Пъф Деди използвал бебешко олио за изнасилване и упояване на жертвите си

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Пъф Деди използвал бебешко олио за изнасилване и упояване на жертвите си

30885
преди 4 часа
Пъф Деди използвал бебешко олио за изнасилване и упояване на жертвите си
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Появяват се твърдения, че Пъф Деди е използвал бебешкото олио, намерено в къщата му при претърсванията от полицията, е било примесено с лекарство за изнасилване, широко известно като "GBH“, за "извършване на полови актове с цел сексуално насилие и изнасилване".

препоръчано

Това се твърди в новозаведено дело срещу Диди, съобщават от Page Six. 

Според съдебното дело 54-годишният Комбс "тайно използвал" лекарството в алкохолни напитки като шампанско или коктейла "лимонена капка", които се сервирали на неговите "бели" партита . "Посетителите на купона бяха принудени да консумират алкохолна напитка, съдържаща GHB, или преди да влязат, или докато бяха на партито на Комбс", се пише още в жалба срещу него. 

Адвокатът на Комбс Марк Агнифило се опита да отхвърли твърденията, като каза пред TMZ миналия месец, че намерените "хиляди" бутилки са преувеличени. "Не съм много сигурен какво общо има бебешкото олио с каквото и да било", каза той и допълни, че количеството, с което е разполагал певецът, е следствие на това, че той "купува на едро".

Много други съдебни дела обаче обвиняват Комбс в упояване на предполагаемите му жертви, предаде "Фокус".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния четвъртък: Ракът да си спести агресията, Близнаците пропускат секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния четвъртък: Ракът да си спести агресията, Близнаците пропускат секса
ПИК TV x
ПИК TV! Бойко Борисов с още важни новини от среща с избиратели (НА ЖИВО) ПИК TV! Бойко Борисов с още важни новини от среща с избиратели (НА ЖИВО)
ново
Днес: 76
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК