Родната драма "Доза щастие" отвя филмите на Марвел

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Родната драма "Доза щастие" отвя филмите на Марвел

12069
на 11.06.2020
Родната драма Доза щастие отвя филмите на Марвел
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Българската драма "Доза щастие" отвя филмите на Марвел и застана на челно място по гледания в онлайн стрийминг платформата HBO GO у нас.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

Премиерата на заглавието бе на 17 май и то постига този успех само за 2 седмици присъствие в рамките на календарния месец. Разликата между първенеца и второто и третото заглавие в класацията, които са "The Angry Birds: Филмът 2" и "Заразявене" е над 32%.

"Доза щастие" изпреварва по гледания и топ 3 на сериалите за месецa - "Западен свят", "Милиарди" и "Русалка", като е гледан с 34% повече от най-популярнaта поредица за пролетния сезон.

По-рано от HBO България съобщиха, че в премиерната си седмица дебютната лента на режисьора Яна Титова бе с най-много гледания сред филмовите заглавия и от зрителите в Сърбия, Хърватия и още 4 държави - тоест във всички територии, на които е достъпен, предава "Монитор".

В топ 10 на зрителските предпочитания влиза и още едно българско заглавие, добавено в "Предложения от България" в началото на май - "Дамасцена: Преходът".

В селекцията предстоят да бъдат добавени още две заглавия в началото на август.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 25
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК