РАЗМАЗВАЩ КОМЕНТАР: Ало, Цънцарова, клета пластмасова слушалка, не повтаряй всяка лъжа на опозорения председател на "Да, България" Христо Иванов

Акценти

РАЗМАЗВАЩ КОМЕНТАР: Ало, Цънцарова, клета пластмасова слушалка, не повтаряй всяка лъжа на опозорения председател на "Да, България" Христо Иванов

312982
преди 2 часа
РАЗМАЗВАЩ КОМЕНТАР: Ало, Цънцарова, клета пластмасова слушалка, не повтаряй всяка лъжа на опозорения председател на Да, България Христо Иванов
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Ало, Цънцарова, клета пластмасова слушалка.

препоръчано

Не повтаряй като папагал всяка клюка, клевета, интрига, простотия, която някой някога публично е изтропал. Проверявай! Инак ставаш трансмисия на лъжи. Абсурдно е да караш събеседниците в студиото да коментират неистини. Докога ще си позволяваш да дискредитираш БиТиВи?!

Днес, в разговор със Симеон Дянков, говорителката от сутрешния блок на БТВ Мария Цънцарова, повтори лъжата на Христо Иванов, че Делян Пеевски е присъствал на заседанията на Изпълнителната комисия на ГЕРБ с намек, че командори лидерите на партията.

Опозореният председател на “Да, България” - в оставка след слабите изборни резултати за 50-я парламент на формацията, каза през юни това, което Мария Цънцарова цитира през септември. За 3 месеца, тя можеше да провери дали твърдението на Христо Иванов е истина - много лесно, БТВ и ГЕРБ са в една сграда, пък и телефони има.

На 14 юни се свързах по с Бойко Борисов за коментар - за обвинението на Христо Иванов заяви:”Лъжец! Той е бил по-често в централата на ГЕРБ, отколкото Делян Пеевски”.

Членът на Изпълнителната комисия на ГЕРБ и кмет на Стара Загора Живко Тодоров каза: “Никога не съм бил на заседание, на което е бил Делян Пеевски, нито съм чувал подобно нещо. Това е провокация!” Даниел Митов, заместник-председател на ГЕРБ, каза:”Това са глупости!”

Има ли изненадани, че Мария Цънцарова плямпа глупости и е нечие оръжие за провокации?! Не. Няма.

Соня Колтуклиева

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО) Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК