНСВОТО !......25 КАДАР !......
44
Той е отрасъл на поляна сред кокошки, прасета и зайци. Сирак е и последно е плакал за майка си. Идилия с елементи на сапунка. И другото важно нещо е, че има правилен марксистко-ленински мироглед. Тачи другаря Живков, който уважава като пръв учител. Застъпва се и за по-младите другари - Станишев щял да стане голям човек в понеделник. Да живей другарят Бойко с него винаги ще сме на всеки километър и така до края на света.
45
Нагъл гьонсуратник. Не се разбра кай и кои са водещите. Дъската Габриел за какво я беше довел щом не и даде думата. Пяна хвърчеше от устата му та чак ме напръска през екрана.
46
И на този дембели нму били взели земите, убили десни му комунистите, не му дали свобода и т.н.????? Защо на 18 се молил да бъде приет в тази партия, наши всичко му взели? Защо баща му и майка също са били членове на тази партия? Лъже дъртака, лъже от години, плаща за фалшиви проучвания да се показва колко е желана неговата партия. Всеки го знае и поради това, трябва да бъде премахнат от властта и съден за геноцида спрямо целия народ. Остане ли, ще продължи да се окопава за да остане до памперси на премиерското кресло. Той ще остане но от България нищо няма да остане. Страхлив и отмъстителен, самовлюбен и неграмотен, прост до самозабрава, лаком за пари и власт, нямал сметки никъде???? Ако ли 40 милиарда са по негови сметки по света. 3.5 миливрда в САЩ му запорираха в офширния щат Делауеър, зашото са без произход. Отделно му прибраха 480 милиона долара от Саудитска банка, мълча пред Виктория Нолан, зам.държ.секретар на САЩ, че не знае на кого са. Това гАвЕдо просто унищожи всичко българско, за да властва еднолично! Жалко е ако го оставим да вилнее, разтухата е тотална. Морала също. Заради него сне най-бедни и жалки в ЕС, ограбени и лъгани, жестоко унижавани! Ако еи харесва да живеете така, ОК. На него му харесва.
47
НАХАЛЕН НАГЪЛ ПРОСТ ДО БЕЗУМИЕ НАРЦИС който трябва да бъде изхвърлен с ритници и с помощта на бюлетина 18 !!! Пенсионери ако стоите в къщи тоя мръсник ще продължава да се гаври с вас и ако не мислите за себе си помислете за децата и внуците си които ще гледате по скайпа !!!
48
НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ТЕЗИ "СОЦИОЛОЗИ",КАК И ПО КАКЪВ НАЧИН СЕ ВДИГА РЕЙТИНГА НА ГЕРБ,ГЛЕДАЙКИ И СЛУШАЙКИ ПРОСТОТИЙТЕ НА ТОЗИ ЖАЛЪК ЧОВЕЧЕЦ !!!ТО Е ОБИДНО ДА ГО СЛУШАШ,КАМО ЛИ ДА ГЛАСУВАШ ЗА НЕГО !!!
49
ЧЕРВЕНО ГОВЕДО - МАМИЦАТА ВИ ЩЕ РАЗКАТАЕМ.
50
България и българите са яхнати от от изтънчени лъжци и манипулатори от най висша класа. Лъжат и крадат народа без да им трепне окото. Българи, събуждайте се и измитайте час по скоро тази уродлива прослоика дето по 10 кожи ни смъкна. И не забравяите че след изборите ще се събудите и ще живеете в наи бедната и ограбена от Айдуци страна и че ще плащате прескъпо за глупостта си.Христос Воскесе.
51
Браво мутра,тази сутрин разбрах,че булеварда е построен отлично.Викам си аз съм се заблудил.......
52
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
53
И на Танов на погребението си беше същата гавра...пък после,пък утре...пък.
54
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
55
Мутрата си е мутра! Да остави внуците си да живеят в навес!
56
Жив да го оплачеш тоя. То бива и бива мизерия,но като неговата няма...
57
Бойко Борисов построи канализацията на богаташките квартали на София. Преди това си ходеха в нужниците и викаха телевизия за интервюта.
58
Само казах, че чух ЛАКАРДИИ ОТ ЕКРАНА, и нищо не разбрах, затова искам помощ от твоя. Трол номер 1 Катюша, Адолфина,.
59
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
60
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
61
Право казваш,ама шайкаджийте са прости,не могат да прочетат и един ред ! Вчера Тиквоча си сложи инициалите на тръбата със сгрешена година.Ципрас си написа името и фамилията.Смятай колко е прост.Щом не може да си напише имената!!!! Пълен боклук !
62
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
63
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
64
САМО НЕ РАЗБРАХ КОЛКО МНОГО МИ СЕ Е ПОДОБРИЛ СТАНДАРТА ЗА ТЕЗИ 10 ГОД. 2006 Г ПОЛУЧАВАХ 550 ЛВ СЕГА 650 ЛЕВА. ТОВА ДОБРЕ ЛИ Е ? КАК СЕ ПРЕЖИВЯВА С ТОЛКОВА. ПОЛОЖИЛА СЪМ УСИЛИЯ. ЗАВЪРШИЛА СЪМ ОБРАЗОВАНИЕ. РАБОТЯ, ПОВЕЧЕ ОТ ОТГОВАРНА СЪМ НО МИ ПИСНА. ВСИЧКО СИ ИМА ПРЕДЕЛ. НЕ ВИ ВЯРВАМ. ГНЕВНА СЪМ КАТО ВИ СЛУШАМ И ЧЕТА ВСИЧКИ ГЛУПОСТИ . ВЛЕЗТЕ В ПРОВИНЦИЯТА И ГОВОРЕТЕ С ХОРАТА
65
еее как Кори е от номенклатурата Йо също баща майка агенти на СССР с двойна самоличност ...ми как Нори и Йо са от ВИСШЕТО ОБЩЕСТВО ...а ние 99 . 99 % ритахме мач със скъсани гуменки и филия с домашна мас от прасето и захар за сладост ...БЕШЕ ВКУСНО другарко Нинова и чу...д овището ЙО....двупотопните ..
66
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
67
Голям кеф като чета форума. Червената сган тотално е изтрещяла. Усеща се как им прескачат пейсмекърите от злоба. Псувни и каруцарски език обвити в голяма доза кретенизъм.Типично за червенотиквениковците. Всеизвестна максима е,че колкото-повече злобеят червените тапири, то нещата в държавата вървят все по-добре. Продължавайте в този дух другари ! Само гледайте да не дадете фира в напъните си да заработите подаянията от Позитано.
68
Кори и йо ИЛИ йо и КОРИ ...прилича ли на приказка с лош край ..май ааа..Да ...скъпи деца никога не четете подобни приказки за лека нощ ..ше сънувате караконджули и всякакви пълзящи гадини ...развитието при БСП е котрапродуктивно или безполово ...само те знаят че социалиста трябвало да си намери за полов акт друг социалист..ТОВА ДА ДУМИ НА КОРНЕЛА ..по нейно убеждение преди време
69
Само непоправим глупак може да подкрепя и да се радва на един безпросветник, Само клиничен идиот може да се примири с мисълта, че такова говедо решава съдбата на децата им.
70
БРАВО, Г-Н БОРИСОВ! РАЗБИХТЕ ГИ ДВЕТЕ ИЗКУСТВЕНИ И ЛЪЖЛИВИ КИКИМОРИ.ЗАТОВА ХОРАТА ВИ ХАРЕСВАТ И ВЯРВАТ, ЗАЩОТО САМО ВИЕ МОЖЕТЕ ДА ПОСТАВИТЕ НА МЯСТО НАГЛИТЕ КОМУНЕТА.
71
Гледах и не вярвах на ушите си, както би казал проф. Вучков. Без смислен отговор на повечето въпроси, с омраза, с изкривена от злоба физиономия, почти вбесен. Защо ли? Връх на наглостта беше "отличното" качество на пропадналото яйцевидно съоръжение във Варна. Вчера Нинова отговаряше на въпросите спокойно, с усмивка. Открийте разликата!
72
само самоубиец може да гласува за червените безродни КАТИЛИ!!!!!е не сме такива!!!!!
73
Имаме новина!!!! По'ета Не' дя'лко Не' дял'ков се явя' ва като коор'дина' тор на рода'та от П' ИК'лю' вци и Би'вол!!! См' ях Не-до-дял-ко, см'ях.
74
Тия двете убавици така си го вкараха троен, че по-добре да се застрелят още сега, внесто да чакат до неделя. Боже, обери си вересиите!
75
Защо не попитахте двете махленски клюкарки защо не ходят на работа и колко получават . А техните имоти. Как плаща Ленчето наема, скъпа детска градина, Нинова колежа на сина и , апартаментите , горите на Ленчето закупени на безценица и т.н. Колко хора неможаха да се пенсионират и къде отидоха документите след като приватизира предприятието.
76
2006година минималната заплата беше 160 лева.Сега минималната е 560 лева.
77
Какво ги е разбил? Говореше през цялото време абсолютни глупости с онази пачавра Мария—Габриел. Занимават се със Западните Балкани и Македония, а не погледнат какво е положението в страната— ниски заплати и пенсии, некачествено образование, здравеопазване, инфраструктура и т. н. Елена Йончева го осъди на две инстанции за клевета, тоест има съдебни решения в нейна полза. Елена Йончева е олицетворение и символ на борбата с корупцията в България, а скоро и в Европа.
78
ДОСЕГА В БСП ИМАШЕ ЕДНА ЛЪЖА И ТОВА БЕШЕ КАКА КУРИ-ГОЛЯМАТА ЛЪЖА!СЕГА ИМАМЕ ОЩЕ ПО-ГОЛЯМА ЛЪЖА!ТОВА Е ЗЛОБНАТА ТАТАРКА,МИНДИЛА ЙОНЧЕВА.МОТОТО ИМ Е ОТ СТИХОТВОРЕНИЕТО НА ХРИСТО РАДЕВСКИ-"ТИ СИ ПРАВА,КОГАТО И СЪГРЕШИШ ДОРИ"!ГЛУПОСТ ВЕЛИКА,ЗА ГЛУПАВИ ХОРА!
79
Изводът е един: Трябва да си наистина олигофрен, за да гласуваш за БСП!!!!!!!!!
80
Tukвата е комунист от 18 годишен и личен uбpuk на Тошо Циганина и също толкова прост като Тошо циганина от село Правец. Този шизофреник-комунист тръгнал да плюе комунягите, също като този изрод Пи дял ко и неговия бaщa - MaмuцaTa ви да eбa долни изроди крадливи да eбa, червени ypoдливци да eбa.
81
Червен боклук,многу чирвен миндил,а накрая Бойко виновен,че им казал че матриалът е кофти!!Всичката тая напаст дето риве и са дире против ГЕРБ са крадци на нещо или хора,които са се залепили за някаква врътка да крадът и се побъркват от страх,че ще дойде и техния ред да влязат в правия път и ще се приключи с лекия и приятен живот на гърбът на сънародниците им!!
82
Червен боклук,многу чирвен миндил,а накрая Бойко виновен,че им казал че матриалът е кофти!!Всичката тая напаст дето риве и са дире против ГЕРБ са крадци на нещо или хора,които са се залепили за някаква врътка да крадът и се побъркват от страх,че ще дойде и техния ред да влязат в правия път и ще се приключи с лекия и приятен живот на гърбът на сънародниците им!!
83
Google плаща ежедневна работа в диапазона от 500 до 1000 долара. Получих $ 23,749 за първия месец и $ 32,854 за заплатата от Google от последния месец, работещи у дома за 3 часа на ден. Дори и тези, които са нови за това, могат лесно да печелят $ 200 на час, а печалбата може да бъде още по-голяма с течение на времето. повече тук. >>>>>>>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m
84
КорУПЦнелия НиЩова пред БТВ :БСП е ЕДИНСТВЕНАТА партия, която е победила ГЕРБ на избори ЕДИН ПЪТ, което ако е вярно прави ОБЩИЯ РЕЗУЛТАТ -1:11 в полза на ГЕРБ. Така г-жа ЛЪЖА КорУПЦнелия ми заприлича на Арменската телевизия, която след мача Армения-Германия-1:7 в репортажа си излъчвала само АРМЕНСКИЯ ГОЛ с кратък коментар: "Един гол им напраскахме, но АРМЕНСКИ..."...Горката тя, за головете няма как да излъже, както за всичко друго !
85
отговор на коментар
Кака ,тури си го от бате,оти ме е гнус
86
Не обиждай бай Тошо като го сравняваш с този простак !!!
87
Знаем как се печелят изборите от ГЕРБ - с фалшификации. Велизар Енчев преди няколко дни показа нови доказателства за това: с коректор преправят протоколи, други слагат в урната подготвени бюлетини за ГЕРБ, като прибавим под строй калинките-чиновници, резултатът е очевиден. Както са очевидни бедността, сривът в здравеопазването и образованието, демографската катастрофа. И на този фон апартаменти, тераси, къщи за гости, баснословни сметки в чужди банки и имоти на подставени лица от " партията-слънце". Това не са компромати - това са факти. Хайде почвайте с минусите, промити мозъци.
88
отговор на коментар
Червено тролче....
89
отговор на коментар
Червено тропче!
90
Хора , гласувайте за герб, та по-скоро да се свърши с нашенската мъка и зла участ, само герб могат по-бързо да ни унищожат и приключат с мъките ни!!!
91
Всъщност това което направи този мутраген примитив е да обиди всички жени !!! Жените по света с достойнство не прощават такова отношение, за българките имам съмнения.
92
https://svobodnoslovo.eu/%D0%B8-%D0%BD%D1%8F%D0%BC%D0%B0-%D0%BF%D0%BE-%D0%B6%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%BE-%D0%BD%D0%B5%D1%89%D0%BE-%D0%BE%D1%82-%D0%BC%D1%8A%D0%B6-%D0%BF%D0%BE%D0%B7%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%BB-%D1%81%D0%B8/
93
По-добре да изпратим в европарламента готина пичка, отколкото долнопробна кучка! Бюлетина номер 12- на 26-ти! да го духат бсп!
94
Хайде време е КПКОНПИ да се взимат в ръце и да натикат червените гниди- йончева и нинова в сливенския затвор!
95
По простака с простотия! Бой по червените манипулатори!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого ще подкрепите за кмет на София?
Общо гласували: 8422
архив

Попитали Радио Ереван:

- Какво е общото между бременна осмокласничка и трабант?

От радиото отговорили:

- И двете са пълен позор за семейството.

няма нови новини
Днес: 156
hot
най-четени новини в момента
сега
3115
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV: Проф. Антоанета Христова разнищва задкулисието на соросоидите и скандалите в предизборната кампания - гледайте НА ЖИВО
x
ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Днес бъдете много внимателни - зачестяват злополуките, има опасност и от терористични атаки
x