РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Елена Йончева на пазар за пердета вместо в европарламента - социалистите я гонят заедно с Иво Христов заради приравняването на Хитлер със Сталин

Политика

РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Елена Йончева на пазар за пердета вместо в европарламента - социалистите я гонят заедно с Иво Христов заради приравняването на Хитлер със Сталин

128167
на 08.10.2019
РАЗКРИТИЕ НА ПИК: Елена Йончева на пазар за пердета вместо в европарламента - социалистите я гонят заедно с Иво Христов заради приравняването на Хитлер със Сталин
Автор:   ПИК

Социалистите са бесни на двамата си евродепутати от гражданската квота Елена Йончева и Иво Христов заради поведението им по времето, когато в европарламента се гласува резолюция, с която Сталин се обвинява наравно с Хитлер за избухването на Втората световна война.

препоръчано

Както ПИК съобщи миналата седмица, по време на приемането на тази резолюция от депутатите в европарламента бившият шеф на кабинета на президента Румен Радев - Иво Христов, е гласувал "въздържал се", а доскорошното острие на Корнелия Нинова - Елена Йончева изобщо е отсъствала. Останалите трима червени евродепутати заявили категоричното си "против".

Според проучването на социалистите, ексчервената депутатка и ексжурналистка Елена Йончева е отсъствала от работа в европарламента, защото е отишла да купува пердета за поредното си жилище в Брюксел. Както ПИК съобщи, пробивната дама, омесена с офшорки със собственика на фалиралата КТБ Цветан Василев, си спретва скъпарско гнезденце в столицата на Европейския съюз, където смята да пребивава през целия мандат от 5 години.

Социалистите обаче смятат нейното поведение по време на обсъждането и гласуването на резолюцията за Хитлер и Сталин, както и това на предишния ѝ съратник покрай Румен Радев и сегашен колета в Брюксел, за позорно. Затова още на първия форум на актива на БСП, ще настояват двамата незабавно да напуснат местата си в ЕП, с които се сдобиха като претенденти от листата на столетницата. И ако откажат да се върнат в България, при всички случаи ще настояват да освободят българската делегация на социалистите от присъствието си.

"Не стига, че Нинова ни натрапи насила и с измама и Елена Йончева, и Иво Христов, ами сега трябва да им берем и срама - възмущават се социалистите. Те не знаят ли, че се избрани на тези места от децата на борци срещу фашизма? Тоя Иво Христов не беше ли основен участник в русофилското списание "Аспекто"? Сега на какви ни се правят? Да се махат веднага от очите ни и ние няма да престанем, докато това не се случи", категорични са червените.

С издигането на Елена Йончева за водач на евролистата на БСП Корнелия Нинова взриви поредица от мощни скандали в партията, тъй като я противопостави на желаната от всички кандидатура на президента на ПЕС Сергей Станишев, а накрая тя оцеля на тази позиция, само защото залата на "Позитано" 20, където заседаваше Националният съвет на партията, беше пълна с външни хора.

Бившият шеф на президентския кабинет Иво Христов пък беше промъкнат там с явна манипулация и измама, тъй като всички червени, пък и не само, до последния момент си мислеха, че става дума за депутатът проф. Иво Христов, който бе четвърти по номинации в партията. Нинова обаче бетонира Христов с явно гласуване на пленума, което предизвика взрив от отвращение и негодувание и оттеглянето на предишния евродепутат от БСП Петър Курумбашев.

"Тия двамата се промъкнаха в ЕП от нашата партия с измама и с манипулациите на Нинова и още през първия месец си пролича защо са отишли там. Да се махат оттам и да правят каквото щат, само не и от името на нашата партия.Те не са наши, да вървят там, откъдето са ги изпратили при нас", беснеят социалистите, които са твърдо решени да добавят и този минус към поредицата от катастрофи на лидерката си Корнелия Нинова, на която се канят да поискат оставката още в нощта след изборите.

Сподели:
Бомба x
Зодиите, които са готови на всичко, за да постигнат целта си Зодиите, които са готови на всичко, за да постигнат целта си
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов в Котел: Радев видя, че се сгромоляса митът, че може да управлява - загроби Северна България и съсипаха държавата! Затова започнаха да натискат Трифонов и вчера му отмъстиха с унижение и обиди от агитките им на улицата - Трифонов трябва да е премиер (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов в Котел: Радев видя, че се сгромоляса митът, че може да управлява - загроби Северна България и съсипаха държавата! Затова започнаха да натискат Трифонов и вчера му отмъстиха с унижение и обиди от агитките им на улицата - Трифонов трябва да е премиер (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 103
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това