Развръзка: Главата на Корнелия пада, а Бойко...

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Развръзка: Главата на Корнелия пада, а Бойко...

411157
на 05.04.2021
Развръзка: Главата на Корнелия пада, а Бойко...
Автор:   ПИК

Да обобщим, за недоразбралите. 

препоръчано

ГЕРБ печели повече от убедително, напук на безпрецедентната “анти” кампания, която се води с всевъзможни мръсни прийоми от лятото насам.

Според окончателното паралелно преброяване на "Сова Харис" – агенцията, с която работи ПИК, партията на Бойко Борисов води пред вторите ИТН с близо 10 %. Това е внушителна разлика, никой не може да каже копче.

Идеално е, че себичното зло Корнелия Нинова досъсипа БСП, които едвам-едвам се закачат на трета позиция. Като нищо, като дойдат гласовете от Турция, ДПС може да ги изпревари.

Надяваме се, че още утре сутрин г-жа Нинова ще освободи левицата от своето присъствие и ще даде оставка. Ако е европейски политик, за какъвто претендира, е длъжна да го направи.

Оттук нататък? Знаем, че се тревожите, но утрото е по-мъдро от вечерта. Винаги има решение, разсъждава ли се държавнически.

Борисов, както винаги, прояви отговорност и предложи на всички мир, в името на България. Да видим сега кой за какво се бори – за отечеството или само да додрапа до депутатски пост, привилегии и имунитет.

По делата им ще ги познаете, не по думите.

Сподели:
Бомба x
ПРОБИВ: Коктейл от антитела намалява риска от COVID-19 ПРОБИВ: Коктейл от антитела намалява риска от COVID-19
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Социалдемократът Георги Анастасов разбива мераците на Манолова и Капон да управляват държавата (ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV! Социалдемократът Георги Анастасов разбива мераците на Манолова и Капон да управляват държавата (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 199
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това