РАЗКРИТИЕ: Новата шефка на ЦИК от партията на Слави - верен кадър на Станишев, пристанала и на Николай Цонев

АВТОРСКИ НОВИНИ

РАЗКРИТИЕ: Новата шефка на ЦИК от партията на Слави - верен кадър на Станишев, пристанала и на Николай Цонев

138196
на 07.05.2021
РАЗКРИТИЕ: Новата шефка на ЦИК от партията на Слави - верен кадър на Станишев, пристанала и на Николай Цонев
Автор:   ПИК

Новият председател на ЦИК Камелия Нейкова е партийно ангажирана и освен, че е кадър на Сергей Станишев, след това пристава и е зам.-председател на политическа партия "Нова Алтернатива" на бившия министър Николай Цонев. Камелия Нейкова е толкова близка с БСП, че дори е била зам.-министър в кабинета на Сергей Станишев.

препоръчано

В ЦИК тя дори е сложена от червените за говорител, а после - в периода 2008-2009 г. е била заместник-министър на отбраната по време на управлението на Сергей Станишев. Тогава титуляр на министерството е Николай Цонев, в чиято партия "Нова алтернатива" после Нейкова участва.

Избраницата на Слави Трифонов има доста разнопосочна партийна кариера. В ЦИК тя е внедрена от БСП по времето на Станишев и тогава е била колега на Мустафа Карадайъ. Сега тя бе издигната за ръководен кадър в избирателната комисия от "Има такъв народ", но пък за председател я номинира друга партия - "мутрите" на Мая Манолова. А човекът на Слави Трифонов Тошко Йорданов просто се съгласи с Манолова - врътка, която изтече в медиите още преди дни и в крайна сметка се осъществи.

 Интересно е, че явно ИТН и Манолова са имали подготовка за схемата, тъй като от партията на Трифонов днес се появили с готови, подписани документи от името на Камелия Нейкова със себе си, сякаш са били убедени, че тя ще бъде избрана. 

В момента пък Нейкова е сътрудник към правната комисия в Народното събрание.

Сподели:
Бомба x
ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ЗЛИНИ И БЕДСТВИЯ! Видовден е - ето как да предскажем бъдещето си с гадания и ритуали ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ЗЛИНИ И БЕДСТВИЯ! Видовден е - ето как да предскажем бъдещето си с гадания и ритуали
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Лъчезар Борисов с аларма: Служебният кабинет изчегъртва парите на държавата - още не е внесен Планът за възстановяване, можеше да имаме 12 млрд. в помощ на икономиката (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Лъчезар Борисов с аларма: Служебният кабинет изчегъртва парите на държавата - още не е внесен Планът за възстановяване, можеше да имаме 12 млрд. в помощ на икономиката (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 67
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това