Вход
София
Времето в София 5 o C

ПЪРВО В ПИК TV: Борисов отвръща на удара след обвиненията на Радев с евтиния апартамент: Видях Иво Христов и Корнелия Нинова как се споглеждат и ми стана ясно. Олигарсите, собственици на медии, изопачават истината (ОБНОВЕНА)

ПЪРВО В ПИК TV: Борисов отвръща на удара след обвиненията на Радев с евтиния апартамент: Видях Иво Христов и Корнелия Нинова как се споглеждат и ми стана ясно. Олигарсите, собственици на медии, изопачават истината (ОБНОВЕНА)

на 08.04.2019
115201
63
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов отвръща на удара след обвиненията на Радев с евтиния апартамент: Видях Иво Христов и Корнелия Нинова как се споглеждат и ми стана ясно. Олигарсите, собственици на медии, изопачават истината (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
08.04.2019
63
115201

Премиерът Бойко Борисов прави извънредно изявление в Министерски съвет след инфарктното заседание на КСНС в президентството.

Припомняме, че там безпрецедентно Румен Радев забрани въпроси на журналисти, за да не се налага да дава обяснения за евтиния апартамент, който си е купил. ПИК разкри в серия от документи, че президентът също е замесен в "Апартамент гейт", но не подава оставка и не дава обяснения по случая. 

След края на заседанието Радев даде изявление сам и не бе подкрепен от нито един политически лидер, включително лидерката на БСП Корнелия Нинова. Тя заяви по повод апартамента на президента и на шефа на ВКС Лозан Панов, че трябва да бъдат разследвани с еднакъв аршин от прокуратурата, както и всички останали политици досега.

Припомняме обаче, че те подадоха оставки, докато Радев и Лозан Панов не дават обяснение и не се оттеглят. 

В началото на изявлението си, на което се появи с шефа на МВР Младен Маринов, Борисов припомни, че постоянно работят за кризата с мигрантите, срещнал се е и със здравния министър Кирил Ананиев за решаване на проблемите на сестрите. 

"Това, което ни се предложи на КСНС беше предизборен подарък за г-жа Нинова. Никой от тези, които присъствахме, не одобрихме това, което се предложи, защото не отговаряше на истината. Взех думата и обясних. Но не ми хареса какво е било преразказано след това и то не отговаря на истината", каза Борисов. 

Премиерът заяви, че в началото още Корнелия Нинова е подхвърлила, че били откраднати 10 млрд. лв. на година, което обаче не можела да обясни, тъй като в държавата такива пари няма и казала, че така се говорело "из Европа".

"Откъде идват тези 10 млрд. лв., за които говори, като такива пари в държавата няма. 5,1 млрд. лв. са капиталовите разходи на държавата за тази година и се виждат, вложени в пътищата, градинките, навсякъде. Това казаха и г-н Сидеров и Марешки и поискаха да говорят за приватизацията, РМД-тата, касовите бонове, къде са тези откраднати пари.

Радев обаче не им даде думата, не покани и много хора, които искаха да участват. А в същото време кани министри на всяка своя командировка, за да му организират срещите и поне в чужбина да не се излагаме.

А после се връща тук и обвинява тези хора в корупция. 

Дойде при мен и германският президент и каза колко е добре в България и после и Радев пред него обяви, че е добре в България, а пред хората говори друго.

Понеже Корнелия Нинова постоянно дава пример с Румъния и пата за нас за Кьовеши, ще й напомня, че там управляват социалистите - нейните побратими. Да им звънне тях да ги пита какво са отнели на Кьовеши, а не да продължава да пита нас. Ние сме в България. 

Аз не вярвам обаче, че ако в Европа има френски прокурор, а не румънски, ще процъфти корупцията. Говорим за Франция все пак.

За медиите, ако говорим и това, което те казаха - ако президентът е съгласен, че медиите изнасят всички разкрития, то тогава да спре да повтаря клишето, че не са ни свободни медиите.

Значи, щом медиите изнасят факти за всички, има свобода на словото и аз благодаря на медиите. Не виждам как те постоянно обясняват, че няма свобода на словото, а пък сега казват, че само медиите разследвали и изнасяли данни за корупция. Значи всъщност са свободни медиите, щом изнасят. 

По другата тема. Едни си отиват за изкоп, преди да са се произнесли институциите - отидоха си председател на парламентарна група, министри, колко депутати си отидоха от ГЕРБ. А какво се оказа зад това, сега стана ясно.

Къде е заровено кучето - да има нов закон за КОНПИ и шефа да се назначава от президента. Като видях Иво Христов (б.р.- говорителят на Румен Радев, който пише речите му) и Корнелия Нинова как се споглеждат, ми стана ясно кой е писал всички тези работи и защо бе направено всичко това. 

Колегите от БСП обаче в такава ситуация не подават оставки и казват, че ще чакат да се произнесе прокуратурата. 

Другото, което не беше споменато в изявленията на Радев е как на практика външния дълг от 28% го свалихме на 18% и се платиха над 2,7 млрд. лв. Защо не обяснят това, като говорят за милиарди. Как според тях събрахме пари и платихме? Не показва ли това как работим", попита премиерът Борисов. 

Той напомни платените милиарди за реактора в Белене, за американските централи, КТБ, както и в същото време увеличение на БВП, увеличение на учителските заплати, на полицейските заплати, на средната и минималната работна заплата. 

"Говорихме си тези неща и нямаше да правя изявление, ако беше казал всичко, което се е говорело, но не го направи. Накрая се разбрахме всички, че няма да правим обща декларация, защото е извънреден съвет. Говорихме с Корнелия Нинова и за новия закон за КОНПИ, че ако искат да се променя нещо, трябва да се върнат в парламента.

Казах, че по този начин, по който олигарсите, собственици на медии са тръгнали да изопачават истината, няма да стигнем доникъде и не може да се ориентираме каква е истината.

Проблеми има и ще ги решим, но не може, когато митниците са задържали рекордно количество наркотици, прокуратурата вкара знакови перачи на ДДС, знакови алкохолни и тютюневи босове и приходите в бюджета въпреки тези разходи, които изброих, са повече и има излишък, да не се признава това.

Не пожелаха да се говори и за проблемите, свързани с приватизацията", каза Борисов. Той напомни и през последните 10 години БСП са управлявали с мандат с премиер Пламен Орешарски и ГЕРБ е заварил бюджета с дефицит.

"Ние като дойдохме събрахме от контрабандата пари за полицейските заплати, а те бяха оставили дефицит в бюджета.

Справихме се и с мигрантската криза, докато цяла Европа е в криза.

В такова добро настроение и радушно си говорехме с президента, че не разбирам какво е станало. Явно някой след това влиза при него и други неща му говори. 

Повтарям, че навсякъде той ходи с нашите министри и те всичко му организират, а тук говори друго", каза Борисов. 

На въпрос на ПИК как ще коментира факта, че и президентът Румен Радев има евтин апартамент, премиерът Борисов заяви, че не иска да се замесва. "Към моите съм строг и се намесвам, но за останалите не коментирам. Оставям това на вас, вие се занимавайте с тези неща", каза Борисов. 

На въпрос на ПИК защо президентът говори едно пред политиците на КСНС, а прави друго изявление пред медиите, Борисов заяви, че медиите са в правото си да изискат стенограмата от заседанието и да стане ясно кой какво е говорил. 

ВИЖТЕ ЦЯЛОТО ИЗВЪНРЕДНО ИЗЯВЛЕНИЕ НА ПРЕМИЕРА ВЪВ ВИДЕОТО НА ЖИВО НА ПИК TV:

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(63)
1
сбогом шайко крадлива ...
2
Защитника на всички крадливи отрепки турска подлога.ПФУ
3
vieste ebati smeshnicite drebnavi sami se nasadihte ot alchnos kazahti che tia shunki kashkavali sirena i botilki sas alkohol shteti izlezat pres nosa do togava beh chis sega ne neblagodarnik shte razberesh kartinete
4
Бацо каквото и да каже все тая. Ситуацията е безнадеждна. Няма полезен ход!
5
Няма какво да казва повече ако не НАРОДА ще му я подаде и вземе на 26.05 този път е сигурно
6
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
7
Всички питахте къде е разработения ЧЕРВЕН ТРОЛ OKOTO???? Изпратил съм го отново на магистралата до TИРПАРКИНГA за да събира пари защото червената партийна каса е празна!!! ИМПЕКСовата барсала и Ленчето Милиончева откраднаха дори парите за троловете си!!! Затова го изпратихме там да поема доста АУСПУСИ и да заработва! Дори днес минах оттам и му забих един страпон за отскок ХАХАХАААА
8
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
9
След тия публикации човек ще намрази Герб до гроб. Крадлива, проста и нагла шайка от примати, която на изборите ще яде хурката. Един ден ще се разкрият и многомилиардните им офшорни сметки. Това няма да е никакъв проблем за Кьовеши, а народа ще разбери какви мръсни измекяри са ги управлявали.
10
А ние се чудехме къде е трола от ПОСРАно а виж ти каква била работата! Отначало помислихме че шефа го е блокирал и прогонил завинаги оттук а то било изпратено на магистрали и пaркингии да заработва! Сигурно яко му го набиват и в момента в OKOTO както Бойко го набива на червените кхмери!
11
Президентът на българите не бил подкрепен от нито една от крадливите партии(между ГЕРБ и БСП няма никаква разлика - крадци !!)а после защо целия български народ подкрепя своя президент..сега сами си отговорихте на въпроса, псевдожурналисти
12
Браво на Борисов, обърна хастара на Импексовите дърти лъжливи и крадливи кучки, и на клепоухия разгонен Каун!!
13
ИКостов яко е надъхал червените тролове тук.....26шести та 26шести ми свалете Бойко по рано бе мишки червени...да не стане така че президента да падне на 26
14
Клепоухия разгонени Каун, защо свиква съвета, като е в лаината с двата крака. Или пък е решил да върне парите, от двете заплати с които плащаше на селската си курабия, за да я плющи през работно време!! ТОЯ говньо не разбра ли, че никой не го бръсне за слива! ИПИЙЧМАНТ ЗА ЧЕРВЕНОТО ГОВЕДО!!! Таблицата вдясно, ГЕРБ води на Импексвите БСПдирасти с 26%, ха ха ха Кучката и Барсалата заедно с Кауня, ще го лапат на Борисов до мадята!!!
15
стига с тая Кьовеши,че вече се излагате...в Румъния тая я хванаха,че разчиства едните за да отвори място за други..вярно ли си мислите,че е хукнала да бори лошите, щото е от добрите:))айде по-малко наивни, моля :)
16
Откакто тиратжиите ме пуснаха на един кон, за да ми го напраска отзад, ми излезе прякора ОКОТО, защото едното ми око изхвръкна от зор. Но това е дълга история и не мисля да я разказвам публично, че ме е срам. ............................................................................................................................................................................................................. Дааааа, Импексовата курабия си купила с импиксови долари партия, но за клепоухия Каун е нормално. Вижда се чак от петолъчката на Кремъл, че дъртите червени Импексови кучки като мене, близали сладоледа на Мавъра, Клепоухия Каун, СС Момата и Чалмата, сега са на мода и почит в Булгаристан . ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха. Да!!!!!!
