Румен Радев поднася съболезнования по повод кончината на султан Кабус бин Саид

Политика

Румен Радев поднася съболезнования по повод кончината на султан Кабус бин Саид

61926
на 11.01.2020
Румен Радев поднася съболезнования по повод кончината на султан Кабус бин Саид
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Президентът Румен Радев изразява съболезнования на новия държавен глава на Оман Хайтам бин Тарик Ал Саид по повод кончината на султан Кабус бин Саид. Това съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Българският президент подчертава, че България и Оман са свързани с традиционно добри приятелски двустранни отношения, принос за развитието на които е имал и султан Кабус бин Саид. „Присъединявайки се към скръбта на народа на Оман, изразявам най-искрено съчувствие за загубата на опечалените от мое име и от името на българския народ", заявява още Румен Радев.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано
свързани новини

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 април - материалното положение на Близнаците ще се подобри, Козирозите ще жънат успехи
ПИК TV x
ЕКШЪН В ПАРЛАМЕНТА: Бойко Рашков се спречка с депутати от ДПС, избяга от комисията за ОПГ-то в митниците! Йордан Цонев се закани да го съди. Хамид Хамид: Този купонясва с всички бандити в държавата (ВИДЕО) ЕКШЪН В ПАРЛАМЕНТА: Бойко Рашков се спречка с депутати от ДПС, избяга от комисията за ОПГ-то в митниците! Йордан Цонев се закани да го съди. Хамид Хамид: Този купонясва с всички бандити в държавата (ВИДЕО)
ново
Днес: 106
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК