ПЪРВО В ПИК TV! Борисов изобличи Нинова: Пътя за Рилския манастир са го строили комунистите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

Акценти

ПЪРВО В ПИК TV! Борисов изобличи Нинова: Пътя за Рилския манастир са го строили комунистите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

86447
на 13.01.2021
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов изобличи Нинова: Пътя за Рилския манастир са го строили комунистите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
Автор:   ПИК

Премиерът Бойко Борисов е на място и лично инспектира как вървят възстановителните дейности в участъка от пътя Банско - Гоце Делчев, който беше отнесен от река Места.

препоръчано

"Природа, стихия... Една колежка днес говорила в парламента за пътя за Рилския манастир. Пътя не сме го строили ние, строили са го комунистите", възмути се той на изказването на Корнелия Нинова.

По-рано днес Нинова заяви от трибуната на Народното събрание в декларация, че премиерът носил вина за проливните дъждове от последните дни, както и за свлачището на пътя за Рилския манастир.

"Перфектно работят строителите, работниците, полицаите, благодаря им! Вече започнахме да ликвидитраме и мисля в събота, че ще се възстанови мостът (при Хаджидимово - б.р.). Виждате реката, как да караме сега хората да правят диги, да се издавят. И тях майка ги е раждала. Надявам се в рамките на утрешния ден да може да пуснем движението", коментира Борисов.

Заместник-министърът на регионалното развитие Николай Нанков уточни, че срокът за аварийния ремонт е два дни.

"Стената там е почти 90 градуса и най-възможно ронлива скала. Следствие температурите и валежите, дълго време беше затворен. Дълго време падат скалите там. Следствие ние започнахме първия етап, сто пъти заявихме, че е първи етап, за да отворим пътя за Рилския манастир", заяви малко по-късно премиерът пред Нова телевизия, възмутен от внушенията на червената лидерка.

"Само алпинисти могат там да работят, само алпинисти, строителни работници там не могат", обясни още Борисов за работата по свлачището към Рилския манастир.

Сподели:
Бомба x
АСТРОЛОГ: Този ден се счита за един от критичните. Постарайте се да имате само положителни мисли АСТРОЛОГ: Този ден се счита за един от критичните. Постарайте се да имате само положителни мисли
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов нареди зелените коридори да продължават да действат (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов нареди зелените коридори да продължават да действат (ВИДЕО)
ново
Днес: 178
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това