17
Поредните празни приказки! Най бедната и корумпирана страна в Европа!10години управление и резултатите са налице!Срам,голям срам!
18
"Апартамент гейт" стигна и до президента Румен Радев. Сделка на данъчна основа, далавера за цената, отбив от 400 евро, ведомствено жилище, афери с назначението на любовницата на два щата. Разбираема е реакцията на "Позитано"20. Ръководството на БСП разчита на "президентски електорален бонус", без него няма шанс за победа над ГЕРБ. "Зелените чорапчета" няма да трепнат от президентския "Апартамент гейт", даже ще се мобилизират, но само те не стигат - БСП и президентът контролират само половината от този електорален корпус. Президентският "Апартамент гейт" блокира десния периферен вот и лишава БСП от онези 100 000 "седесари", които Радан Кънев толкова щедро подарява на "Позитано"20.
19
каква стана тя бат бойко , га ти лижеха гъзето весникарите бяха добри, а сега били на олгарси!!!! ама всички не са като пик и блиц - има е медии с достойнство и морал!!!!!
20
По сведениям, представленным парламентариям, глава государства в своей декларации указал, что приобрёл новый апартаменты в столичном квартале «Гео Милев» площадью 148 кв.м за 168 000 левов (85 тыс. евро), то есть по 600 евро за квадрат, что значительно ниже рыночной цены.Президент обвиняет в коррупции председателя Национального комитета по борьбе с коррупцией Пламена Георгиева, который приобрёл квартиру в старом фонде за 1000 евро за квадрат, а сам купил престижную новостройку по 600 евро за квадратный метр и это почему-то считает нормальным…
21
ОТНОВО ИЗ...РА ЕДНО ГОООЛЯЯЯМО ЛАЙ...О И НИ ОТРОВИ ВЪЗДУХА. А ПЪК РУНДЮ МУНДЮ СЛЕД ПОРЕДНИЯ СИ ПРОВАЛ ЧАКАШЕ ЕДИН ЧАС СЕКРЕТАРЯ ДА МУ НАПИШЕ АРОГАНТНИТЕ, НАГЛИ И АБСОЛЮТНИ НЕИСТИНИ!!! ТОВА СЪЩЕСТВО МОМЕНТАЛНО ДА ИЗЛИЗА ОТ ПРЕЗИДЕНСТВОТО- Т.Е. ИМПИЙЧМЪН !!!!!
22
Пещерата на троловете... Ужас
23
Ако не си мутра от СИК, отговори кой е кум на щерка ти Венетка?
24
КОГА ША ПОЛУЧИШ УДАР АМА 20 Г НА ЛЕГЛО ..
25
В ТОВА ПРЕЗИДЕНТСТВО И ЗАЩО КЛЕПОУХИЯ КАУН СТОЙ КАТО НАСРАН,НЕ Е ЛИ ТОВА ПОДМЯНА НА ВОТА-ЗАЩО ТОЗИ ИВО ХРИСТОВ НЕ СЕ ЯВИ НА ИЗБОРИ И КАТО Е ТАКЪВ НЕЗАМЕНИМ КАДЪР НЕ СИ ГИ СПЕЧЕЛИ-ЗАЩО ТРЯБВА КАУНЯ ДА СТОИ В ТОВА ПРЕЗИДЕНТСВО ПОД ЧЕХЪЛА НА ЖЕНА МУ,И ПОД ЧЕХАЛА НА ТОЯ МУНЬО.ТОВА ПРЕЗИДЕНТСТВО НА МЕН ЛИЧНО МИ -ПРИЛИЧА НА НЯКАКЪВ ПОРНОКЛУБ-НО СМЕТКАТА Е ПЛАЩАМЕ НИЕ МАСРАФА ТАКА ДА КАЖА-ПРЕЗИДЕНТ ЛИ ИМА ТАЗИ ДЪРЖАВА ИЛИ КАУН
26
Къде е оная дизайнерка да ушие едно сутиенче на десиния мъж, че доста са му провиснали гърдите?
27
До 11 Подкрепяш секретарката на Сл. Трифонов ---- Скапаняк !!nz92
28
и кажи ги тези медий за да ги гледаме и слушаме или имаш предвид БНТ3 или радио Веселина?весничетата ги остави
29
Къде е оня дизанейр да направи не само сутиен но и потури на Буда от Банкя за увисналите му дисаги и голям г@з?
30
на един примитивен селтак! Срамувам се, че тоя примат вече 10 години е начело на държавата.
31
Антикорупционният мастодонт КПКОНПИ да се разформирова. Неговият сегашен шеф-отпускар Пламен Георгиев да бъде освободен веднага от парламента. Също и заместникът му Антон Славчев, с когото се оказаха в окото на бурята „Апартаментгейт“. Не може да се говори за борба с корупцията, когато сред главно действащите лица са хора, върху които витае съмнение за участие в корупция. Съмненията са предостатъчен аргумент, а доказателства ще продължат да се събират. Но не и от прокурори като Иван Гешев и Борислав Сарафов, които също попаднаха под сянката на съмнения по линия на имотни придобивки. България е затънала в корупция. Няма ззначение дали политиците признават това. Гражданите са подложени на всекидневен корупционен натиск и дори са принуждавани да участват в корупционни практики. Като се почне от най-мижавия чиновник, който те разкарва за два подписа часове или дни наред, и се стигне до обществени поръчки за стотици милиони и милиарди. Да се започне с КПКОНПИ, където радикалните промени са повече от наложителни.
32
Милиарди за Белене,пътища,детски площадки,платихме обезщетение на тези ,които ни осъдиха заради Цецо в.Страсбург милион и нещо,защото на Цецо му трябваха пари за апартамент,та се наложи ние да платим
33
отишъл на консултация при президента, по тема която тресе държавата вече няколко години а като ЕДНА МАХЛЕНСКА КЛЮКАРКА СЕ Е ЗАОГЛЕЖДАЛ кой кого гледа.
34
Лакомият льотчик трябва да подаде веднага оставка, след като се е облажил в Гео Милев с евтин апартамент както направиха Ц.Цв за когото винаги е казвал, че е корумпиран. Радев подай си оставката, ако имаш малко морал както направиха другите, или за комунисти морал няма. Как ги изпарзаляха всички полуполитици без мая да си купят евтинички апартаменти на гърба на гладния български народ. Румбата обаче е наг.л и няма да подаде оставка докато не го изритат от президентството. Власт с кръв се взема и с кръв се дава. нали така казваха комунетата. Сега и троловете им да мълчат. Бесепарите също са се насрали
35
отговор на коментар
Господ тройно да го върне на теб и на милото ти семейство!
36
ГЕРБ-СДС ПОБЕДА НА ЕВРО ИЗБОРИТЕ НА 26.05. ХОРАТА СЕ ОТВРАТИХА ОТ ЛЪЖИТЕ И ИЗМИСЛИЦИТЕ НА КОРУМПИРАНИТЕ РАДЕВ,НИНОВА, РАДАН КЪНЕВ И ЦЯЛАТА КРАДЛИВА И ЗАВИСТЛИВА СВОЛАЧ, КОЯТО СИ ТОЧИ ЗЪБИТЕ ЗА ВЛАСТ ЗА ДА СЕ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВА, КОЛКОТО И ВНУШЕНИЯ ДА ПРАВЯТ КРАДЦИТЕ ОТ БСП И ДСБ,ХОРАТА ВИЖДАТ КОЙ ГОВОРИ ОТКРИТО С ТЯХ И КАКВО Е НАПРАВИЛ ЗА ТЯХ
37
отговор на коментар
Тука корабче минава ли, пасмина долна, щенка ти се ама няма
39
Отново празнодумието и лъжите са в основата на това което изсмука от затлъстялото си мозъче. И все едно и също, външен дълг, заплати, контрабанда, 40 те лева на пенсионерите, обши лакърдии. Който вярва на този ръб, който размаза България с корупцията и простотиите си, с отношението към здравето и образованието, предал ни и ни продал на Турция и САЩ, натъпкал по сметките си около 40 Милиярда!!! Впил се е във властта като пиявица и няма да я пусне, докато не се вдигнем всички и го изметем!!! Остане ли още един мандат това г"ведо, с България е свършено!!!
40
Ще има подарък- Лаура Кьовеши.
41
А ти кога ще дадеш обяснение за къщата в Барселона и двата милиона за любовницата ти бе келеш ???
42
ГЕРБ си отива ПИК си отива Момчето си отива Отзад идва един голям трибуквен с У посредата
43
Стар, уморен, мрънкащ ...сикаджия!
44
за какви 10 милиарда става въпрос! Сами си ги казаха преди- от горива, от данъци и др., не само от заложените капиталовите разходи. И ако са толкова добри и честни, за три мандата управление щяхме да сме цъфнали, а сега сме и вързали.
45
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
46
сгомни всичко,нямаш контрол , днес гледам опашка пред едно помещение ,а то било за касови апарати, кой те е излъгал че така се събират пари, беден човек жив дявол, съсипа малкия и част от средния бизнес , затварята търговски обекти, влизат от НАП като млади ремсизсти,прогони младия народ, кажи още какво може да съсипеш
47
БОРИСОВ , А НА МЕН МИ Е ЯСНО , ЧЕ СТЕ С ДВАТА КРАКА В БАТАКА , ЩОМ ИСКАТЕ САМИ ДА СЕ ПРОВЕРЯВАТЕ!!!!!
48
Философията,не ме гледай, какво правя,слушай какво ти говоря е попска и много стара,, фатмако!!!!kx
49
Мъка Президентът добре начука кратуните Мъка
50
Аз се чудя що Кауня се'ре кат самосвал пък то бат Бойко пак му го напраска кат за световно...
51
Ха, ха, ха, каква изключителна наблюдателност и за да не се повтаря и занапред, Президента на следващия съвет да раздаде по една превръзка за очите и въпроса ще се реши и дебненето, кой какво прави , ще спре!
52
Али Баба и 40 разбойници!!!!
53
ѝло, Борисов, приличаш на пикаджия. Те разсъждават като теб-виждат навсякъде заговори, спри се, не се излагай като Цецо.
54
Надявах се да обяви, че подава оставка!!!
55
Гласуваш за БСП-получаваш ДСБ, гласуваш за ДСБ получаваш БСП! Честито на печелившите, приватизатори,соросоиди...
56
Отивате си, корумпирани прасета.
57
Омърсихме си историята. Името на този простак ще бъде писано, а портретът му ще виси в коридора на втория етаж в сградата на МС. На 26 май ще го изгоним от властта, но какво от това ? Този простак е вторият в историята ни. Преди него е Стефан Стамболов, който след като узнал за убийството на Ботев казал: " Харно, че турците свършиха това , дето аз трябваше да го върша". Еднокнижникът с едноцифреното IQ също има убийство зад гърба си.През 1994 г. е застрелял Стефан Деспотов. Помогнал е на още трима да напуснат този свят. Държахме толкова години да ни краде и да се гаври с нас. Кой виновен ? Ние разбира се. Да eбa нашата мама проста.
58
Ще прескочим годините до навършване на пълнолетие. Той има офицерско звание „младши лейтенант от запаса“ от НШЗО „Христо Ботев“. Още твърде млад и зeлeн е станал чepвeн. Бащa му и двамата му дядoвци са били члeнoвe на БКП, той е от третoтo кoлянo. Дядo мy по майчинa линия е yбит от фронтовак не в затвора, където изобщо не е бил , а на мегдана в с. Хераково през м. май 1945 година. Задявал е жените на фронтоваците, откраднал е кон, той като пapтиен секретap на селото кмета и попа не са били мобилизирани. Макакът от Банкя е учил как да разпъва маркучите, как да пълни кофпомпа с вода от гьол и как да действа като старши на дясна задна кука в каросерията на ЗИЛ-130. През 1990 г. напуска пожарната за да остане член на БКП. Забелязан е от о.з. старшина от милицията Милчо Бонев да рита камъните по улиците, безработен. Бай Миле го прибира, облича го, дава му бухалка и плетена качулка и го назначава за пазач на паркинга си пред хотел „Славия“. Година по късно го продава на Маргините. При тях Тиквата се издига до „десятник“ (ефрейтор). Големият Маргин става кръстник на щерката на Питека. Потръгнал е някак си живота му. Самоковeца предлага 100 марки на Маргините и откупува Шебека. Ползва го за муле, което да принася „бело“. Незнайно как, но много скоро Шебека става разсилен при Маджо. След по малко от година за него възниква спор между Маджо и Пашата. Разбират се да го ползват заедно. При тях бившият пожарникар замогва. Прави съдружие с Пашата. Започва усилена контрабанда на цигари. Към тях се присъединява Цецилия Карагьозова ( Цветелина Бориславова). Основната им дейност е контрабанда на цигари, наркотици и насилие върху конкуренти. През 1994 г. бившият „десятник“ убива Стефан Деспотов. Година по късно джипът на Цецилия е взривен в центъра на София. Поставилите взрива под джипа са предполагали , че в колата е Тъпакпитека от с. Хераково. И така до 2001 г., когато генерал Бригадир Аспарухов го предлага за охранител на Симеон Втори. Аспарухов е оценил високо работата на Тиквата като охранител на Тодор Живков, за да го предложи на Симеон Борисов. Последният, вече като премиер назначава бившият пожарникар за главен секретар на МВР. Цената на това назначение е била 400 х. евра, осигурени от Сретен Йосич. През това време бившият чирак на бай Миле е слушател в Генералщабната академия „ Ахмед Демир Доган“. Удостоен е съз званието „Генерал от пожарникарските войски“ с укази подписани от президентите Петър Стоянов и Георги Първанов. Най после „ефрейторът“ е бил накичен с пагони, лампази, еполети и екзелбанти. Пет години по късно вътрешният министър Румен Петков предлага , а премиерът Станишев уволнява Питека. Умните софиянци обаче го избират за кмет на София. Питекът и о.з. сержант Цветанов правят партия, печелят гласовете на най умните българи в цялата страна през 2009 г. Двамата ни управляват до днес и усилено работят за хората. Резултатите са видими, ние сме след всички дръжави по света. Единият вече има 7 апартамента , а другият имоти извън страната за доброто на хората , разбира се. Него никой не го е видял и няма да го види на театър, на опера или на друго културно мероприятие. Бившжата му съдружничка Цветелина казва „ Бойко е неyk човек, той не става за премиер“. Той не владее нито един чужд език, на международни срещи никой не разбира какво говори, той също не знае какво му говорят. Той ползва нечленоразделна реч при това на диалект. Речниковият му запас има не повече от 10-15 думи в които преобладава буквата „ъ“, като преди нея винаги поставя „ш“.. Неговото IQ е едноцифрено, преживява като се ръководи от вродени и придобити рефлекси. Има само една настолна книга – „Винету“ , а в момента е стигнал до стр. 381 от книгата „Синовете на Великата мечка“. Гледал е два филма през живота си – руският „Тримата танкисти“ и полският „ Четеримата танкисти“. Многократно, публично е признавал , че е простак, в което никой не се е съмнявал. Въпреки всичко това Heдялковци не спират да се гаврят с него като го наричат: Световен лидер, дипломат № 1 в света, обединител на Балканите, визионер, който историята го заслужавала…. Иначе, по форумите в социалните мрежи е познат като: Еднокнижника, Питека, Тиквата, Мутрата, Шебекпитека, Шербетпитека, Фатмакпитека, Суджукпитека, Мутропитека, Фотопитека, Тъпакпитека, Фукльопитека и т.н.
59
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
60
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
61
Аз си знаех , че ТОЙ е един истински БОГ. Ето , вече познава и по това как се гледат хората. Явно е следил КАК , ЗАЩО , КАК е КЪДЕ се гледан Нинова и Христов. А не вижда ли как го гледа него болшинството от народа ? Като цяло премиера ни е леко комедиен образ в стил - аз не съм никога виновен , пък вий да не сте много убави ?
62
Борисов е най-доброто, което България може да има на този етап! Затова е неистовото истерично виене и писък от глутницата комунисти, разделени за заблуда на бкп/бсп, ДСб, ДАЙ българия с безотказната помощ от съпартийци на атака, воля и вмро!!! Вийте хиени, чакали, вълци и лешояди и отидете на бунището, откъдето идвате!
63
Вярно, че Курнелита обеща оставки на крадливи герберунгеловци ама пък чак толкова
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-успешният политик в България по време на прехода?
Общо гласували: 15095
архив

Ново социологическо проучване на общественото мнение показа, че три четвърти от българите се чувстват щастливи. Останалите не пият.

няма нови новини
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
сега
1554
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов със знакова реч в Солун (ОБНОВЕНА)
x
ТЕХНОЛОГИЯ: Ето как се търси "сродна душа" и колко са те
x