Необходими продукти:
600 г филе от бяла риба
1 глава кромид лук
1 червена чушка
1 зелена чушка
1/2 връзка копър
1/2 лимон
4 с.л. сухо бяло вино
2 с.л. зехтин
1 ч.л. смлян черен пипер
сол
Начин на приготвяне:
От хартията за печене се изрязват 8 кръга с диаметър 16-18 см. Рибното филе се измива, подсушава и се нарязва на 4 части. Лукът се почиства и се нарязва на полумесеци. Чушките се почистват от семената, измиват се и се нарязват на тънки ивички. Копърът се измива, подсушава се и се наситнява. Върху 4 кръга се разпределят филетата. Отгоре върху всяко филе от риба се поставят по 1 кръгче лимон, 1/4 от чушките, лукът и копърът. Подправят се със сол и черен пипер. Напръскват се с вино и се покриват с останалите кръгове хартия. Краищата се затварят плътно. Пликчетата се пренасят в огнеупорна тава. Фурната се загрява на 190 градуса. Рибата в хартия се пече 12-15 минути. Разпределя се в 4 чинии, прави се отгоре кръстообразен разрез, за да излезе парата.