Радев ще отличи с Почетния знак на президента двама дейци на военната ни авиация

Политика

Радев ще отличи с Почетния знак на президента двама дейци на военната ни авиация

9728
преди 5 часа
Радев ще отличи с Почетния знак на президента двама дейци на военната ни авиация
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

На 15 октомври от 11.10 часа държавният глава Румен Радев ще отличи с Почетния знак на президента дейци на военната ни авиация. Церемонията в Гербовата зала на "Дондуков" 2 се състои в навечерието на Празника на авиацията и Българските военновъздушните сили - 16 октомври.

препоръчано

Генерал (о.з.) Михо Михов ще бъде отличен за приноса му към развитието на Военновъздушните сили и укрепването на отбранителните способности на Република България, както и по случай навършените от него 75 години.

За неговия принос към развитието на българската военна авиация и по случай 75-ата му годишнина с Почетния знак на президента ще бъде удостоен и полковник (о.з.) Владимир Пампоров.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния Петковден: Овните и Раците да пътуват по служба, Лъвът да се зарадва със секс и шампанско САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за днешния Петковден: Овните и Раците да пътуват по служба, Лъвът да се зарадва със секс и шампанско
ПИК TV x
Виктор Димчев пред ПИК TV: Намираме се в тежък махмурлук след революционното пиянство, което ни донесе Промяната (ВИДЕО) Виктор Димчев пред ПИК TV: Намираме се в тежък махмурлук след революционното пиянство, което ни донесе "Промяната" (ВИДЕО)
ново
Днес: 119
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК